Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi'ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz. Bir uygulamayı açmak istiyorsanız ona dokunun.
Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir. Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
İlgili 20 soru bulundu
Bir uygulamayı tamamen silmediğiniz sürece, ana ekranınızın en sağ sayfasındaki Uygulama Arşivi'nden her zaman erişebilirsiniz. Gizlenen uygulamalara yalnızca Uygulama Arşivi'nden değil, Spotlight aramasıyla da ulaşabilirsiniz.
Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi'ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz. Bir uygulamayı açmak istiyorsanız ona dokunun.
Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir. Dosya yöneticisi kurulduktan sonra SD kartın içindeki dosyalara ulaşın ve Download klasörünü bulun.
İndirdiğiniz öğeleri görme
Mac'inizdeki Safari uygulamasında Safari penceresinin sağ üst köşesindeki İndirilenleri Göster düğmesini tıklayın. İndirilenler listesi boşsa düğme görüntülenmez.
Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın ve indirdiğiniz her şeyi görmek için Uygulamalarım ve Oyunlarım üzerine dokunun. Üstte yeni sekmelerin görüntülendiğini fark edeceksiniz. Güncellemeler: Bu sekmede yeni sürümü çıkan uygulamaları ve son zamanlarda güncellediğiniz uygulamaları göreceksiniz.
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > Kategoriler > Favori uygulamalar bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > Kategoriler > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
İndirilenler'e dokunun. Aygıtınızdan kaldırmak istediğiniz indirilen dosyaları seçin. , ardından İndirileni Sil'e dokunun. Tek bir indirilen dosyayı kaldırmak için dosyaya dokunup basılı tutun, ardından İndirileni Sil'e dokunun.
iPhone kullanıcıları ilk olarak App Store'u açmalı ve tıklamalı. Ekranan sağ üst kısmında bulunan oturum aç simgesine dokunun ya da fotoğrafınıza tıklayan. Burada karşınıza satın alınanlar çıkacak ve oraya tıkladığınızda da bütün Apple cihazlarınızda yüklemiş olduğunuz uygulamalar listenecek.
Saptanmış olarak iTunes Media klasörünüz, iTunes klasörünüzün içindedir. Bu klasörü bulmak için Kullanıcı > Müzik > iTunes > iTunes Media'ya gidin.
Uygulamanın kimliği belirsiz bir geliştiriciden geldiği veya Mac App Store'dan indirilmediği için açılamadığına ilişkin bir ileti görürseniz güvenlik ayarlarını geçersiz kılarak uygulamayı açabilirsiniz. Bazen bir indirme işlemi dosya bozuk olduğundan tamamlanamaz. Onu yeniden indirmeyi deneyin.
Genellikle uygulama çekmecesinde yer alan bu uygulama, çoğunlukla Dosya Yöneticisi, Dosyalarım ya da Dosyalar olarak adlandırılır. Asıl adı, cihaza göre değişiklik gösterir. Uygulama çekmecesinde İndirilenler ya da İndirme Yöneticisi adlı bir uygulama varsa indirdiğin dosyalara daha çabuk erişebilirsin.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Ayarlar, Ana Ekrana Simge Ekle butonu aktif değildir. Bu uygulamayı aktif hale getirin. Ana ekranınıza uygulama simgeleri gelecektir. Tüm uygulamaları aktif edip tekrar kontrol edin.
Özellikle sosyal medya uygulamalarının silinmesi durumunda aslında arka plan kullanıcı verileri ve uygulama verilerinin silinmediği belirtelim. Yani diğer bir değişle siz uygulamayı silseniz dahi uygulamanın veri dosyaları telefonda yer kaplamaya devam etmekte.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri