PDF'yi Acrobat uygulamasında açın. Araçlar > Koruma > Şifrele > Güvenliği Kaldır'ı seçin. Seçenekleriniz belgeye eklenen parola güvenliği türünüze göre değişir: Belgede yalnızca Belge Açma parolası varsa belgeden kaldırmak için Tamam'ı tıklatın.
Parola güvenliğini kaldırmak için bir PDF'nin kilidini açma: PDF'yi Acrobat uygulamasında açın. "Kilit Aç" aracını kullanma: "Araçlar" > "Koruma" > "Şifrele" > "Güvenliği Kaldır" öğesini seçin.
[PDF Doğrudan Yazdırma Özellikleri] iletişim kutusu görünür. [PDF parolası:]'nda iletişim kutusunun sağ altındaki kutuda, yazdırmak istediğiniz PDF dosyası için parola girin ve daha sonra [OK]'e tıklayın. korumalı PDF dosyası yazdırılır.
PDF dosyalarını düzenleme:
Acrobat'de bir dosya açın. Sağ bölmedeki "PDF'yi Düzenle" aracını tıklatın. Acrobat düzenleme araçlarını kullanma: Format listesinden seçim yaparak yeni metin ekleyebilir, metni düzenleyebilir veya fontları güncelleyebilirsiniz.
İlgili 27 soru bulundu
Araçlar > PDF'yi Düzenle > Düzenle öğesini seçin. Noktalı ana hatlar, düzenleyebileceğiniz metin ve görüntüleri belirtir. Değiştirmek istediğiniz metni seçin. Sağdaki Format panelinden font, font boyutu veya diğer formatlama seçeneklerini belirleyin.
PDF'yi döndürme
Sayfalarını döndürmeniz gereken belgeyi seçin. Acrobat, PDF'yi çevrimiçi olarak yükledikten sonra giriş yapın. Döndürmeniz gereken sayfanın küçük resmini ya da sayfaları seçin. Üst araç çubuğundaki saat yönünde döndür ya da saat yönünün tersine döndür simgesini tıklatın.
Acrobat Reader veya Acrobat'a ihtiyacınız olacak. Her ikisine de sahipseniz Adobe, PDF dosyalarını açmak için Acrobat'ı varsayılan program yapmanızı önerir.
PDF açma programları arasında en sık kullanılanı ve kendini kanıtlamış olanı ise Adobe Acrobat olarak karşımıza çıkar. Bu uygulama dışında; Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Sumatra PDF, PrimoPDF, PDFMerge ve doPDF gibi farklı uygulamalar da PDF uzantılı dosyaları açmak için kullanılabilirler.
Korumasını kaldırmak istediğiniz çalışma sayfasına gidin. Dosya > Bilgi > Koru > Sayfa Korumasını Kaldır'a gidin veya Gözden Geçir sekmesi > Değişiklikler > Sayfa Korumasını Kaldır'ı kullanın.
Acrobat'ta bir dosya açın ve "Araçlar" > "Koruma" seçeneğini belirleyin. Düzenleme işlemini bir parolayla sınırlandırmayı veya dosyayı bir sertifika ya da parolayla şifrelemeyi seçin. İstediğiniz parolayı veya güvenlik yöntemini belirleyin. "Tamam" ve "Kaydet" seçeneklerini tıklatın.
PDF dosyasını Word belgesine dönüştürmeden açmak için, dosyayı doğrudan depolandığı konumdan açın (örneğin, Belgeler klasörünüzdeki PDF dosyasına çift tıklayın). Öte yandan, PDF dosyasını düzenlemek istiyorsanız, devam edin ve dosyayı Word'de açın.
Varsayılan PDF görüntüleyiciyi değiştirmek için herhangi bir PDF dosyası üzerine sağ tıklayarak Birlikte aç seçeneğini seçin. İşaretli yerleri aynı şekilde ayarlayıp Tamam deyin.
Android cihazlarda dokümanları PDF olarak tarama
Drive uygulamasını yükleyin ve açın. dokunun. Taramayı bitirdiğinizde Tamam'a dokunun. Tamam'a dokunun.
Bu hata genellikle tarayıcıda PDF dosyalarını görüntülerken, PDF dosyasının kendisinde bir sorun olduğunda ve özellikle üçüncü taraf uygulamalar veya araçlarla oluşturulan PDF dosyalarında görülür. Dosyayı açmanızı önlemez, bunun yerine bazı sayfalar görünmez.
Yazdırma işlemi yapan herhangi bir uygulamadan bir dosya seçin ve dosyayı açın. "Dosya" > "Yazdır" öğesini seçin. Yazdır iletişim kutusundaki yazıcılar listesinden "Adobe PDF" öğesini seçin. Acrobat PDF yazıcısını kullanmak için "Yazdır" öğesini tıklatın.
PDF düzenleme denildiğinde aklımıza hemen önce dosyayı PDF to WORD yapıp ve düzenlemeyi Word üzerinde yapmak gelir. Peki, PDF üzerinde yazıları değiştirmek mümkün mü? Evet, mümkün.
Acrobat çevrimiçi aracını kullanarak JPEG, PNG, BMP, GIF ve TIFF dosyalarını PDF belgelerine dönüştürebilirsiniz.
Adımlar: Adobe ID'niz ve parolanızla veya sosyal medya (Facebook veya Google) hesabınızla https://acrobat.adobe.com adresinden Acrobat Web sitesine giriş yapın. Üst gezinme çubuğunda Düzenle > Sayfaları Organize Et'i seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri