PDF dosyalarını düzenleme:
Acrobat'de bir dosya açın. Sağ bölmedeki "PDF'yi Düzenle" aracını tıklatın. Acrobat düzenleme araçlarını kullanma: Format listesinden seçim yaparak yeni metin ekleyebilir, metni düzenleyebilir veya fontları güncelleyebilirsiniz.
Adobe Acrobat Reader'ı indirme sayfasına gidin ve Acrobat Reader'ı İndir düğmesini tıklatın. Reader yükleyiciyi yüklemek için Kaydet'e tıklayın. Tarayıcı penceresinin altında yüklenen dosya görüldüğünde, Reader için .exe dosyasına tıklayın.
Acrobat Reader veya Acrobat'a ihtiyacınız olacak. Her ikisine de sahipseniz Adobe, PDF dosyalarını açmak için Acrobat'ı varsayılan program yapmanızı önerir.
Hayır. Acrobat Reader, PDF dosyalarını açmak, görüntülemek, imzalamak, yazdırmak, aramak, paylaşmak ve dosyalara açıklama eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve bağımsız bir uygulamadır.
İlgili 22 soru bulundu
PDF dosyalarına çizim eklemek için Acrobat'ın ücretsiz çevrimiçi PDF düzenleme aracını kullanın. Giriş yaptıktan sonra dilediğiniz renkteki çizgiler, şekiller ve oklar da dahil olmak üzere istediğiniz her şeyi serbest şekilde çizmek için çizim aracını kullanabilirsiniz.
Acrobat'ı açın ve "Araçlar" >"PDF Oluştur" seçeneklerini belirleyin. Tek dosya, birden çok dosya, tarama veya başka seçenekler de dahil olmak üzere PDF'sini oluşturmak istediğiniz dosya türünü seçin. Dosya türüne bağlı olarak "Oluştur" veya "İleri" seçeneğini tıklatın.
Adobe Acrobat Reader (Türkiye)
PDF düzenleme, PDF birleştirme, PDF okuyucu, PDF yapma, PDF çevirme, PDF üzerine yazı yazma gibi PDF dosyaları üzerinde tüm düzenlemeleri yapmanızı sağlayan en iyi Windows programıdır. Adobe Acrobat Reader DC ve Adobe Acrobat Pro DC olmak üzere iki sürümü indirilebilir.
Adobe Scan dosyalarını açma
Acrobat Reader uygulaması Adobe Scan dosyalarına doğrudan erişip Acrobat uygulamasında herhangi bir dosyayı açmanızı sağlar. > Dosya aç'a dokunun. Dosya listesinden Adobe Scan'e dokunun.
PDF dosyasını Word belgesine dönüştürmeden açmak için, dosyayı doğrudan depolandığı konumdan açın (örneğin, Belgeler klasörünüzdeki PDF dosyasına çift tıklayın). Öte yandan, PDF dosyasını düzenlemek istiyorsanız, devam edin ve dosyayı Word'de açın.
PDF'yi Acrobat uygulamasında açın. Araçlar > Koruma > Şifrele > Güvenliği Kaldır'ı seçin. Seçenekleriniz belgeye eklenen parola güvenliği türünüze göre değişir: Belgede yalnızca Belge Açma parolası varsa belgeden kaldırmak için Tamam'ı tıklatın.
PDF formunu doldurma ve imzalama:
Acrobat'de bir PDF belgesi açın. Sağ bölmedeki "Doldur ve İmzala"aracını tıklatın. Formunuzu doldurma: Metin alanını tıklatıp yazarak veya metin kutusu ekleyerek form doldurma işlemini tamamlayın.
Adobe Reader
PDF formatının geliştiricisi Adobe, PDF formatındaki belgeleri okuyabileceğiniz en iyi Android uygulamasını da geliştirmiş. Gece modundan, sayfa sayfa okumaya kadar pek çok özellik sunan Adobe Reader, kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri.
Portable Document Format (PDF), Adobe tarafından 1990'larda oluşturulmuş bir belge türüdür. Bu dosya formatının amacı, uygulama yazılımı, donanım ve İşletim Sisteminden bağımsız bir formatta belgelerin ve diğer referans materyallerinin temsili için bir standart getirmekti.
PDF (Portable Document Format; Taşınabilir Belge Biçimi), platformlar arası taşınabilir ve yazdırılabilir belgeler oluşturmak amacıyla üretilmiş sayısal bir dosya biçimidir.
Word'ün . pdf dosyalarınız için varsayılan program olarak ayarlanmış olması mümkündür, bu nedenle pdf dosyaları hala bunu tanımaya devam etmektedir. Bunu değiştirmek için herhangi bir PDF dosyasına sağ tıklayın ve ardından Ile Aç'ı seçin.
Acrobat Reader uygulaması
Bir PDF'yi kaydetmek için Dosya > Kaydet öğesini seçin veya PDF'nin alt kısmındaki Heads Up Display (HUD) araç çubuğunda Dosyayı Kaydet simgesini tıklatın. Farklı Kaydet iletişim kutusu görüntülenir. PDF'yi kaydetmek istediğiniz konumu seçin ve ardından Kaydet öğesini tıklatın.
Android telefonunuzda yer alan bir dokümanı PDF dosyasına dönüştürmek için “Google Drive” uygulamasını kullanabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri