Vito birinci sınıf araçlar sınıfında yola 1. sınıf kartla devam...
Mercedes - Benz / Vito / 111 CDI / Ticari mınübüs olarak geçiyor türsab ve d2 belgeli araç.
Neziroğlu Otomotiv - Birinci Sınıf Araçlar MERCEDES VITO TOURER 114 CDI BASE PLUS EXTRA UZUN.
Yük taşımacılığında iyi bir seçenek olan hafif ticari araçlar geniş bir iç hacme sahiptir. Örneğin, Mercedes Vito Mixto/ Kombi ve Panelvan'ın sunduğu 6,9 m³'e kadar yükleme alanı hacmi sayesinde aracınıza 3 adete kadar Euro palet yükleyebilirsiniz.
Vito'nun sürücü yardımcı sistem ürün yelpazesi orta segment hafif ticari araçlar için örnek niteliğindedir.
İlgili 21 soru bulundu
Mercedes - Benz / Vito / DİZEL OTOMOBİL RUHSATLI B EHLİYET KULLANIR VİP MERCEDES VİTO sahibinden.comda - 297728457.
Şoför dahil 9 kişi (8+1) taşımaya mahsus araçlar bugüne kadar minibüs ruhsatı alırken, bundan sonra otomobil ruhsatı alacak. Bu araçlar Türk gümrük tarife cetveline göre eskiden beri otomobil olarak sınıflandırıldığından, ÖTV uygulamasında bir değişiklik olmayacak.
Trafikte kullanılan taşıtı Vito olup da 5+1 otomobil olarak ruhsat sahibi araçlar var. Bu araçların ruhsatları 5+1 otomobil olarak kaydedilmiş, ( 9+1 hususi minibüs denilen araçlarla aynı motor ve kasa ölçülerine sahip ) Üstelik otomobil olarak kaydedildiği için 2 yılda bir teknik muayeneye tabi tutuluyor.
Şehir içinde 100 km'de 7.8 litre, şehir dışında ise 100 kilometre 5.4 litre yakıt tüketimi sağlıyor olup, geniş ve büyük ailenizle yapacağınız uzun yolculuklarınızda konforla seyahat edebilirsiniz.
Minibüsü otomobile çevirmek için öncelikle 9+1 kişi olan koltuk sayısı, bir koltuk sökülerek 8+1 düşürülmesi gerekmektedir, araçtan koltuk söküldükten sonra aracın otomobile dönmesi için koltuk söküm projesi çizilmesi gerekmektedir.
Vito birinci sınıf araçlar sınıfında yola 1. sınıf kartla devam...
SINIF ARAÇLAR: AKS ARALIĞI (DİNGİL MESAFESİ) 3.20 METRE ALTINDA OLAN ARAÇLAR 1. SINIFTIR. (OTOMOBİL, KAMYONET, MİNİBÜS, ARAZİ TAŞITI VB.)
Köprü, otoyol gibi geçişlerde kullanılan HGS ve OGS almak için, araç sınıfları önem taşır. 1. sınıf araç kategorisinde otomobiller, 2. sınıf araç minibüsler, 3. sınıf araç otobüsler, 4. sınıf araç kamyon vb. şeklinde değişkenlik gösterir.
Mercedes-Benz Vito, satışa sunulduğu günden bu yana 9 kişilik araç dünyasına yön veriyor. İspanya'da üretilen Vito'nun üçüncü nesli 2014 yılının sonbaharında satışa sunuldu ve o tarihten günümüze 530.000 adet satıldı.
Common-Rail direkt enjeksiyon ve turbo beslemeye sahip 4 silindirli iki dizel motor, Vito Tourer'in verimli ve sürdürülebilir kullanımının temelini oluşturur.
Arkadan itişli, 4 silindirli 2.143 cm³ hacimli motorlu araçlar ise, 136,163 ve190 Bg olmak üzere 3 farklı güç kademesi ile sunuluyor. 163 ve 190 Bg motor gücüne sahip araçlarda standart olarak sunulan 7 ileri 7G-Tronic Plus 7 ileri otomatik şanzıman, yumuşak ve seri vites geçişleri sunarken; Eco Start/Stop özelliği ile ...
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON
Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.4 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.
Bu araçları kullanmak için D sınıfı yani otobüs ehliyetinizin olması gerekir.
Transporter kamyonet geçiyor. Ama 0 alacaksan 2sinide almadan önce araştırmış biri olarak transporter derim.
Volkswagen Transporter veya gövde tipine göre değişen diğer adlarıyla Kombi veya Microbus, gayrıresmî adlarıyla Bus (Amerika Birleşik Devletleri) veya Camper (Birleşik Krallık), Volkswagen AG'ye bağlı Volkswagen Ticari Araç tarafından üretilen T platformuna mensup hafif ticari araç modeli serisidir.
Hafif ticari araçların binek araç olarak değerlendirilebilmesi için şoför mahallinin arkasında koltuk veya cam bulunup bulunmadığına bakılmalıdır. Bu durumda, şoför mahallinin arkasında koltuk veya cam bulunup hem yolcu hem de yük taşıyabilen araçlar binek araç olarak sayılmaktadır.
Minibüs: Yapısı gereği sürücüsü ile birlikte 9'dan 15'e kadar oturma alanı olan, insan taşıma amaçlı kullanılan motorlu araçtır. Otobüs: Sürücüsü dahil dokuzun üzerinde oturma yeri bulunan, yolcu taşıma amaçlı motorlu taşıttır. Oturma yeri 17'den fazla olmayan otobüsler minibüs sınıfına girer.
Bu hüküm ve açıklamalara göre, ticari aracınızı hususiye çevirmek için, kendi adınıza fatura düzenleyerek aktifinizden çıkarmanız durumunda emsal bedel üzerinden, üçüncü kişilere satış yapmanız durumunda ise, aracın gerçek satış bedeli üzerinden fatura düzenlemeniz gerekmektedir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri