İlaçlama Makinesi Sıkça Sorulan Sorular %7 indirimle Taral TP-200 200 lt İlaçlama Makinesi 22.604 TL'ye, %8 indirimle Kaan KST-800 25 Lt Sırt Tipi İlaçlama Makinesi 4.590 TL'ye, %9 indirimle Kaan KST-800EY 25 lt İlaçlama Makinesi 3.370 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Sırt pülverizatörü için; tavsiye edilen ilaç miktarı ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Sonra yarıya kadar su doldurulmuş pülverizatöre ilave edilir ve alet su ile tamamlanır. Tarla pülverizatörleri için; tavsiye edilen ilaç miktarı yarısına kadar su ile doldurulmuş depoya ilave edilir.
Sırt ilaçlama pompası sıvı ilaçları uygulamak için kullanılır. Özellikle su bazlı insektisitler, fungisitler ve herbisitler gibi tarım ilaçları bu pompalarla kullanılır. Sırt ilaçlama pompası kaç litre ilaç depolayabilir? Genellikle sırt ilaçlama pompalarının depolama kapasitesi 10 ila 20 litre arasında değişir.
12v - 8a akü ile 5 saat aralıksız çalışma ve toplam 320 litre ilaçlama özelliğine sahiptir 5 farklı uç ile fideleri ilaçlayabilir ve ayarlı teleskopik borusu sayesinde 6-7 metre yüksekliğe 6 -8 metre uzağa ilaç atabilirsiniz.
- 3 saat şarj ile kesintisiz 6 saat kullanım süresi.
İlgili 27 soru bulundu
Ilk çalıştırmadan önce 16 saat daha sonraki standart çalıştırma için en az 4-5 saat şarj ettikten sonra kullanınız. * tek şarj ile 16 litre tankı 20 defa boşaltabilen akülü şarj edilebilir akülü ilaçlama pompasıdır.
Harcanan su belirlenerek dekara kullanılacak ilaçlı su miktarı hesaplanır. Dekara kullanılacak su miktarı 25-30 litre kadardır. İlacın uygulamaya hazırlanması: Tavsiye dozu üzerinden bir depo için hesaplanan ilaç önce ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Aletin deposu yarıya kadar suyla doldurulur.
olmamaktadır. Elle basmalı pompa;Kireç ve ilaç atma amaçlı kullanılır. Plastik boya atmaz.
Pistonlu pompaya sahip sırt pülverizatörlerinde, çalışma basıncı 6 bar kadardır. Membranlı pompa ise süspansiyon şeklindeki ilaç uygulamalarında aşınmayı azaltmak için tercih edilmekte olup çalışma basınçları 3 bar civarındadır.
Ayrıca, ilaçlama aletinin uygulama sonrası temizliğinde de kullanılır. Arılara zararsızdır. İLAÇLAMA ALETİNİN TEMİZLİĞİ: Özellikle yabancı ot ilaçları ve bitki gelişim düzenleyicilerinin kullanıldığı ilaçlama aletlerinin deposuna 100 litre suya 100cc dozda STARWET ilave edilir ve karıştırılır.
Eğer yağmur beklentisi varsa ilaçlama yapılmamalıdır. Çünkü ilaçlamadan sonra yaklaşık 10 saat süre içerisinde yağmur yağacak olursa ilaç gerekli etkiyi yapamadan yıkanmış olur.
Ürün çeşitleri 2, 5, 10, 16 lt ilaçlama pompası seçenekleriyle sunulur. İlaçlama pompaları en çok bağ ve bahçelerde tercih edilir. Ancak yine de gelişmiş ilaçlama pompaları da bulunur.
Tüm ilaçlama alanlarında kullanılır. Çalışma Şekli % 100 poliüretan Çalışma Basıncı Manuel/Elle Çalışma Basıncı 0.2-0.3 mpa Net Ağırlık 2.55 kg Depo Hacmi 16 litre Kullanma Alanları Bağ,bahçe,çiftlik ve evlerde tüm ilaçlama alanlarında kullanılır.
İlaçlı mücadele uygulaması yabancı otların genç ve aktif olarak büyüdüğü 4-6 yapraklı oldukları devrede ve hava sıcaklığının 8-25 derece olduğu zamanlarda yapılmalıdır. Yeniden çıkışlar olursa 1,5-2 ay sonra uygulama tekrarlanmalıdır.
Genellikle havaların ısınmaya başlaması ile bitkilerinizi ilaçlamaya başlayabilirsiniz. Şubat sonu veya mart başı başlayabileceğiniz bu ilaçlama işlemine havaların iyice soğuduğu ve bitkilerinize zarar veren organizmaların oldukça azaldığı sonbahar kış aylarına kadar devam etmelisiniz.
Herbisitlerin tavsiye edilen dozunun tarlaya homojen dağılımını sağlamak için ilaçlama öncesi mutlaka aletin kalibrasyonu yapılmalıdır. Herbisit uygulamalarında herbisit etiketinde belirtilen miktarda, herhangi bir ibare bulunmuyorsa dekara 20-40 litre su kullanılır.
Bunun için en pratik ve genellikle kullanılan yöntem depoyu yeri miktarda temiz suyla doldurup makinamızı çalıştırarak, eğer varsa depo içi ilaç karıştırıcıyı da açarak, ilaçlama makinamızın deposunun ve ilaçlama makinamızın üzerinde bulunan pompanın temizliğini sağlayabiliriz.
Şarj cihazının pozitif kablosu akünün pozitif kutbuna, negatif kablosu da akünün negatif kutbuna gelecek şekilde bağlanmalıdır.
Yeni alınan telefonların ilk şarj süresi 6 saat ve üzeri olabilir. Özellikle yeni nesil iyon lityum bataryalar için 6 saat cihazın tam kapasite dolması için yeterli bir süredir.
POMPA BAKIMI VE POMPANIN PERIYODIK BAKIM KARTI
Diğer değişimlerin 300 - 350 saat arasında yapılması uygundur. Yağ olarak, 20W-50 dizel motor yağı kullanınız.
2024 yılı İlaçlama Makinesi Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2024 tarihinde Cimri.com'da yer alan 291 İlaçlama Makinesi modeli içerisinde en ucuz İlaçlama Makinesi fiyatı 119.0 TL iken, en yüksek İlaçlama Makinesi fiyatı 123655.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.
İlaç pompası, ilaçlama işlemleri için farklı alanların haşerelerden arındırılması için kullanılan bir aparattır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri