49 İETT otobüsü ile Halk Ekmek Fabrikası durağında inerek Sultangazi Yerleşkemize ulaşabilirsiniz. Eminönü – Sultangazi Yerleşkesi İETT Otobüsü ile; 36CE İETT otobüsü ile G durağında inerek 8 dk yürüyüş mesafesinde bulunan Sultangazi Yerleşkemize ulaşabilirsiniz.
H-6, Sultangazi bölgesinde bulunan Cebeci konumuna giden son Otobüs aracıdır.
İlgili 21 soru bulundu
Hat Vezneciler bölgesinde tarihi suriçinde başlayarak Fatih ilçesini doğu batı istikametinde geçmekte, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden geçerek Mescid-i Selam istasyonunda sonlanmaktadır.
Bu yeni hattın Fenertepe istasyonu Sultangazi için çok önemli. Çünkü daha önce 2019 yerel seçimler öncesi projelendirip ihale aşamasına kadar getirdiğimiz Vezneciler-Sultangazi-Fenertepe-Arnavutköy metro hattı Sultangazi'den geçiyor.
Sultangazi İlçesi, İstanbul'un kuzeybatısında yer alır. İlçe adını, Sultançiftliği Mahallesi ile Gazi Mahallesi'nin † birleştirilmesinden almıştır. 2008 yılında, Gaziosmanpaşa'ya bağlı 13, Eyüpsultan ve Esenler'e bağlı birer mahallenin katılımıyla kurulmuştur.
İstanbul'un kuzeybatısında, denizden 50 metre yükseklikte, 36 km² yüz ölçüme sahip Sultangazi ilçesi doğuda Eyüp, batıda Esenler, güneyde Gaziosmanpaşa, kuzeybatıda Başakşehir ilçeleriyle sınır oluşturmaktadır.
Sultangazi İstanbul ilinin Avrupa yakasındadır. Sultangazinin yüz ölçümü ise 38 kilometrekaredir. Eyüpsultan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'dir.
T4, Sultangazi bölgesinde bulunan sultangazi metro konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır.
36T, Sultangazi bölgesinde bulunan Eyüp Sultan Parkı konumuna giden son Otobüs aracıdır.
Esenyurt bölgesinde bulunan Sultangazi konumuna son Otobüs saat kaçta gider? 76D, Esenyurt bölgesinde bulunan Sultangazi konumuna giden son Otobüs aracıdır.
36 (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)
36 otobüs hattının ilk durağı Yeni Mahalle Metro - Küçükköy Yönü olup son durağı Yeni Mahalle Metro - Küçükköy Yönü durağıdır. 36 (Yeni Mahalle Metro -Yeni Mahalle Metro), her gün çalışıyor.
İstanbul'un Sultangazi ilçesinin batısındaki mahallesidir. İlçenin "Sultan" kısmına ismini vermiştir.
Yalova ilçesinin 1995'te il olmasıyla İstanbul'un ilçe sayısı 32'ye düştü. İstanbul'da en son ilçe kuruluşu 6 Mart 2008 tarihinde oldu. Bu tarihte, büyükşehir belediyesi sınırları içinde; Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Çekmeköy, Esenyurt, Sancaktepe ve Sultangazi adıyla 8 yeni ilçe kuruldu.
Denizden 50 metre yükseklikte, 36 km² yüz ölçüme sahip olan ilçe doğuda Eyüpsultan, batıda Esenler, güneyde Gaziosmanpaşa, kuzeybatıda Başakşehir ilçeleriyle sınır oluşturmaktadır.
GAZİOSMANPAŞA ADALET SARAYI VE EK HİZMET BİNASI
Gaziosmanpaşa Adliyesi Hukuk (Ek) Hizmet Binasında Hukuk Mahkemeleri, Aile Mahkemeleri, İcra Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri bulunmaktadır. Gaziosmanpaşa Adalet Sarayı yargı alanı olarak Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Arnavutköy ilçelerine bakmaktadır.
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, doğaya verilen zararların anlatılması ve farkındalık oluşturulması için ilçe genelinde hassas bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek şunları kaydetti: “Önceliğimiz çevreye, yeşile duyarlı, kentleşme bilincine sahip bir toplum oluşturmaktır.
METROBÜS İLE EMİNÖNÜ'NE ULAŞIM
Metrobüs ile Eminönü'ne gitmek için bir metrobüse binip Zeytinburnu durağında inmeniz gerekmektedir. Ardından Eminönü'nden geçen T1 Bağcılar Kabataş hattına geçiş yaparak Eminönü durağında inmek yeterli olacaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri