Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Hayır görmez. Bazı routerlar bu özelliği sunuyor @toyota-yaris1 tenda w306r router ile girilen siteler izlenebilir yada sniffing programları ile ağ trafiği kontrol edilebilir. Görmesi imkansız.
Web ve Uygulama Etkinliği açıkken Google Arama, Asistan ve Haritalar ile etkileşimlerinizin ses kayıtlarını etkinliğinizin bir parçası olarak dahil edebilirsiniz.
Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Normal şartlarda hiçbir şeyi göremezler. Amaçları seni izlemek ise cihazınla modem arasına girip hangi sitelere girdiğini görebilirler sadece.
İlgili 41 soru bulundu
İnternet geçmişini görme yetkisi, internet bağlantısını sağlayan internet servis sağlayıcısına (ISS) aittir. ISS, internet trafiğini kaydeder ve bu bilgileri yasalara uygun olarak yetkili makamlarla paylaşabilir. Ancak, ISS, internet geçmişini hat sahibiyle paylaşamaz.
Toplu internet sağlayıcısı mekanlara erişim kayıtlarını 2 yıl saklama zorunluluğu getirildi - Webrazzi.
Evet görebilir. Hatta hattın yasal sahibi isterse o bile görebilir.
Kısaca, bir VPN kullanmak: Özel bilgilerinizi korur. Paylaştığınız bilgiler sizin tercih ettiğiniz ülkedeki VPN sunucularında muhafaza edilir ve bu nedenle, sizinle bağlantılı değildir. Yasal VPN hizmetleri aramalarınızı kaydetmez ve hiç kimse hangi siteleri ziyaret ettiğinizi bilemez.
Ayrıntılı fatura detayı, görüşmelerinizin "görüşülen numara", "tarih", "saat", "süre" ve "tutar" gibi detaylarını içeren dökümandır. Ayrıntılı fatura servisinizi aktif ettiğinizde her ay faturayla beraber gönderilir.
Google'da, YouTube'da yaptığınız aramalar, izlediğiniz videoların hepsinin kayıt altına alındığını göreceksiniz. Ayrıca etkinlik kontrollerine girdiğinizde, seyahat ettiğiniz yerleri bile görebilirisiniz.
Hayır. Sadece girdiğin alan adlarını ve açtığın linkleri görebilirler içerikleri değil.
Tam olarak soruna yönelik cevap: Evet, bazı modemler bağlantı geçmişi kaydı özelliğine sahiptir. Esnek cevap: Evet çoğu zaman bırakır.
Gelişmiş > Wi-Fi > Wi-Fi MAC Filtresi bölümüne gidin. Wi-Fi MAC Filtresi seçeneğini etkinleştirin. Mobile WiFi cihazını engellenenler listesi moduna (Listedeki cihazların erişimini Engelle) veya güvenilenler listesi moduna (Listedeki cihazların erişimine İzin ver) geçirin.
Yıllardır merak edilen modem geçmişi var mı sorusunun cevabı evet var.
Veri saklama: Ücretsiz VPN'ler, tarama geçmişiniz ve bağlantı verileriniz de dahil olmak üzere, yetkililerle paylaşılabilecek veya başka amaçlarla kullanılabilecek çevrimiçi etkinliklerinizin kayıtlarını tutabilir.
Evet, VPN kullanmak neredeyse her yerde tamamen yasaldır.
Hectopat. Modem geçmişi diye bir şey yok.
Geçmiş ay çağrı detaylarımı nasıl öğrenebilirim? Çağrı detaylarınız görüşmelerinizi yaptığınız yer, görüştüğünüz numara, tarih, saat ve süre bilgilerini içerir. 6 ay öncesine kadar olan çağrı detaylarınızı 4445444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden talep edebilirsiniz.
Ortak veri işleme iznini nasıl verebilirim? Türk Telekom çağrı merkezini arayarak veya EVET yazıp 8070'e mesaj atarak ortak veri işleme izninizi verebilirsiniz.
Tarayıcı ayarlarına girin.”Gizlilik, arama ve hizmetler” bölümünde “Geçmiş' seçeneğini tıklayın.”Tarama verilerini temizle” seçeneğini seçin.
Modemde geçmiş logu açıksa evet kaydedilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri