Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Uygulamanızı tekrar aktifleştimek için android telefonunuzda ayarlara girin. Ayarlar sekmesinden uygulamaları seçin. Devre dışı bırakılan uygulamalardan istediğiniz uygulamanın ismini bulup tıklayın. Buradan etkinleştire tıklayarak uygulamanızı etkinleştirebilirsiniz.
İlgili 20 soru bulundu
iPhone veya iPad'inizde dosyaları silme
Son Silinenler'den silinen dosyalar, hemen silinir ve kurtarılamaz.
Silinen fotoğrafları kurtarmak veya bunları kalıcı olarak silmek için şunu yapın: Albümler'e dokunun, sonra İzlenceler'in altında Son Silinenler'e dokunun. Seç'e dokunun, sonra kurtarmak veya silmek istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçin.
Google Hesabınızı yönetin'i açın. Veriler ve gizlilik seçeneğine dokunun. "Geçmiş ayarları" bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği'ne dokunun. Web ve Uygulama Etkinliği'ni açın veya kapatın.
SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Gizli Öğeler veya Gizlenen Satın Alınanlar bölümüne ilerleyin, ardından Yönet'i tıklayın. Göstermek istediğiniz uygulamayı bulun. Gizleme'yi ve ardından Bitti'yi tıklayın. Uygulama, Satın Alınanlar listenizde yeniden görünür.
Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik bölümüne gidin, sonra Uygulama Gizlilik Raporu'na dokunun. Uygulama Gizlilik Raporu, uygulamaların, onlara verdiğiniz izinleri nasıl kullandığını ve bu uygulamalara ait ağ etkinliklerini gösterir.
Fotoğraflar'ı açın ve Albümler sekmesine dokunun. Diğer'in altındaki Son Silinenler albümüne dokunun. iOS 16, iPadOS 16.1 veya sonraki sürümlerde, Son Silinenler albümünüzün kilidini açmak için Face ID veya Touch ID'yi kullanın.
Apple, Fotoğraflar uygulamasında, temelde bilgisayarınızdaki Geri Dönüşüm Kutusu ile aynı olan "yakın zamanda silinmiş" bir fotoğraf klasörü mevcuttur. 30 gün boyunca silinen tüm fotoğrafları burada tutar.
WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın. En son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görebiliyorsanız WhatsApp'ı silin ve yeniden yükleyin. Telefon numaranızı doğruladıktan sonra talimatları takip ederek sohbet geçmişinizi geri yükleyin.
Denetim Masası'den kaldırma
Görev çubuğundaki arama alanına Denetim Masası girin ve sonuçlardan seçin. Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin. Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı veya Kaldır/Değiştir'i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.
Uygulamaları ana ekran sayfalarınızdan veya Uygulama Arşivi'nizden çabucak açabilirsiniz. Ana ekrana gitmek için ekranın alt kenarından yukarı kaydırın (Face ID'li iPhone'da) veya Ana Ekran düğmesine basın (Ana Ekran düğmeli iPhone'da).
Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir. Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
Normalde bu liste içinde dolaşırken kaybolmanız mümkün ancak Google, sayfayı yenileyerek dolaşması çok daha kolay bir hale getirdi. Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın ve indirdiğiniz her şeyi görmek için Uygulamalarım ve Oyunlarım üzerine dokunun.
Adım 1: Uygulamalarınızın listelendiği ekrana gelin ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Önce Ayarlar'a ve ardından Uygulamaları gizle seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlenecek uygulamayı seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri