Arama geçmişini silme Belirli bir güne, özel bir tarih aralığına ya da tüm zamanlara ait belirli bir aktiviteyi veya Arama geçmişinizi silebilirsiniz. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Arama geçmişi'ne dokunun. Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin.
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi ardından Arama geçmişi'ne dokunun. Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin. Şunları seçebilirsiniz: Tüm Arama geçmişiniz: Geçmişinizin üst kısmındaSil Aşağı ok ardından Tüm zamanları sil'e dokunun.
Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız, telefona bağlı olan Google hesabının da yardımıyla silinen arama geçmişine erişim sağlayabilirsiniz.
İlgili 19 soru bulundu
Google hesabınıza giriş yapın. “Google Dashboard” sayfasına gidin. “Verilerim” bölümünden “Arama Geçmişi” seçeneğini bulun. Buradan, silinen arama geçmişinize erişebilirsiniz.
Android telefonlarda internet geçmişi gibi tarayıcı ile ilgili bilgileri /data/data/com. android.browser/databases/browser.db dosyasında saklarlar. Maalesef bu dosya içinden silinen internet geçmişini geri alamazsınız.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
TİB Başkanı Şimşek de, “Yönetmeliğe göre, GSM operatörleri kayıtları 1 yıl saklar. 1 yıldan fazla saklarsa da cezası yok.
Yine bu Kanuna dayanarak hazırlanan İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Telefon uygulamasını açın ve Son Aramalar'a dokunarak son aramaların listesini görüntüleyin. Düzenle'ye dokunun. Arama geçmişinizin tamamını veya belirli bir aramayı silin. Tüm geçmişi silmek için, Sil'e ve sonra Son Aramaları Sil'e dokunun.
Bilgisayarınızda Google Hesabınıza gidin. Sol üstteki panelden Veri ve gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünün altında YouTube Geçmişi'ni tıklayın. Etkinliklerin otomatik olarak silinmesi için belirlediğiniz seçeneği kaydetmek için pop-up penceresinin sağ alt kısmındaki Anladım'ı tıklayın.
Ancak arşiv araştırmasında kişinin internet geçmişine bakılmaz. Bireyin internet geçmişinden ziyade sosyal medya hesaplarına bakılıyor.
İnternet geçmişi bilgilerinin içinde aramanın ne zaman yapıldığı, hangi anahtar kelimeler kullanıldığı, hangi sitelerin ziyaret edildiği bilgileri yer alır. Yapılan yeni aramalar eskilerin silinmesine neden olmaz.
Hayır görmez. Bazı routerlar bu özelliği sunuyor @toyota-yaris1 tenda w306r router ile girilen siteler izlenebilir yada sniffing programları ile ağ trafiği kontrol edilebilir.
Web ve Uygulama Etkinliği açıksa aramalarınız ve diğer Google hizmetlerindeki etkinliğiniz Google Hesabınıza kaydedilir.
Google'da yaptığınız aramaları sildiğinizde aslında geçmişiniz kaybolmamaktadır. http://myactivity.google.com adresinden Google hesabınızın geçmişine ulaşabilirsiniz. Üstelik bu geçmişte hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın yıllar öncesine kadar ki tüm geçmişi bulunmaktadır.
Android cihazınızda Telefon uygulamasını açın. Aramayı kaydetme'ye dokunun. "Her zaman kaydet" bölümünde Seçili numaralar'a dokunun. Seçili numaraları her zaman kaydet'i etkinleştirin.
Operatörler 5 yıl süreyle geçmişe dönük telefon kayıtlarını tutmakla yükümlüdür. Her ne kadar bireysel talepler doğrultusunda telefon kayıtları paylaşılmasa da bunların bir mahkeme kararı ile delil olarak sunulması söz konusu olabilecektir. Ancak operatörler bu kayıtların içeriğini değil ancak dökümlerini paylaşabilir.
HTS kaydı, operatörlerde saklanan, kişinin arama ve mesajlaşmalarına ilişkin geriye dönük bilgileri içeren kayıtlardır. HTS kaydı operatörler tarafından beş yıl süreyle saklanır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri