Kabataş İskelesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Kabataş'ta Beyoğlu'nun doğusunda yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskeleden Adalar, Kadıköy, Küçüksu, Anadolukavağı, Beykoz ve Bostancı'ya giden seferler bulunmaktadır.
Eminönü'nden başlayarak Anadolu Kavağı'nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak ...
Beşiktaş'tan vapura binildiğinde 1 saat 45 dakika, Eminönü'nden 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakikada Büyükada'ya varılabilir.
Eminönü, Bostancı, Kabataş ve Kadıköy iskelelerinden Kınalıada'ya hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Kadıköy'den kalkan vapurlar ile 30 - 40 dakika, Kabataş'tan kalkan vapurlar ile 40 - 50 dakika, Eminönü'nden kalkan vapurlar ile 50 dakika, Bostancı'dan ise yaklaşık 30 dakikada Kınalıada'ya ulaşabilirsiniz.
İlgili 19 soru bulundu
Maltepe, Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada vapur seferleri ücreti ise kişi başı 21.10 TL olarak belirlendi.
Teos Beach, Kınalıada
Prens Adalarının en güzeli Kınalıada desek abartmış olmayız. Nefes kesen deniz manzarası, bol oksijeni ile Kınalıada keyifli bir hafta sonu kaçamağınız olabilir. İstanbul Adalarda denize girebileceğiniz 7 güzel plaj listemizin ilk sırasında Teos Beach yer alıyor.
Kabataş - Adalar (Şehir Hatları)
Ek bilgi: Kabataş - Adalar hattında 7 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 105 dakika.
Heybeliada Bostancı Şehir Hatları
Bostancı üzerinden kalkış yapan Heybeliada vapurları, varış noktasına yaklaşık 50 dakika ile 1 saat arasında ulaşım sağlıyor.
Vapurlarda Kimler İndirimli Veya Ücretsiz Yolculuk Yapabilir? Uzun Boğaz Turu, Kısa Boğaz Turu ve Mehtap Gezisi dışında, Şehir Hatları A.Ş.'ye bağlı deniz taşıtları seferlerinde; 65 yaş ve üzerindeki yolcular, engelli konuklar ile gaziler, şehit ve gazilerin dul ve yetimlerine ücretsiz seyahat yapma hakkı tanınıyor.
Kısa Boğaz Turu, 2 saat sürer ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü arasında yapılır.
Emirgan Korusu ile ziyaretçilerini buluşturan İBB Şehir Hatları, Kadıköy ve Üsküdar iskelelerinden Emirgan'a ek sefer yapıyor. Lale seferleri için, Kadıköy'de bulunan Beşiktaş-Adalar ve Üsküdar iskelelerinden kalkan yolcu motoru, ardından Üsküdar'a uğrayıp yolcularını Emirgan'a ulaştırıyor.
Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, cumartesi-pazar ve bayram günleri hariç hafta içi hergün Kabataş'tan saat 10.00 ve 14.00'de, Yalova'dan 13.30 ve 17.00'de kalkan vapurların seferleri, Bostancı uğraklı olarak yeniden düzenlendi.
Kartal'dan Büyükada'ya nasıl giderim diye endişeleniyorsanız hiç merak etmeyin. Kartal iskelesinden Büyükada'ya vapur ve motor seferleri düzenlenmektedir. Kartal iskelesinden Prenstur motor seferleri aracılığıyla yarım saatte adaya ulaşabilirsiniz.
Kabataş ve Bostancı İskelesi;
Kabataş ve Bostancı iskelelerinden Büyükada vapur seferleri ile yaz-kış adaya geçebilirsiniz. Büyükada ulaşım alternatifleri fazla olduğu için rahatça yolculuk edebilirsiniz. Kabataş adalar ve Bostancı adalar seferleri için Şehir Hatları web adresini ziyaret edebilirsiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, 2016 yılının temmuz ayında yapımına başladığı "Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi"nin ilk etabının tamamlanmasının ardından yaklaşık 2 yıl ara verilen Adalar ve Boğaz Hattı vapur seferleri, bu sabah başladı.
Kabataş - Adalar vapur hattının ilk durağı Beşiktaş olup son durağı Büyükada durağıdır. Kabataş - Adalar (Beşiktaş→Büyükada), her gün çalışıyor. Ek bilgi: Kabataş - Adalar hattında 5 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 100 dakika.
İlk olarak Eminönü- Kadıköy- Adalar vapur hattı kullanılarak Büyükadaya ulaşım sağlanabilir. İkinci olarak, Kadıköy Rıhtım'dan Turyol' ait Kadıköy- Büyükada motoruna binerek ulaşım sağlanabilir. Bostancı'dan Büyükada'ya Ulaşım: Bostancı'dan da Büyükada'ya iki farklı şekilde ulaşım sağlanmaktadır.
Büyükada Nizam Plajı
Büyükada'da ikamet edenler için ücretsiz, dışarıdan gelen misafirler için ücretlidir. Kişi başı ortalama 70 Türk Lirası'dır. 20 yıl öncesine kadar kayıkhane olarak kullanılan plaj, günümüzde ada yerlileri tarafından en çok tercih edilen plajların başında gelir.
Heybeliada İstanbul'un ilçelerinden biridir ve Adalar bölgesindedir. İstanbul'da Büyükada'dan sonra en büyük adadır.
Ardından “QR ile ödeme” seçeneğini kullanarak toplu taşımaları kullanabilirsiniz. İstanbul'un artık her ulaşım hizmetinde QR kod ile ödeme yapılabiliyor. Bunlara, metro, metrobüs, vapur, Marmaray ve otobüslerde dahil.
Gişeden satılan bilet fiyatı kişi başı 80 TL'dir. Kurumumuzun temeli yıllar önce Bostancı-Adalar vapur iskelesinin yan tarafında sayıları 10'u geçmeyen esnafın taşımacılık ve nakliyecilik işi ile uğraşmasına dayanmaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri