Ayarlar'a girin. Gizlilik Koruması sekmesine giriş yapın. Reklam Servisleri sekmesine tıklayın. Kişiselleştirilmiş Reklam Önerileri çubuğunu devre dışı bırakın.
Kişiselleştirilmiş reklam önerilerini devre dışı bırakın: Xiaomi telefonlar, kullanım alışkanlıklarınıza ve verilerinize göre hedeflenmiş reklamlar sunar. Bu reklamları kaldırmak için Ayarlar - Parolalar ve güvenlik - Gizlilik bölümüne gidin. Reklam hizmetleri'ni seçin. Kişiselleştirilmiş reklam önerileri'ni kapatın.
Ayarlar'ı açın. Gizlilik > Gelişmiş > Reklamlar'a dokunun. Reklam Kişiselleştirmeyi Devre Dışı Bırak'ı etkinleştirip yaptığınız değişiklikleri onaylayın.
İlgili 27 soru bulundu
Chrome'da Pop-up Engelleme Ayarlarını Kontrol Edin: Google Chrome'da pop-up engelleyiciyi etkinleştirdiğinizi belirttiniz, ancak yine de reklamlar çıkıyorsa, ayarlarınızı tekrar kontrol etmenizde fayda var. Ayarlardan "Site Ayarları"na gidin ve "Pop-up'lar" bölümünde engelleme seçeneğini etkinleştirin.
Bunu yapmak için Google Chrome sağ üst sekmede yer alan üç nokta ve ayarlar sekmesine gidilmelidir. Ardından burada listelenen tüm uzantılar arasından güvenli gözükmeyen ve bilinmeyenler temizlenmelidir. Bu sayede reklam virüsü bulaştıran uzantılar anında yok olur.
Tarayıcı > Ayarlar bölümünde Reklam filtresi seçeneğini etkinleştirerek görüntülenen reklam sayısını azaltabilirsiniz.
Hesap düzeyinde engelleme
Uygulama yükleme reklamlarını yönetin'i tıklayın. Arama çubuğuna engellemek istediğiniz uygulamanın adını, geliştiricisini veya uygulama kimliğini girin. Ardından Ara'yı tıklayın. Kategorilere izin vermek veya kategorileri engellemek için sayfadaki kontrolleri kullanın.
Eğer telefonunuzda virüs varsa, spam reklamların devamlı olarak çıkması muhtemeldir. Telefonunuza indirilen uygulamalar veya ziyaret edilen siteler nedeniyle virüs bulaşmış olabilir. Telefonunuza virüs bulaştığında, güvenliğiniz ve verilerinizin korunması için genellikle telefonunuza format atmanızı öneriyoruz.
Android reklam virüsü, genellikle Google Play Store' dan yüklenmeyen uygulamalardan bulaşır. Yani güvenilmeyen bağlantılardan uygulama yüklemeniz durumunda bu reklam telefon virüsü ile karşılaşma olasılığınız çok fazladır. Ancak Google Play Store' dan indirmiş olduğunuz bazı uygulamalardan da bulaşabilir.
Adblock, web'de anonim olarak gezinmenizi ve şirketlerin çevrimiçi etkinliğinizi izlemesini durdurmanızı sağlar. Reklam engelleme için favori tarayıcınızı değiştirmenize gerek yok. Bu uzantı, tüm favori krom tabanlı tarayıcılarınızda çalışır.
AdGuard DNS nedir? AdGuard DNS, ücretsiz, gizlilik odaklı bir reklam bloğu DNS sunucusudur. DNS isteklerini çözmenin yanı sıra reklamları, izleyicileri ve kötü amaçlı alan adlarını engeller. Mevcut DNS sağlayıcınız yerine bunu kullanabilirsiniz.
Google > Reklamlar'a gidin. İki seçenek göreceksiniz: Reklam kimliğini sıfırla ve Reklam kimliğini sil. Sıfırlama, reklam kişiselleştirmeyi etkin durumda tutar ancak sizin için yeni bir reklam profili oluşturur. “Reklam kimliğini sil”e dokunmak, kişiselleştirilmiş reklamları devre dışı bırakır.
AdGuard VPN — ücretsiz ve güvenli proxy.
Chrome için AdBlock bir reklam engelleme uzantısıdır, yani Chrome'daki reklamları kaldırır ve üçüncü parti izleyicilere karşı koruma sağlar. Hatta 60 milyon kullanıcısı ile birlikte AdBlock günümüzde Chrome'da var olan en çok güvenilen reklam engelleme uzantısıdır.
Chrome. Chrome Web Mağazası'nı ziyaret edin. AdBlock uzantısına tıklayın. Chrome'a Ekle'yi tıklayın ve ardından AdBlock'un istediği izinleri kabul etmek için Tamam'ı tıklayın.
Telefonun güç tuşuna basılı tuttuğunuzda güvenli mod seçeneği karşınıza çıkar. Eğer güvenli mod açıkken telefonunuzda herhangi bir sorun kalmıyorsa muhtemelen cihazınızda virüs var demektir. Yabancı yazılımların tespiti için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem ise virüs tarama uygulamaları indirmektir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri