Bluetooth özelliğini tekrar etkinleştirin veya bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Başlangıç > Ayarlar > Cihazlar > Diğer Bluetooth seçenekleri bölümüne gidin. Bluetooth Ayarları ekranında Bildirim alanında Bluetooth simgesini göster seçeneğini seçin.
Dizüstü bilgisayar ve tablet gibi bazı bilgisayarlarda yerleşik olarak Bluetooth bulunur. Bilgisayarınızın Bluetooth özelliği yoksa bu özelliğe sahip olmak için bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına bir USB Bluetooth bağdaştırıcısı takabilirsiniz.
Bunun için bir bilgisayar ve teknoloji mağazasından ya da sanal mağazalardan Bluetooth USB Adaptörü almamız yeterli olacaktır. Bu adaptörün kurulumu da oldukça kolaydır. Uygun bir USB girişine taktıktan hemen sonra otomatik olarak etkinleşiyor ve kullanıma hazır hale geliyor.
Aygıt yöneticisini açın. Bilgisayarınıza bağlı tüm aygıtların göründüğü bu ekranda Bluetooth var mı diye bakın. Bluetooth aygıtını listede göremediyseniz "Ağ Bağdaştırıcıları" kategorisini de kontrol edebilirsiniz. Bluetooth da bir kablosuz bağlantı olduğu için bu alanda görülebilir.
İlgili 34 soru bulundu
Bluetooth sürücüsünü yeniden yüklemek için Ayarlar uygulaması> Update & Security> Windows Update'e gidin ve güncelleştirmeleri denetle düğmesine tıklayın. Windows 10, Bluetooth sürücüsünü otomatik olarak indirip yükler.
Windows 10'da Bluetooth aygıtı eşleştirme
Bilgisayarınızın Bluetooth'unu etkinleştirdikten sonra cihazınızı bir Bluetooth aygıtıyla şu şekilde eşleştirebilirsiniz: Bluetooth ayarlarına gidin ve Bluetooth veya başka cihaz ekle öğesini seçin.
Olan var olmayan var. İlla olmasına gerek yok, harici aparatlar alınabiliyor.
Başlat düğmesini seçin ve ardından Diğer Ayarlar >'> Bluetooth & seçin.
Bilgisayarınızı kontrol edin
Uçak modunun kapalı olduğundan emin olun: Başlangıç ve ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu 'nu seçin. Uçak modu 'nun kapalı olduğundan emin olun. Bluetooth'u açın veya kapatın: Başlangıç ve ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar 'ı seçin.
Öncelikli olarak Windows 7 yüklü cihazınızda özellikler seçeneğine basarak donanım sekmesine girilmesi gerekmektedir. Sonrasında ise aygıt yöneticisi seçeneğine basılır. Eğer görev çubuğunda bluetooth simgesi bulunuyorsa bluetooth donanımının kurulu ve aktif olduğu anlaşılmaktadır.
Bluetooth adaptör PC ile kulaklık, klavye, mouse, yazıcı, hoparlör, oyun konsolu, mobil cihazlar ve tabletler arasında kolayca bağlantı kurarak dosya paylaşımı, müzik dinleme, ağ bağlantısı kurma, komut gönderme gibi işlemlerinizi kablosuz bir biçimde ev ortamında dilediğiniz mesafeden gerçekleştirebilirsiniz.
Her masaüstü bilgisayarda Bluetooth yoktur. Hatta %90'ında yoktur. Bluetooth, genelde WiFi modülüyle birlikte gelir. Bu da genelde anakartta olur.
Android cihazınızda "Ayarlar" uygulamasını açın ve "Bağlantılar" veya "Connected devices" seçeneğini bulun. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve eğer kapalı ise, Bluetooth'u açın.
Bluetooth Kulaklık Bilgisayara Bağlanır Mı? Klavyeler, fareler, telefonlar, hoparlörler ve çok daha fazlası dâhil olmak üzere her tür bluetooth cihazını bilgisayarınızla eşleştirebilirsiniz.
[Başlat menüsü] ①, öğesine tıklayın, ardından [Ayarlar]② öğesine tıklayın. [Aygıtlar]③ seçeneğini seçtikten sonra [Bluetooth] seçeneğinin açık olduğundan④ emin olun.
Bluetooth için İnternet değil 2 ayrı cihaz gereklidir.
Windows 8.1
Düğmeler çubuğunu açın --> "Bilgisayar ayarlarını değiştir" --> "Bilgisayar ve aygıtlar" seçeneğine tıklayın. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve sonra Bluetooth açma/kapama düğmesini Açık konuma getirin.
Telefon, dizüstü bilgisayar veya tablet gibi başka bir cihazdan paylaştığınız veya arkadaşınızın paylaştığı fotoğraf, video veya diğer türde dosyaları alın. Bilgisayarınızda, Başlangıç > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar'ı seçin.
Bluetooth, sabit veya taşınabilir cihazlar arasında kısa mesafelerde veri aktarımı yapmaya veya kişisel alan ağları (PAN) kurmaya yarayan kablosuz bağlantı standardı. 2,02 GHz ile 2,48 GHz aralığındaki ISM bantlarında UHF radyo dalgalarını kullanır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri