SSL durumu temizlemek için Denetim Merkezi'ne girin. Ağ ve İnternet - Ağ ve Paylaşım Merkezi - İnternet Seçenekleri yolunu izleyin. İçerik altında SSL durumunu temizle butonuna tıklayın. SSL önbelleği temizleme işleminin tamamlanmasından sonra Chrome'u yeniden başlatın.
iPhone ve iPad (iOS) güncellemeleri sırasında veya yanlış kurulumların ardından, Mail uygulaması kurumsal epostanız için gönder - al yapamayabilir ve SSL / Bağlantı hatası verebilir.
SSL sertifikası, bir web sitesinin kimliğini doğrulayan ve şifreli bir bağlantı sağlayan dijital bir sertifikadır. Bir web sunucusu ve web tarayıcısı arasında şifreli bağlantı oluşturan bir güvenlik protokolü olan SSL'nin açılımı Güvenli Yuva Katmanıdır.
İlgili 19 soru bulundu
err_ssl_protocol_error hatası genel olarak açılmak istenen internet sitesi ile istemci arasındaki HTTPS protokolünün uygulanmıyor olması nedeniyle ortaya çıkar. Yani sitenin SSL sertifikası istemciye ulaşmaz.
SSL, ziyaretçilerin kredi kartı bilgileri, şifreleri, kimlik bilgileri gibi önemli olan bilgilerini şifreleyerek üçüncü kişilerin eline geçmesini engellemektedir. Bir web sitesinin SSL sertifikasının olup olmadığını adres çubuğundaki kilit iconundan anlaşılabilir.
İphone email ayarlarında kurumsal posta kullanıyorsanız, gelen posta ve giden posta sunucuları SSL hatası verebilir. Bu iPhone ekranına “Sunucu Kimliği Doğrulanamıyor” olarak gözükür ve altında da “Ayrıntılar” ve “Vazgeç” butonları olur. Bu hatayı çözmek için gelen (POP veya IMAP) SSL ve SMTP SSL kapalı olmalıdır.
E-Posta Alma ve Bildirim ayarlarını kontrol edin
Bu ayarları düzenlemek için: Ayarlar > Mail'e gidin, ardından Hesaplar'a dokunun. Yeni Verileri Al'a dokunun. Otomatik Olarak veya Elle gibi bir ayar seçin ya da Mail uygulamasının veri alma sıklığını belirleyin.
Hızlı kurulum SSL sertifikaları yani domain doğrulaması ile aktif olan sertifikalar normal şartlarda doğrulanması 15dk ile 45dk içinde tamamlanır. Belge ile doğrulanan SSL sertifikalarının doğrulanma işlemi gerekli tüm belgeleri sağlamanız durumunda 1-5 gün içinde tamamlanır.
-Sol arama kısmına “Manage SSL Hosts” yazın ve çıkan sonuca tıklayın. -Bu adımda karşınıza sunucunuzun SSL yönetim ekranı gelecek ve SSL sertifikalı siteler listelenecek. -Bu listeden, SSL sertifikasını kaldırmak istediğiniz web sitesini seçip “Delete” butonuna tıklayın.
Hiçbir banka ve ödeme kuruluşu, SSL sertifikası olmayan bir web sitesine ödeme ekranı sağlamaz. Sitenizde kredi ya da banka kartı ile ödeme alabilmek için, en az 256 bit SSL sertifikası edinmeniz gerekmektedir.
SSL (Secure Sockets Layer) sertifikaları, site adreslerinin doğruluğunu kontrol eden, iki nokta arasındaki veri iletişimini şifreli kanal üzerinden yaparak güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan bir üründür.
SSL durumu temizlemek için Denetim Merkezi'ne girin. Ağ ve İnternet - Ağ ve Paylaşım Merkezi - İnternet Seçenekleri yolunu izleyin. İçerik altında SSL durumunu temizle butonuna tıklayın. SSL önbelleği temizleme işleminin tamamlanmasından sonra Chrome'u yeniden başlatın.
Ücretsiz SSL, yalnız domain doğrulama denen DV SSL türünde verilebilir. Ücretli SSL'ler hem DV SSL (Domain Validation), hem de OV SSL (Kurum Doğrulamalı) ve EV SSL (Genişletilmiş Doğrulama) türlerinde verilebilir.
Secure Sockets Layer (Güvenli Soket Katmanı) protokolü ya da daha sık kullanılan kısaltmasıyla SSL, web sitesi ile ziyaretçilerin kullandığı tarayıcı arasında güvenli bağlantı kurulmasına olanak tanıyor.
E-posta sınırlarına ulaşma sorunu, hesap için verilen bağlantı sayısı sınırı vardır ve bu sınır aşılmaya çalışıldığında gerçekleşir. Alan adı hataları ise alıcının veya göndericinin doğruluğu onaylanmadıysa e-posta iletilmez ve bu şekilde meydana gelir.
Gelen kutunuza ulaşmamış olan e-postalar yanlışlıkla arşivlenmiş, silinmiş veya spam olarak işaretlenmiş olabilir. Gelen kutunuzda olmayanlar da dahil olmak üzere tüm e-postalarınızı aramak için aşağıdaki adımları uygulayın: Bilgisayarınızda Gmail'i açın. Arama kutusundaki Aşağı oku.
SSL hatası oluştu. İstemci ve sunucu ortak bir SSL protokolü sürümü veya şifre ürün grubunu desteklemiyor. SSL yeniden anlaşma sürecinde sunucu, hatalı bir sertifika gönderdi. İstemci sertifikasının hatalı ya da eksik olması nedeniyle kimlik doğrulama el sıkışma işlemi başarısız oldu.
SSL sertifikası, web sitelerinde hassas bilgileri işlemek için zorunludur. Özellikle e-ticaret siteleri, ödeme bilgilerini işlemekte ve müşteri bilgilerini saklamaktadır.
Taşıma Katmanı Güvenliği (TLS) denetimi (diğer adıyla SSL denetimi), üçüncü taraf web filtreleri tarafından sağlanan bir güvenlik özelliğidir. Bu özellik, web filtrenizi internet üzerinden yayılan tehditleri algılayacak şekilde ayarlamanıza imkan tanır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri