1- Öncelikle Google Chrome'u açın ve sağ üstteki menüden Ayarlar seçeneğine tıklayın. Ardından çıkan ekranda "Otomatik doldurma" başlığı altında "Şifreler" seçeneğini göreceksiniz. 2- "Şifreler" seçeneğine tıkladıktan sonra, karşınıza kayıtlı tüm hesap şifrelerinizin olduğu bir ekran gelecek.
Chrome kayıtlı şifreler hangi klasörde tutulur 📂
Dosya gezgininde arama çubuğuna “C:\ Users\[kullanıcı adınız]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default” kopyalayarak Chrome'a kayıtlı kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin de yer aldığı bu klasöre daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Şifrelerinizi yönetme ve güvenliğini sağlama
Şifreleri kayıtlı olan hesapların listesini görmek için passwords.google.com adresine gidin veya şifrelerinizi Chrome'da görüntüleyin. Şifreleri görebilmek için yeniden giriş yapmanız gerekir. simgesini seçin. Sil'i seçin.
İlgili 31 soru bulundu
Kaydedilen görselleri Google hesabınız ile giriş yaptığınız tüm cihazlarda google.com/save adresinde görebilirsiniz.
Şifreniz harf, rakam ve mutlaka özel karakter içermelidir. Küçük ve büyük harf kullanılmalıdır. Şifre kişisel bilgi, sıklıkla kullanılan kelime, kolay tahmin edilebilir söz öbeği kullanılmamalıdır. Tüm hesaplar için ayrı ayrı şifreler belirlenmelidir.
1 Uygulamalar ekranındayken Ayarlar öğesine dokunun. 2 Biyometrik veriler ve güvenlik sekmesine dokunun. 3 Diğer güvenlik ayarları sekmesine dokunun. 4 Şifreyi görünür yap seçeneğini etkinleştirin.
Hesabınızı güvende tutmaya yardımcı olması amacıyla uygulamaları Google Hesabınıza bağlamak için "Google ile oturum aç" seçeneğini kullanın. Uygulama şifresi, güvenliği düşük bir uygulamaya veya bir cihaza Google Hesabınıza erişmek için izin veren 16 haneli bir şifre kodudur.
Şifrenizi değiştirme
Üstte Güvenlik'e dokunun. "Google'da oturum açma" bölümünün altında Şifre'ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir. Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'e dokunun.
Şifre yönetimi, kullanıcıların dijital platformlarda (örneğin web siteleri, uygulamalar, bilgisayar sistemleri) kullandıkları şifrelerin güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlayan bir süreçtir.
Uygulama Kilidi bir PIN kodu veya parmak iziyle belirli uygulamalara (e-posta, mesajlar, takvim vs.) güvenli bir şekilde erişmenize olanak tanır. Uygulama Kilidi, cihazın kilidi açık olsa bile belirli uygulamalara yetkisiz erişilmesini önler.
Oluşturulan bir parolanın “güçlü” kabul edilebilmesi için aşağıdaki özellikleri göstermelidir. En az 8 karakterden oluşur. Harflerin yanı sıra, rakam ve “?, @, !, #, %, +, -, *, %” gibi özel karakterler içerir. Büyük ve küçük harfler bir arada kullanılır.
Rastgele bir şifre gibi görünen ji32k7au4a83, Çincenin en fazla konuşulan lehçesi olan Mandarinin, Zhuyin Fuhao sistemi kullanılarak latin alfabesine çevrilmesiyle oluşuyor.
Uzun şifreler daha güçlü olduğundan şifrenizin en az 12 karakter uzunluğunda olmasını sağlayın. Bu ipuçları, daha akılda kalıcı uzun şifreler oluşturmanıza yardımcı olabilir.
Ayarlar'ı açın, şifrelerin nerede olduğunu bulmak için arama alanına şifre yazın - ardından görüntülemek için adımları izleyin. (Kenarda bir göz simgesini tıklayın, ardından saklanan parolayı görüntülemek için bilgisayar parolasını girin.)
Başlangıç > Ayarları > Hesaplar > Oturum açma seçenekleri'ni seçin. Parola altında Değiştir'i seçin ve yönergeleri izleyin.
Adım 1: Google Chrome tarayıcısını açın ve sağ üst köşedeki üç noktalı menü simgesine tıklayın. 'Ayarlar' seçeneğine gidin ve 'Şifreler' bölümüne ulaşın. Buradan, kayıtlı şifrelerin bir listesini göreceksiniz. Şifreleri silmek istediğiniz sitelerin yanındaki üç noktalı menü simgesine tıklayın ve 'Sil' seçeneğini seçin.
Bilgisayarınızda indirilenleri bulmak için: Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın. Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin.
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > En son > Hızlı erişim > Tarayıcı bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri