Özetle Ölüdeniz Plajı'nın giriş ücreti yok. Sadece araç park yeri, şezlong ve şemsiye ücretli. Not: Ölüdeniz Plajı'nın komşusu olan Kumburnu Plajı'nın araç ile giriş ücreti var. Yaya olarak Kumburnu'na gitmek isterseniz ücret ödemiyorsunuz.
Ne kadar olduğuna gelin göz atalım. 2022'nin Ölüdeniz Plajı giriş ücretleri ve şezlong kiralama bedeli: Kişi başı plaja giriş ücreti: 13 TL. İki kişi giriş ücreti: 26 TL.
Muhteşem Mavilik: Ölüdeniz Plajı
Plaj içinde şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz işletmeler bulunuyor. Buna ek olarak, tekne turları ve çeşitli su sporları da yapılıyor. Ölüdeniz Plajı'na giriş için yetişkinlerden 9 TL, öğrencilerden 4.5 TL ücret isteniyor. Buna ek olarak, otomobil için 27 TL giriş ücreti alınıyor.
Buna ek olarak, Ölüdeniz'in en güzel plajları içinde bakir kalmış koylardaki işletmeler de yer alıyor. Ölüdeniz koylarında denizin tadını çıkaranların tercih ettiği Ölüdeniz halk plajları, ücretsiz olması ile öne çıkıyor.
Ölüdeniz Plajı (Belcekız Plajı)
Halk plajı olduğundan giriş ücretsiz. Denizi çok güzel ama derin ve dalgalı. Şezlong ve şemsiye kiralama seçeneğiniz var ama kendi sandalyenizi şemsiyenizi de getirebiliyorsunuz. Birkaç kafenin plajda işletmesi de var.
İlgili 44 soru bulundu
Bir halk plajı olan Muğla Fethiye Çalış plajı, ücretsizdir.
Kıdrak Koyu Plajı ve Tabiat Parkı Giriş Ücreti
Kıdrak Koyu Plajı, özel bir işletme tarafından işletiliyor. Bu nedenle giriş ücreti talep ediliyor. 2022 yılı için giriş ücreti, kişi başı 30 TL olarak belirlenmiş. Buna ek olarak, ekstra ücret ödeyerek plajda şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz.
Kıyı Kanunu madde 5/2'ye göre''Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır,'' demektedir. Yani insanlar dilediği gibi kendi şemsiyeleriyle birlikte diledikleri yerlerde güneşlenip, diledikleri gibi ücretsiz olarak denize girebilme hakları var. Bunun için ücret ödeme zorunlulukları yoktur.
Kelebekler Vadisi'nde denize girilebilecek plaj bulunmaktadır. Vadinin masmavi ve berrak denizi, ziyaretçileri adeta yüzmek için teşvik etmektedir. Gün boyu vadinin güzelliklerini keşfetmek için yola koyulan kişiler; deniz, kum ve güneşin tadını çıkararak kısa bir mola verebilmektedir.
Plaj içerisinde kafe, büfe, market ve restoran bulunmaktadır. Plaj soyunma kabinleri, şezlong, otopark ve duş hizmetleri vermektedir. Ölüdeniz Plajı çevresinde birden fazla kamp yeri bulunmaktadır.
Kilyos halk plajı Sarıyer belediyesine ait olan bir plajdır. Halk plajı olan Kilyos halk plajı aynı zamanda ücretsiz bir plajır. Kilyos halk plajında bulunan otopark da aynı zamanda ücretsizdir.
Alanın içindeki Kumburnu Günübirlik Dinlenme Tesisleri Muğla Valiliğine bağlı MELSA Ltd. Şti. eliyle işletiliyor.Bir büyük iki küçük kafeterya hizmet veriliyor. Fast food türü yiyecek ve içecek satışı yanında Şark köşesinde saçta gözleme yapılıyor.
Fethiye Ölüdeniz arası 12 km'dir.
2022 yılında Babadağ Teleferik ücreti 170 TL'dir. Öğrenci Teleferik Ücreti 105 TL'dir. Bu ücretler gidiş dönüş ücretidir! Babadağ'da bulunan teleferik 1200 metre, 1700 metre ve 1900 metre kalkış pistlerine gitmektedir.
Girişte 45 ₺ veriyorsunuz.
Fethiye'de yamaç paraşütü uçuş fiyatı her yıl değişmektedir. 2023 yılında uçuş fiyatlarımız 1700 TL'dir. Fiyatlar sezon içerisinde değişiklik gösterebilmektedir. Bu fiyatın içerisinde fotoğraf ve videolar yoktur.
Ücretlendirme. Aile ile birlikte gelen 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz. Şehit yakını (Anne, Baba, Eş ve Çocuk) ücretsiz.
Yetişkin: 60 TL. Öğrenci: 30 TL. Aile ile gelen 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz. Engelli ve 65 yaş: 20 TL.
Kelebekler Vadisi'ne tekne ile giderseniz eğer tekneden sahile indiğiniz anda görevliler 90 TL karşılığında kamp kaydınızı yaptırmanızı istiyor. Yani Kelebekler Vadisi'nde kamp ücreti kişi başı 90 TL ve ücreti ödemezseniz orada konaklamanın yolu yok.
"Öncelikle her vatandaş, ülkenin bütün denizlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanacağını bilmeli. Bir plaja girdikten denize girme hakkı sağladıktan sonra bir hizmet veriliyorsa, işletme o hizmet için ücret alabilir. Örneğin şezlong için ücret alabilir. Ama talep olmadan bu da yapılamaz.
Muğla iline bağlı olan Marmaris ilçesinde İçmeler halk plajı yer almaktadır. Muğla'nın popüler plajları arasında yer almaktadır. Muhteşem bir doğa ve denizin buluştuğu bir yer olan İçmeler halk plajı Marmaris' oldukça yakındır. Hiçbir giriş ücreti bulunmamaktadır.
Sarımsaklı Plajlarına deniz sahili boyunca pek çok sayıda kafe, restoran eşlik etmektedir. Sarımsaklı Plajı giriş ücreti yoktur. Cunda Adası'nın kuzey kesimi uzantısında ve Güvercinada'ya bakan kısımda olan Pateriça Koyu, yaklaşık metrelerce ileriye yürüyüp gidilebilen sığ denizi ile de oldukça ilgi çeken bir plajdır.
BÜYÜKADA'DA BELTUR PLAJI HAFTA İÇİ 200 TL HAFTA SONU 300 TL
Tesisle ilgili hazırlanan bilgi metninde, "3 Haziran'da sezon açılışı yapılan Büyükada halk plajı giriş ücretleri bu sene için hafta içi 200 TL, hafta sonu 300 TL olarak belirlendi. Bu ücrete tekne ile ulaşım, şezlong ve şemsiye ücreti dahil.
Baykuş Plajı Giriş Ücreti
Hafta sonu ise 15 TL ücret ile giriş yapılabilir. Bu durum başka üniversite öğrencileri için hafta sonu 20 TL ve hafta içi 10 TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer Ziyaretçiler için ise hafta içi 20 TL ve hafta sonu 30 TL üzerinden baykuş plajına giriş yapılabilir.
Duş, wc, soyunma kabini, cankurtaran, büfe, şezlong, şemsiye gibi imkânları bünyesinde barındıran Erikli Halk Plajı'na giriş ücreti bulunmamaktadır. Plajın sahil yapısı kumlu ve denizi soğuktur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri