Porçöz tuvalet açar mı sorusuna evet cevabı verilebilir.
Porçöz Lavabo Açıcı Granül 2x50 gr, lavabo ve atık su borularınızı tıkayan her türlü kalıntıyı etkili bir şekilde temizleyen güçlü bir çözümdür. Özel formülü sayesinde, yağ, kir, sabun artıkları ve diğer atıkların neden olduğu tıkanıklıkları kolayca açar.
İnce tasarımlı özel ucuyla klozetinizin en zorlu yerlerine bile kolayca ulaşır. Suyun altında bile etkili formülü sayesinde tuvaletinizin her yerinde temizlik ve hijyen sağlar. Kıvamlı yapısıyla hemen akıp gitmez, etkisini uzunca süre sürdürür. KULLANIM ALANLARI: Sadece klozet ve alaturka tuvalet temizliği içindir.
PORÇÖZ. Porçöz Pas ve Kireç Çözücü'yü çaydanlık, su ısıtıcısı, duşa kabin, duş başlığı, lavabo, tuvalet, küvet, fayans ve seramik banyo yüzeylerinde, cam eşya yüzeyleri gibi pas ve kireç kalıntılarının sıkça görüldüğü alanlarda kullanabilirsiniz.
Porçöz Jel Lavabo Açıcı, kaynar su gerektirmeden lavaboların açılmasını sağlar. Ekstra güçlü açıcı, lavabo giderine dökülerek kullanılır. Gideri tıkayan birikintiler, kirler, jelle ve tazyikli su ile beraber sürüklenerek açılır.
İlgili 40 soru bulundu
Porçöz sadece katılaşmış bazı yabancı maddelerin tesisattan uzaklaştırılmasını sağlar. 1 ölçek deterjanın üstüne eklenecek olan 2 ölçek porçöz iyi bir tuvalet tıkanıklığı gidericisidir. Bu karışım tuvalete döküldükten sonra ise hemen kaynar su tuvalete dökülmelidir.
Bunlarla etkili bir şekilde mücadele etmek için Bref 10x Effect Kireç Çözücüyü öneriyoruz. Bu güçlü kireç çözücü, kireç birikintisi lekelerini hedef alır ve idrar lekelerini etkili bir şekilde çıkarır. Kireç çözücüyü kenar kısmın altına dökün ve lekelere işlemesi için gerektiği kadar bekletin, sonra güzelce ovalayın.
Porçöz Lavabo Açıcı Jel ile banyo ve mutfak lavaboları, evye, küvet, bidelerin tahliye boruları ve giderlerindeki yağ, saç, sabun artığı ve benzeri artıklar sebebiyle oluşan her türlü tıkanıklığı sıcak su kullanmadan kolayca açabilirsiniz.
Tıkalı tuvaleti açma yöntemleri arasında yer alan bir diğer yöntem ise kireç sökücü ve deterjan kullanımıdır. Kireç sökücü ve deterjanın bir arada gidere dökülmesi sonrasında bir süre köpürme yaşanır. Bir süre bekletilip sonrasında ise gidere sıcak su dökülmesi önerilir. Böylelikle giderin açılması sağlanacaktır.
- En doğal yöntemlerden biri 1 çay bardağı karbonat ile 1 su bardağı sirke ve sıcak suyu tuvalete dökmektir. 2 ya da 3 saat içerisinde karışım tıkanıklık bölümünü açabilir. - Birtakım kimyasal çözeltiler ya da çözücüler kullanılabilir.
Plastik, PVC ve diğer farklı tür malzemelerden üretilmiş sıhhi tesisat ve tahliye borularında Porçöz Lavabo Açıcı Granül'ü sorunsuz kullanabilirsiniz.
1 Litre Porçöz Pas ve Kireç Çözücü, ekstra güçlü formülü sayesinde her türlü kireç ve sarı pas lekelerini saniyeler içerisinde temizler. KULLANIM ALANLARI: Çaydanlık, su ısıtıcısı, duşa kabin, duş başlığı, lavabo, tuvalet ve küvetler, fayans ve seramik banyo yüzeyleri, cam eşya ve yüzeyler.
Tuz Ruhu Dökmek Boruya Zarar Verir Mi? Pis su boruları dayanıklı malzemelerden üretildikleri halde bazen hasar alabilmektedir. Tuz ruhu kullanıldığında boruların aşınmasına neden olmaktadır. Aynı zamanda boruların ek bölümlerinde bulunan bağlantı contalarını eritir ve bu durum alt kata su akmasına neden olur.
Porçöz Lavabo Açıcı, banyo ve mutfak. lavaboları, evye, küvet, bide, tahliye boruları ve. giderlerindeki; yağ, saç, sabun ve benzeri artıklar. yüzünden oluşan tıkanıklıkların açılmasında etkilidir.
Sirke ve Karbonat ile Klozet Tıkanıklığı Açma
sorularını da cevaplamış olmaktayız. 1 çay bardağı karbonat ve 1 su bardağı sirke klozetin içine dökülür. 5-10 dakika sonra sıcak su klozetin içine dökülür. Dökmüş olduğunuz bu karışımı yaklaşık 2 ya da 3 saat kadar bekletin.
Sirke ve kabartma tozu kimyasal olarak denenen bir yöntemdir. Bu yöntemde yapılması gereken karbonat tıkanan tuvalete dökülülür ve sonrasında kimyasal tepkime sayesinde açılmasına sebep olur. Fırça ile tuvalet tıkanıklığı açma. Fırça yöntemi bastırma yaparak olmaktadır.
Çamaşır makinenizin deterjan bölmesini çıkarınız. 100 ml ürünü (bir çay bardağı), yarım kova (4 lt) su ile karıştırınız. Deterjan bölmesini karıştırdığınız suda 30 dakika kadar bekletiniz ve temizleyiniz.
Asidik ürünler kullanılabilir burada tıkanıklık yapısı önemlidir. Asidik gider borusu açma sıvı ürünler kullanılabilir. Ya da toz asit tıkanıklık açma ürünleri kullanılabilir.
BEYAZ SİRKE
Klozetin her tarafını aldığınızdan emin olun. Ardından beyaz sirkenin tuvalete tutunduğundan emin olmak için bekleyin. Daha fazla beyaz sirke içeren bir tuvalet fırçası veya ovma süngeri kullanarak klozeti ovun. Tüm kalıntıları gidermek için yıkayın.
Porçöz lavabo açıcı granül, tıkanıklığın olduğu yere dökülür. Üzerine 1-2 L kaynar su dökülerek birkaç dakika beklenir. İşlemden sonra üzerine bol su dökülür. Giderlerinizde ağır tıkanıklıkların ve fena kokuların olmaması için Porçöz lavabo açıcının düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.
Lavabo Tıkanıklığı Açma Temel Yöntemleri
Bu yöntem, yağlanmadan oluşan lavabo tıkanıklığı gibi durumlarda tamamen etkisizdir. Doğal Yöntemler: Sirke karbonat ya da sirke tuz karışımları kullanılarak lavabo açması denenebilmektedir. Çamaşır suyu ve sıcak su: Çamaşır suyunu döküp beklediğiniz yöntemdir.
Tıkanmış evye ve lavabolarınız için en iyi lavabo açıcı markası olan Mr Muscle Jel Lavabo Açıcı 1 Lt'yi tercih edebilirsiniz.
Porçöz Pas ve Kireç Sökücü Uygulama:
Sildikten sonra yüzeyi su ile durulayınız. Zor ve inatçı kirler için ürünü yüzey üzerinde 2-3 dakika bekletiniz.
Yarım bardak kabartma tozunu sarı lekelerin bulunduğu alanlara döktükten sonra 15 dakika kadar bekleyin. Ardından üzerine beyaz sirkeyi etkilenen bölgelere dökün. Bu karışım, asidi aktive eden ve en inatçı kireç birikintilerini bile parçayabilecek bir reaksiyon üreterek klozeti tertemiz yapar.
Klozet lekelerinin çoğu sert suyun bulunduğu alanlarında görülür, bu nedenle çamaşır suyunun işe yaramayacağını ve kireç çözücü gibi asit bazlı bir ürün kullanmanız gerektiğini unutmamak önemlidir. Çamaşır suyu kireci yok edemese de, klozetin rengiyle bütünleşerek onu görünmez kılar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri