Genellikle sırt ilaçlama pompalarının depolama kapasitesi 10 ila 20 litre arasında değişir.
Sırt pülverizatörü için; tavsiye edilen ilaç miktarı ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Sonra yarıya kadar su doldurulmuş pülverizatöre ilave edilir ve alet su ile tamamlanır. Tarla pülverizatörleri için; tavsiye edilen ilaç miktarı yarısına kadar su ile doldurulmuş depoya ilave edilir.
16 litre tank, 0,9 litre hava bölme kapasitesine sahiptir.
Pistonlu pompaya sahip sırt pülverizatörlerinde, çalışma basıncı 6 bar kadardır. Membranlı pompa ise süspansiyon şeklindeki ilaç uygulamalarında aşınmayı azaltmak için tercih edilmekte olup çalışma basınçları 3 bar civarındadır.
seviyelere göre doldurulmasına özen gösterin. Seviye. sınır altına düşmüş ise mutlaka No:20W-50W motor. yağı ilave edin.
İlgili 27 soru bulundu
1 litre benzine 50 gr yağ karıştırılır. UNUTMAYIN: Yağ, kullanılan miktar da göz önünde bulundurulursa pahalı madde değildir. Bu nedenle "5 gram az olsun, tasarruflu olsun" düşüncesi motorunuzun ömrünü kısaltarak daha maliyetli bir sonuca dönüşebilir.
POMPA BAKIMI VE POMPANIN PERIYODIK BAKIM KARTI
Diğer değişimlerin 300 - 350 saat arasında yapılması uygundur. Yağ olarak, 20W-50 dizel motor yağı kullanınız.
Çalışma basıncı 45 bardır. İlaç pompası maksimum devir 1400 dakika'dır. Debi 780 – 1320 Litre / Saattir. Piston çapı kursu 22×16 mm'dir.
Ürün standar olarak hava tüplü olarak gelmektedir. Basınç(bar): 50 [Yüksek Basınçlıdır.]
Bu memeler için önerilen çalışma basıncı sınır 2.8 – 6.2 bar' dır.
Kompresörlü pompa ;Plastik boya,Kireç ve ilaç atma amaçlı kullanılır.
Ilk çalıştırmadan önce 16 saat daha sonraki standart çalıştırma için en az 4-5 saat şarj ettikten sonra kullanınız. * tek şarj ile 16 litre tankı 20 defa boşaltabilen akülü şarj edilebilir akülü ilaçlama pompasıdır.
12v - 8a akü ile 5 saat aralıksız çalışma ve toplam 320 litre ilaçlama özelliğine sahiptir 5 farklı uç ile fideleri ilaçlayabilir ve ayarlı teleskopik borusu sayesinde 6-7 metre yüksekliğe 6 -8 metre uzağa ilaç atabilirsiniz.
Sırt ilaçlama pompası sıvı ilaçları uygulamak için kullanılır. Özellikle su bazlı insektisitler, fungisitler ve herbisitler gibi tarım ilaçları bu pompalarla kullanılır. Sırt ilaçlama pompası kaç litre ilaç depolayabilir? Genellikle sırt ilaçlama pompalarının depolama kapasitesi 10 ila 20 litre arasında değişir.
Harcanan su belirlenerek dekara kullanılacak ilaçlı su miktarı hesaplanır. Dekara kullanılacak su miktarı 25-30 litre kadardır. İlacın uygulamaya hazırlanması: Tavsiye dozu üzerinden bir depo için hesaplanan ilaç önce ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Aletin deposu yarıya kadar suyla doldurulur.
Ayrıca, ilaçlama aletinin uygulama sonrası temizliğinde de kullanılır. Arılara zararsızdır. İLAÇLAMA ALETİNİN TEMİZLİĞİ: Özellikle yabancı ot ilaçları ve bitki gelişim düzenleyicilerinin kullanıldığı ilaçlama aletlerinin deposuna 100 litre suya 100cc dozda STARWET ilave edilir ve karıştırılır.
Toplam 4 adet girişe sahip olan pompamız; Su çıkışı, Su girişi , filtre ve regülatör olmak üzere bağlantı girişlerine sahiptir, Püskürtme sıvısı ile temas eden parçalar: eloksallı alüminyum hammaden üretilmişir.
Membranlı pompalar, kimyasal maddelerin güvenli ve hassas bir şekilde işlenmesine yardımcı olurlar. Ayrıca, kimyasal sıvıları farklı reaktörler veya işleme üniteleri arasında aktarmak için de kullanılırlar. Su Arıtma Tesisleri: Temiz su sağlama ve atık su işleme tesislerinde membranlı pompaların kullanımı yaygındır.
➢Birçok tarım ilacı ya bir organik çözücü veya suda seyreltilerek uygulanmaktadır. Dolayısıyla uygulama sırasında ilacın ne kadar su ile birlikte uygulanacağı son derece önemlidir. ➢Birim alana uygulanan sulandırılmış ilaç (su+ilaç) miktarına İlaç normu veya uygulama hacmi denir.
PT - Yüksek basınç (15 bar'a kadar)
KULLANMA ŞEKLİ: İlaçlama sabah çiğ kalktıktan sonra ve akşam serinliğinde yapılmalıdır. İlaçlamadan 6 saat sonra yağmur yağarsa ilaçlama tekrarlanır. Aynı yetiştirme periyodunda ikiden fazla uygulama yapmayınız.
Yüksek Basınç (Hidrolik) Bölgesi
Bu çekvalfler sıvının pompa içinden direk geçmesini sağlayan yaylı çekvaflerdir. Milin geri hareketi boyunca, emiş çekvalfi tamamen açılır. Çıkış cekvalfi, yay kuvveti ve basınç farkı etkisiyle kapanırken, sıvı pompanın içine çekilir.
olmamaktadır. Elle basmalı pompa;Kireç ve ilaç atma amaçlı kullanılır. Plastik boya atmaz.
Bunun için en pratik ve genellikle kullanılan yöntem depoyu yeri miktarda temiz suyla doldurup makinamızı çalıştırarak, eğer varsa depo içi ilaç karıştırıcıyı da açarak, ilaçlama makinamızın deposunun ve ilaçlama makinamızın üzerinde bulunan pompanın temizliğini sağlayabiliriz.
*Daha uzun aralıklarla servis ihtiyacı *En kaliteli katkı maddeleri kullanılmıştır. (Bu katkı maddeleri Yarış motorlarında da kullanılmaktadır)Dolayısıyla motorun yatak sarmasına ve karbon oluşumu olasılığına karşı mükemmel koruma sağlar... *1 lt benzine 20 ml yağ karıştırınız-- 1 ÖLÇEK 5 LİTRE BENZİN İLE KARIŞIR.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri