Bir nevi ruhsal aydınlanma dönemidir karmik ilişki süreci. Geçmişte kapanmayan meseleleri kapatmak için karmanın hayatımıza birini yollaması ile başlar fakat herkes bu tür ilişkiler yaşamaz. Kabul süreci zor da olsa karmik ilişkiler mutlaka ve daima biter.
Fakat herkes bu tür ilişkiler yaşamaz. Bunu da unutmamak lazım. Karmik ilişkiler mutlaka ve daima biter. Uzun süreli değillerdir.
Diğer yandan karmik ilişki daima eş veya sevgililer arasında olmaz! Bu kişi sizin anne ya da babanız, akrabalarınızdan biri, arkadaşınız veya kardeşiniz de olabilir.
Astrologlar ve diğer uzmanlar karmik bağların koparılabilmesi ve kişinin atalarından kalan sorumluluklardan özgürleşebilmesi için akika kurbanı adı verilen, kurban kesilmesini önermektedir. Bu hem dini hem de ruhsal bir şifalanma yöntemi olarak kabul edilir.
İlgili 31 soru bulundu
Karmik Ruh Eşleri
Size hayatınızın geri kalanında kullanacağınız çok değerli dersler verirler. Bunlar, karmik ruh eşleri olarak adlandırılan kişilerdir ve bu kişiler, size önemli ve gerekli bir dersi öğretmek için hayatınıza girerler! Hayatınız boyunca birkaç karmik ruh eşiniz olabilir.
Yeni tanıştığınız birine dair anlamlandıramadığınız bir deja vu hissi yaşıyorsanız, bu karmik bir ilişki içinde olduğunuza işaret eder. Karmik ilişki, öbür hayatta yarım kalmış bir ilişkinin henüz tamamlanmamış bir şeyler olması sebebiyle bu zamanda da yaşanması anlamına geliyor.
Seks ve ilişki terapisti Andrew Aaron'a göre karmik ilişkiler bitmek bilmeyen ayrılıklar ve barışmalara rağmen iki tarafın da karşı koyamadığı ilişkilere deniyor. Partnerler birbirinin bir yörüngesine giriyor, bir çıkıyor. Ancak yine de birbirinden vazgeçemiyor.
Bazı hayatı tekrarlayarak zora sokan benzer olayların yaşanması yoluyla ortaya çıkar. Para kayıpları, itibar kayıpları, kariyer kayıpları vb. gibi kayıplar olarak ortaya çıkar. Eskiden yapılan vicdana ters davranışları düzeltmeyi gerektiren yardımlaşma ve dayanışmayı ön planda tutan hayatlarda ortaya çıkar.
Hint dinlerindeki Karma öğretisi, “yeniden doğuş” inanışı olan Samsara ile bağlantılıdır. Sebep –sonuç (etki-tepki) ilkesinin geçerliliği ruh var oldukça devam eder. Hinduizm, Budizm ve Jainizm'de Karma; herhangi bir eyleminin veya düşüncenin sonucunun, her şekilde sadece o kişiyi etkilediğini ifade eder.
Çok uzun süredir birlikte olan ruh eşleri ve çiftler genellikle birbirlerini aynı şekilde anlarlar. Bu, yalnızca bir tesadüf değil, daha çok iki insan arasında derin bir zihinsel bağdır.
Karmik bir ilişki içindeyken, partnerinizin tam anlamıyla kendi ruhunuzun bir parçası olduğunu hissedersiniz ve bu da ilişkiyi bitirmeyi çok zorlaştırır. Bedeniniz veya ruhunuz bu diğer kişinin sizin bir parçanız olduğunu hissederse, içsel benliğinizi korumanız, onlardan uzaklaşmanızı neredeyse imkansız hale getirir.
Karmik ilişkiler her şeyi tüketen fakat aynı zamanda çekici hissettirebilir, ancak genellikle yüksek inişler ve çıkışlarla karakterize edilir. İnsanlar, her iki partnerin de ilişkinin en başında hissettiği yoğun duygular nedeniyle, genellikle karmik ilişkileri ruh eşi ilişkileriyle karıştırır.
Karmik Temizlik, en genel açıklamasıyla bebekliğimizden, çocukluğumuza, yaşadığımız, içinde bulunduğumuz durumların ve kötü tecrübelerin travmatik etkilerini ve bizi kötü etkileyen bilinçaltı kalıplarını temizliyor. Böylelikle yerine bizi mutlu eden ve iyiye, gelişmemize yardımcı olacak kayıtlar konuyor.
İkiz alev, bazen "ayna ruh" olarak adlandırılan, kişinin diğer yarısı olduğu düşünülen biriyle yoğun bir ruh bağlantısıdır. Bazen bir ruhun iki bedene ayrıldığı fikrine dayanır. Bir başka deyişle bir elmanın iki yarısı hissidir. İkiz alev ilişkisinin temel özelliklerinden biri, hem zorlu hem de iyileştirici olmasıdır.
“Karmik açılar”, bir kişinin dış gezegenleri (Satürn, Chiron, Uranüs, Neptün ve Pluto) ile diğerinin kişisel gezegenleri arasındaki oluşan açılardır. Bunlar ilişkideki daha ağır enerjilerdir ve daha derin derslerimizi deneyimlediğimiz yerlerdir.
Evrende binlerce potansiyel ruh eşi olabilir. Ruh eşleri birlikte çok güzel vakit geçirebilirler, saatlerce konuşabilirler ve yaşam yolculuğunda farkında olarak ya da olmayarak birbirlerine destek olurlar. Biri bir diğerinin (veya her ikisinin de birlikte) yaşam misyonunu tamamlamasını sağlar.
İyi eylemler yapmak: kişinin karmik borcunu ödemesine yardımcı olabilir. Örneğin, hayır işleri yapmak veya başkalarına yardım etmek, kişinin pozitif yönde borcunu ödemesini sağlayabilir. Farkındalık: Yaşadığınız olaylar döngüsündeki temel nedeni bulup, anlamanız gereken konu üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz.
Bir zamanlar doğuya ait bir kavram olarak kabul edilen karmik yasa, şimdi hem dinî hem de dinî olmayan çevreler tarafından iyi veya kötü eylemlerin sonuçlarını otomatik olarak ortaya koyan evrensel ve sistematik bir yasa olarak kabul edilmektedir.
Karmik terimi kolaylık olması adına daha önceki hayatlarda harekete geçirilen hem iyi hem kötü güçlerden bahsederken kullanılır. İngilizce'de bu terimin tam çevirisi bulunmamaktadır. Bu terime anlamca en yakın gelen kelime “Kader” kelimesidir.
(karmik bağ) fiziken ya da ruhen yakın olduğumuz insanlarla aramızda olan ilişki, bağ, enerji akışıdır. karmik bağ kesme de bir nevi alaka kesmedir. eğer karmik bağınızı kesmek isteseniz de kesemediğiniz insanlar varsa onlarla yaşayacaklarınız henüz bitmemiş demektir.
Şimdiki yaşadıkları da geleceğini şekillendirecektir. Yapılan kötü hareketler nedeni ile karşılaşılan ve yaşanması gerekli hale gelen sonuçlara “karmik telafiler” denmektedir.
Kendinizi tanımakta zorlandığınız tepkiler veriyor ve engelleyemiyorsanız, Kendinizi o ilişkide yetersiz, korku içinde ve hata yapma endişesinde hissediyorsanız, Düşünceleriniz size bu ilişkinin bir anlamı olmadığını söylüyorsa, İlişki genel olarak bencillik üzerine kuruluysa, o ilişki sizin için karmik bir ilişkidir.
Karmik ilişkileri temizlemek, geçmiş travmaları şifalandırır, korkuları çözer, disfonksiyonel dinamik ilişkileri temizler ve ruhtaki görünmeyen yaraları iyileştirir. Temizlik işlemleri esnasında, yıkıcı döngüler içinde seyreden ilişkilerinizin sebep olduğu, karma ve duyguları serbest bırakırsınız.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri