Sarıyer ilçesine metro ile doğrudan ulaşım seçeneği maalesef bulunmuyor. Sarıyer'e metro bağlantısını kullanarak gitmek istersen; M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattını kullanarak aktarma yapabilirsin.
Hacıosman Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M2 hattında bulunan ve 9 Temmuz 2011'de hizmete giren metro istasyonudur. İstasyon, Sarıyer'in Tarabya mahallesinde Tarabya Bayırı Caddesi üzerinde yer almaktadır.
Marmaray metrosu ile yenikapı durağına gelip Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yaparak Hacıosman metro durağında inerek 150 yada 25 Y Nolu otobüsler ile Muayenehanemize ulaşabilirsiniz. Muayenehanemiz Sarıyer Orduevi ve Sarıyer Vapur İskelesinin tam karşısındadır.
25G otobüs hattının ilk durağı Sariyer - Son Durak (25e-25t) Yönü olup son durağı Mecidiyeköy Metrobüs - Çağlayan Yönü durağıdır. 25G (Sariyer -Mecidiyeköy Metrobüs), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 25G hattında 40 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 49 dakika.
Sarıyer ilçesi muhteşem doğası, temiz havası ve manzarası ile İstanbul'un en güzel ilçelerinden biridir. Sarıyer, koruları, parkları, ormanları, tarihi ve turistik mekânları, restoranları, sahili, köşk ve bahçeleri ile gezi amaçlı olarak ziyaret edilecek sayısız seçeneğe sahiptir.
İlgili 30 soru bulundu
Sarıyer ilçesine metro ile doğrudan ulaşım seçeneği maalesef bulunmuyor. Sarıyer'e metro bağlantısını kullanarak gitmek istersen; M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattını kullanarak aktarma yapabilirsin.
Sarıyer, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçedir. Güneyden Beşiktaş ve Kâğıthane, batıdan Eyüpsultan ilçeleri ile doğudan İstanbul Boğazı ve kuzeyden Karadeniz ile çevrilidir.
99A, İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü-Sarıyer Vapuru konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. 05:59 civarında geçer.
40, İstanbul bölgesinde bulunan Kadıköy - Sarıyer konumuna giden son Otobüs aracıdır.
Marmaray Tüneli, Türkiye'nin İstanbul şehrinde, İstanbul Boğazı'nın altında yer alan demiryolu tünelidir. Avrupa yakasındaki Kazlıçeşme ile Anadolu yakasındaki Ayrılıkçeşme'yi birbirine bağlar.
Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.
Halkalı veya Gebze'den başlayan Hat İstanbul'da Küçükçekmece, Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ilçelerini, Kocaeli'nde Gebze ve Darıca'yı İstanbul'a bağlamaktadır. Bu hat 43 duraktan oluşmaktadır.
Bahçeköy Belediyesi'nin 2009 yılında feshedilerek Sarıyer ilçesinin bir mahallesi olması, 2012 yılında da Şişli sınırları içinde yer alan Ayazağa, Maslak ve Huzur mahallelerinin bu ilçeye dahil edilmesiyle son halini alan ilçe İstanbul'un en kuzeydeki ilçelerinden biridir. İlçenin ilk adı Simas'tır.
40B SARIYER - BEŞİKTAŞ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.
25E SARIYER - KABATAŞ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.
40, Sariyer bölgesinde bulunan 40 Sarıyer - Taksim konumuna giden son Otobüs aracıdır.
Kadıköy - Sarıyer (Şehir Hatları)
Kadıköy - Sarıyer vapur hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sarıyer durağıdır. Kadıköy - Sarıyer (Kadıköy→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: Kadıköy - Sarıyer hattında 4 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 85 dakika.
Metro hattı İstanbul'un pek çok yerinden geçen bir toplu taşımadır. İstanbul'daki metro hatlarında direkt Eminönü'ne giden bir metro istasyonu bulunmamaktadır. Fakat Yenikapı - Hacıosman - Taksim metro hattı olan M2 metrosu ile İstanbul Üniversitesi Vezneciler durağında inerek Eminönü'ne ulaşım sağlanabilir.
Plajları, türbeleri, doğal güzellikleri ve eşsiz tarihi dokusu ile Sarıyer hem yerli hem de yabancı turistleri kendine çeker. Kültürel ve tarihi yapısı itibari ile bu ilçe gezilmesi gereken özel lokasyonlardan biridir.
Sarıyer merkeze 4 kilometre mesafede bulunan Tarabya Plajı, bölgenin en çok değerlendirilen sahillerinden biridir. 20 metre uzunluğa sahip kumsalı ile beraber ince kumları ile güzel bir gün geçirmek mümkün. Plaja giriş ücretsiz olmakla beraber, şezlong ve şemsiye için 15 ile 20 TL gibi bir ücret ödemek gerekir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri