Mi hesabı, kullanıcılara özel olarak sunulmakta olan bir bulut depolama hizmetidir. Bulut hesabı, verilerinizi yedeklemek için kullanabileceğiniz bir hesap olma özelliğine sahiptir.
Hesap numarası genel olarak kartların ön yüzünde yazar. Hem kredi kartı hem de banka kartı üzerinde bulunur. İsmin hemen yanında veya üstünde bulunan bu rakamlar toplamda 12 sayıdan oluşur.
Apple'ın iCloud'u ile oldukça benzer bir yapıya ve arayüze sahip olan Mi Cloud ile kullanıcılara 12 GB depolama alanı ücretsiz veriliyor. Bu alana kişileri, mesajları, notları, fotoğrafları ve hatta ses kayıtlarını yedekleyebilirsiniz.
Telefona format sonrası Mi hesabının şifresini soruyorsa ve şifreyi bilmiyorsanız. Başka bir cihazdan Mi Hesabı - Şifreyi sıfırla adresine gidin. Şifrenizi sıfırlamak için gerekli alana telefon numarası veya kurtarma e-postasını girin.
Cloud Sync, kaynak kullanımının şirket politikalarına ve yerel kanunlara uymasını temin etmek üzere, yöneticilerin hangi kullanıcının dosyaları belirli bulut depolama hizmetlerine senkronize ettiğini görmesine olanak tanır.
İlgili 43 soru bulundu
Mi Cloud hesabı kullanılması için Xiaomi cihazına sahip olunması şart değildir.
Senkronizasyonu açtığınızda yer işaretleri, geçmiş ve şifreler gibi tüm profil bilgileriniz Google Hesabınıza kaydedilir. Chrome bilgilerinizi tüm cihazlarınızda bulabilirsiniz. Her şeyi senkronize etmek istemiyorsanız hangi bilgilerin kaydedileceğini değiştirebilirsiniz.
Giriş yapmak için E-posta / Telefon ve Şifrenizi girin. 3. Oturum açtıktan sonra, hesap silme ile ilgili uyarı veren açılır pencereyi göreceksiniz. " Evet " e dokunun ve " Mi Hesabı Sil " i seçin . (Bazı durumlarda cihazdan çıkış yapmadan önce telefonu bul özelliğini kapatmanız istenebilir.) 4.
Xiaomi telefon kullanıcılarının güvenliklerini sağlamak için telefonlarına şifre ya da desen ile kilit koyma gibi özellikleri sunmaktadır. Cihaz ekranına koyulan bu şifreler ile telefonunuz içerisinde bulunan verilerin başka birileri tarafından görülmesini engellemiş olursunuz.
En güvenli şifreler; sayılar, semboller ve küçük-büyük harflerin bir karışımını içerenler. Bunlar bile 4 ila 7 karakter uzunluğundaysa anında kırılabiliyor. Ancak 12 karakterli şifrelerin kırılması tam 226 yıl alıyor.
- Bilgisayarlardan yeni belirlenen Mi hesabı şifresi girilerek “Activate'' butonuna tıklanması gerekir. - Bu sayede Mi hesabı telefondan sıfırlanacaktır. Bu işlemlerden sonra telefonun kurulum aşaması gelmektedir. Bu sebeple bölge ayarlarından sonra kullanıcılardan gmail hesabına girilmesi istenecektir.
Mi PC Suite
Uygulama içerisinde "Bulut Depolama Alanı" seçeneğinden Mi Cloud kullanım alanınızı görüntüleyebilirsiniz. Senkronize edilen kişiler, mesajlar, resimler ve diğer tüm verilere ulaşmak içinse "Bulut verilerini görüntüle" seçeneğine dokunun.
Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Yedekle'yi seçin. İpucu: Bunu ilk defa yapıyorsanız Google One ile Yedekleme'yi açıp ekrandaki talimatları uygulayın. Şimdi yedekle'ye dokunun.
Hesap numarası bilgileri, banka kartının ön yüzünde yer almaktadır. Aynı zamanda hesap özetinde ve hesap cüzdanında da yer aldığı söylenebilir. Hesap numaranızı öğrenmek için öncelikli olarak hesap cüzdanınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.
Banka kartınızın ön kısmında belirtilmektedir ve 7 haneli rakam dizisinden oluşmaktadır. Hesap numaranız kartınızın üzerindeki 11 haneli Eğer kartınızda hesap numarası yazmıyorsa İş Bankası internet şubesine giriş yaparak (https://ww. Iş bankası hesap no nerde yazar Hesap no 11 hanelidir.
Rezerv olarak ayrılan alan tek basamaklı olup, değiştirilene kadar sıfır olarak kabul edilmiştir. Son 16 hane ise banka hesap numarasını belirtmektedir.
Bu işlem cihaza ilk kez yapılıyor ise en az 168 saat bir bekleme süresi olduğu unutulmamalıdır. Bu süre 168 saatten daha da fazla olabilir. Süre dolduğu zaman bu işlemleri tekrar yaparak Xiaomi cihazlarına Bootloader kili açılmış olacaktır. Ayrıca bu sürede cihazı normal kullanmak mümkündür.
Şifrenin Yanlış Girilmesi
Eğer hatalı giriş sayısı 10'u geçerse sistem kullanıcının şifresini 1 saat kullanılmaz hale getirir. Başka bir deyişle 1 saat bloke eder ve kullanıcıyı bloke süresi konusunda uyarır. Kullanıcı 1 saatlik bloke süresinin dolmasından sonra tekrar şifresini kullanabilir.
"Operatör Kilit Açma Kodu" telefonunuza özgü benzersiz bir koddur. Kod, telefon üretildiğinde orijinal hizmet sağlayıcı tarafından telefonun izinsiz olarak başka bir operatöre taşınmasını engellemek için atanır. Bu nedenle farklı bir operatörün SIM kartını taktığınızda bu kodu girmenizi isteyen bir mesaj görürsünüz.
Şifreler ve hesaplar'a dokunun.
"Hesaplar"ı bulamıyorsanız Kullanıcılar ve hesaplar'a dokunun. Hesabı kaldır'a dokunun. Hesabı kaldır'a dokunun. Bu hesap cihazınızdaki tek Google Hesabı ise güvenlik tedbiri olarak cihazınızın desenini, PIN'ini veya şifresini girmeniz gerekecektir.
Aşama: 1 Ağustos 2023
Tüm Galeri verileri Xiaomi Cloud'tan kalıcı olarak silinecek.
İpucu: Bir uygulamanın otomatik senkronizasyon özelliğini kapattığınızda uygulama kaldırılmaz. Yalnızca yeni verilerin otomatik olarak yenilenmesi durdurulur.
Senkronize etmek kullandığınız bilgisayarınızda ki veyahut telefonunuzda ki verilerin belirli aralıklarla güncel tutulması ve o an tutuluyor olduğu anlamına gelir. Kötü bir şey değildir ve güvendiğiniz uygulamalarda kullanmanız işlerinize oldukça yarar.
Tüm akıllı telefonlarda meydana gelebilecek bu tarz olumsuz durumlarda, telefonlarınızda senkronizasyon özelliğinin mutlaka aktif olması gerekiyor. Çünkü her ne kadar eski telefonunuz kullanılamaz hale gelse bile, yeni telefonunuza kolayca bilgilerinizi aktarabiliyorsunuz. Sadece olumsuzluk olarak bakmayın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri