Fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a güvenli bir şekilde depolayın ve istediğiniz cihazdan istediğiniz gibi kullanın. Fotoğraflarınız otomatik olarak organize edilir ve aranabilir, böylece aradığınız fotoğrafı kolayca bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizle fotoğraf ve albüm paylaşın.
Önemli: Google Fotoğraflar'a mobil cihazlarda yedeklediğiniz fotoğraf ve videolar, Google Fotoğraflar uygulamasından silindiğinde cihazınızdan da silinir.
Aile üyeleri, Google One planınızla sunulan depolama alanını paylaşır. Ancak, özellikle Google Drive, Gmail veya Google Fotoğraflar'dan paylaşmadığınız sürece aile grubunuz depoladığınız öğeleri göremez. Google Drive dosyalarını paylaşma hakkında daha fazla bilgi edinin.
Google Fotoğraflar, cihazınızdaki fotoğrafları sizin tercihlerinize göre yedekler. Yukarıda boyut faktöründen bahsetmiştik. Uygulama, dilerseniz mobil veriyi kullanarak ya da sadece şarjdayken yedekleme yapabilir. Tabii ki Google hesabını da istediğiniz zaman değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz.
Yedeklemeyi etkinleştirdiğinizde fotoğraflarınız photos.google.com'da depolanır.
İlgili 43 soru bulundu
Son Silinenler albümünüzü kontrol etme
Fotoğrafınızı veya videonuzu yanlışlıkla sildiyseniz Son Silinenler albümünde bulabilirsiniz. Fotoğraflar > Albümler'e gidin ve Diğer bölümünde Son Silinenler'e dokunun.
Merhaba, Google Hesabınız o diğer cihazda açık ise ve Google Fotoğraflar uygulaması o cihazda yüklü ise yedeklenen fotoğraflarınızı görüntülüyebilirler. Şuanda halen daha kendi cihazınıda yedeklemeniz açıksa diğer cihazdan da o resimleri görüntülüyebilirler.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Her Google Hesabı 15 GB depolama alanı içerir. Bu depolama alanı; Gmail, Google Drive ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılır. Pixel 5 veya daha eski bir cihazınız varsa cihazınızdan yedeklenen fotoğraf ve videolar için ücretsiz olarak sınırsız depolama alanına sahip olursunuz.
15 GB: Ücretsiz. 100 GB: 5,79 TL. 200 GB: 11,59 TL. 2 TB: 28,99 TL.
Google Fotoğraflar'da paylaşılan bağlantıya tüm kullanıcıların erişebildiği ortaya çıktı Arama devi Google'ın en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan Google Fotoğraflar servisinde, özel olarak paylaşıldığı sanılan bağlantılara tüm kullanıcılar erişebiliyor.
Fotoğraflarınızı depoladığınızda, oluşturduğunuz veriler cihazınız, Google hizmetleri ve veri merkezlerimiz arasında hareket eder. Bu verileri, aralarında HTTPS ve kullanımda olmayan verilerin şifrelenmesi gibi önde gelen şifreleme teknolojilerinin de bulunduğu birden fazla güvenlik katmanıyla koruyoruz.
Planınızı silerseniz Google Fotoğraflar, Drive ve Gmail'de depolanan her şey kalır. Ayarlar ve destek sohbetleri gibi yalnızca Google One planınızla ilgili verileri silersiniz.
Her Google Hesabı ile Google Drive, Gmail ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılan 15 GB ücretsiz depolama alanı sunulur. Aylık ücretli Google One aboneliğine yükselttiğinizde, seçtiğiniz plana bağlı olarak toplam depolama alanınız 100 GB veya daha fazla olacak şekilde artar.
Tamamen sunucuya yedekliyor telefonunda yer kaplamaz.
Fotoğraf sayısını öğrenebilmeniz için öncelikle herhangi bir Google ürününden(Gmail, Fotoğraflar,Drive gibi)sırasıyla "Google Hesabım" > "Veri ve Kişiselleştirme" > Oluşturduğunuz ve Yaptığınız Şeyler" menüsünden "Google Fotoğraflar" simgesine tıklamanız gerekmektedir.
Telefonunuzda Google Fotoğraflar'ı açın. Kitaplık menüsüne gidin. Sağ üst köşedeki Çöp Kutusu simgesine dokunun. Geri getirmek istediğiniz fotoğraf ve videolara uzun dokunun.
Windows Geri Dönüşüm Kutusuna atılarak silinen dosyalar, Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe “Geri Yükle”ye sağ tıklayıp onaylayarak hemen geri getirilebilir. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklenen dosyalar, orijinal klasöründe içeriği, tarih ve saat vb. ile aynen tekrar görünecektir.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin. Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstteki profil resmini tıklayın. Fotoğrafları yedeklediğiniz hesapta oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
Telefonunuzdan sildiğinizi sandığınız görüntülerin aslında tamamen silinmediğini ve başkaları tarafından ele geçirilebileceğini biliyor muydunuz?
Android tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız Google Drive, One Drive, Dropbox, Yandex.Disk, iCloud, Flickr, Lifebox gibi bulut servisler depolama için ücretli veya limitli ücretsiz birçok çözüm sunuyor. Bunların arasında en yaygın kullanılan ise Google'ın sunduğu bir bulut depolama çözümü olan Google Drive.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
Eğer cihazınızda hafıza kartı kullanıyorsanız muhtemelen fotoğraf ve videolarınız ile indirdiğiniz dosyalarınız bu kartta depolanıyor ve fabrika ayarlarına alınırken silinmemiş olabilir. Silinse dahi Hafıza Kartından Veri Kurtarmak mümkündür.
Bir dosyayı çöp kutusundan sildiğimiz zaman, bu dosyanın bulunduğuna dair veri, disk indeksinden çıkarılıyor ve bu bölge kullanılabilir alan olarak işaretleniyor. Yani, aslında bir dosyayı sildiğimizde, dosyanın verisi silinmiyor; dosyanın bulunduğuna dair bilgi siliniyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri