Ozon Yağı Nerelerde Satılır ve Fiyatı Ne Kadar? Ozon yağı internet ortamında online alışveriş sitelerinde ya da alternatif tıp ürünü satan eczanelerde kolaylıkla bulunabilmektedir. Satın aldıktan sonra kullanım zamanlarınız dışında uzun yıllar boyunca buzdolabında muhafaza edebilmeniz mümkündür.
245,00 TL Havale ile 4,90TL daha az ödeyin.
Talya Ozon Yağı 50 ml ürününü Migros Sanal Market'in Diğer Yardımcı Ürünler reyonunda bulabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.
Bunların haricinde ozonlanma sonrası ambalajlanma süreci, ambalaj kalitesi gibi unsurlar da ozon yağının kalitesini doğrudan etkileyebilmektedir. Orijinal ozon yağı, yani saf ozon yağı yüksek kalite zeytinyağına doğru oranda ve sürede ozon enjeksiyonu yapılmasının ardından jelimsi bir kıvama, saydam bir renge dönüşür.
Kullanıldığı alanlar; Eklem ağrıları Nöropatik ağrılar Sedef hastalığı Pişik Parmak mantarı Selülite karşı Akne Egzama Hemoroitler Güneş yanığı Böcek ısırığı Kas ağrıları Citte pullanma Saçlı deride ortaya çıkan sorunlar Kapanmayan yaralar Kuru deri ve yaşlılık karşıtı etkilerinden tedavide yararlanılmaktadır.
İlgili 26 soru bulundu
Haftada 3 kez masaj yoluyla saça ve saç derisine yeterli derecede tatbik edilip en az 1 saat bekletildikten sonra yıkanmalıdır. Gece yatmadan önce uygulanıp sabaha kadar bekletilmeli veya günde 1-2 kez uygulanıp uzun süre yıkanmamalıdır.
Bir nevi cildinize nefes alma kabiliyetini sürmek gibi düşünülebilir. Bu nedenle cilt kararması sorununa karşı ozon yağı oldukça etkili bir çözümdür. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösterir ve düzenli kullanımda kalıcı ve gözle görülür çözüm sağlar.
Sır, ozonun çok saf zeytinyağı ile birleştirilmesindedir. Ozonlanmış yağın etkisi çok hızlıdır ve etkisini birkaç gün içerisinde gösterir. Sorunlu bölgeyi dezenfekte ederek yüksek miktarda oksijen sağlar.
Ozon yağı, ciltte sonuç alınmak istenen bölgeye sürülmektedir. Cilde uygularken parmağınızın ucuna dökün ve masaj hareketleriyle sürün. Saça uygulamak için, köklerden başlayarak uçlara doğru masaj hareketleri ile sürebilirsiniz. Ozon yağını saçınızda 1-2 saat beklettikten sonra, bol suyla durulayabilirsiniz.
Ozon yağının faydaları oldukça fazla olup ciltte herhangi bir yan etki göstermemektedir. Ancak tavsiye edilen kullanım şekli; güneşle doğrudan temas ettirilmeden, gece yatmadan önce kullanılmasıdır.
Ozonun, yeni kesilmiş çim kokusunu andıran kendine özgü keskin bir kokusu vardır. Bu keskin koku temas ettiği yüzeylerde de hissedilir.
Ozon yağı saf zeytinyağının içine ozon enjekte edilerek elde edilmektedir. Tercihen diğer bitkisel yağlar da kullanılabildiği gibi zeytinyağının kaliteli olmasından dolayı daha çok tercih edildiği bilinmektedir. Ozon yağı zeytinyağı içerisine enjekte edilerek elde edilen bir çeşit karışım olarak yapılmaktadır.
Ozonlanmış yağ açık yaralara sürüldüğünde mikropları öldürür, ağrıyı kısa süre içinde geçirir.
Ozon yağı kullanımı nasıldır? Ozon yağının etkin formu Ozol'ü, akne, kırışıklıklar (hücrelerin su kaybı), cilt kuruluğu, kontak egzama, cilt lekeleri, siyah noktalar, göz altı morlukları, çatlak ve selülit gibi istenmeyen durumlarda kullanılabilirsiniz.
Ciltte peeling etkisi yaratarak ölü derileri ve ton eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. Spor sonrası yaşanabilen kas ve eklem ağrılarını rahatlatmaya yardımcı olur. Güneşe maruziyet sonrası ciltte oluşabilecek gerginliği rahatlatmaya destekleyici bakım yapar. İçeriklerin% 100'ü doğal ve bitkisel kökenlidir.
Ozon sayesinde yağların yakılması kolaylaştırılır. Egzersiz ve bol su tüketimi ile birlikte uygulanması faydalıdır. Bu uygulama yağların parçalanmasını sağlarken diğer yandan hücrelerin yenilenmesiyle dokuların toparlanmasına da yardımcı olur.
Eğer yüzünüzde hormonal bir sebepten dolayı zaten tüylenme varsa normal akışını devam ettirecektir. Azaltmaz ve çoğaltamaz. Ozon tüylenme yapmaz.
Egzama, sedef gibi çeşitli cilt hastalıklarının tedavi sürecini hızlandırdığı bilinmektedir. Ozon yağı, böcek sokmalarında acıyı dindirir, şişlikleri giderir. Ozon yağı saç üzerinde de olumlu etkilere sahiptir. Ozon yağı saç diplerindeki kuruluk ya da pul pul dökülmelere karşı da uygulanabilir.
Ozon yağı, cilt sağlığına birçok fayda sağlayabilir. Antioksidan özellikleri nedeniyle, cildin yaşlanmasını geciktirebilir ve cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar. Ayrıca, ozon yağı cildin nem dengesini koruyarak, kuruluğa ve kaşıntıya neden olan cilt problemlerine de yardımcı olabilir.
Sık tekrarlayan vajinal enfeksiyonlarda, kadın infertilitesinde vajinal ozon uygulanabilir. Bağırsak ile ilgili sorunlarda rektal ozon uygulama yapılır. Eklem içi uygulama, cilt ve kas içi uygulamada yapılabilir.
Ozon tedavisi ameliyatsız ve zahmetsiz bir işlem olduğu için son yıllarda daha sık tercih edilmektedir. Diz ağrısında ozon tedavisi, diz eklemine veya kas içine uygun miktarda lokal olarak ozon enjeksiyonu uygulanır. Ozon, daralmış olan eklemin açılmasını, hareket etmesini sağlayarak ağrıyı ve enflamasyonu giderir.
Ozon Tedavisi İçin Hangi Bölüme Gidilir? Ozon tedavisi için genellikle bir uzmana başvurmanız gerekmektedir. Ozon tedavisi dermatoloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, fizyoterapi, nöroloji gibi farklı tıbbi uzmanlık alanlarında uygulanabilir.
Lokal uygulama yöntemi yapılır. İntra-vajinal ozon insüflasyonu ile ince bir sonda yardımı ile vajinaya ozon verilir. Mantar enfeksiyonları, akıntı ve kaşıntı ozon tedavisi ile kısa sürede düzelir. Vajinal mantar ozon tedavisinde kullanılan tüm malzemeler tek kullanımlıktır.
Egzama tedavisi için ozon tedavisi
Egzama, ciltteki iltihaplanma nedeniyle ortaya çıkan bir cilt hastalığıdır. Ozon tedavisi, egzama tedavisi etkili bir yöntem olarak kullanılabilir. Ozon gazı, deriyi solumayı, cilt lekelerini yenilenmesini ve ciltteki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir.
Ozonla güneşin zararlı etkilerinden korur İçeriğindeki nemlendirme kompleksi cildin nemlenmesini sağlarken E vitamini serbest radikalleri nötralize eder. Ozon cildinize oksijen vererek nefes almasını sağlar. Güneşin zararlı ışınlarından korur. Tüm güneş ürünlerinde olduğu gibi 3 saatte bir yenilemeyi unutmayınız.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri