Gmail uygulamasını açın. Ayarlar > Hesap ekle > Diğer'e gidin. Tam e-posta adresinizi girin (adını[email protected] gibi) ve El ile Kurulum'a dokunun. Kişisel (
Bilgisayarınızda, Gmail'e gidin. Google Hesabı e-postanızı veya telefon numaranızı ve şifrenizi girin. Bilgiler önceden doldurulmuşsa ve farklı bir hesapta oturum açmanız gerekiyorsa Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.
İnternet tarayıcınızı açın ve webmail hizmetini sağlayan bir internet servis sağlayıcısı veya e-posta hizmeti sağlayıcısının web sitesine gidin. Örneğin, Gmail'i kullanıyorsanız, www.gmail.com adresine gidin. Giriş sayfasında, e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. "Giriş" düğmesine tıklayın veya Enter tuşuna basın.
İlgili 25 soru bulundu
E-posta, iletilerin internet üzerinden gönderilmesini sağlayan bir araçtır. Metin, dosya, resim veya başka ekler içeren bildirimler bu sayede karşı tarafa iletilebilir. Genel olarak, ağ üzerinden belirli bir kişi ya da gruba gönderilen, bir bilgisayarda depolanan bilgiler bu şekilde alıcıya ulaştırılır.
Elektronik ortamda bu adres, e-mail (e-posta) adresi olarak adlandırılır. E-posta adresi, çoğunlukla, kişinin kullanıcı numarası ve kullandığı sistemin internet/bitnet vb adresinden oluşur. [email protected] , [email protected], [email protected], örnek e-mail adresleridir.
Gmail'de aynı şekilde e-posta ile özdeşmiştir. Aslında Gmail e-posta göndermemizi sağlayan bir araçtır. Telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan Gmail ile e-posta gönderebilirsiniz. Bunun için bir e-posta adresi oluşturmalısınız.
Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "İletişim bilgileri"nin altında E-posta'ya dokunun. "Alternatif e-posta adresleri" bölümünün altında Alternatif e-posta adresi ekle veya Başka e-posta adresi ekle'yi seçin.
Email veya E-posta, "Electronic Mail" kelimesinin kısaltmasıdır ve elektronik posta göndermek için kullanılan bir iletişim yöntemidir. E-posta, dünya genelinde milyarlarca insan tarafından kullanılan ve hızlı, güvenli ve ucuz bir iletişim aracı olarak kabul edilen bir teknolojidir.
Okunmamış tüm e-postaları bulma: Arama alanına “okunmamış” girin, aşağı kaydırın, sonra Diğer'in altındaki Okunmamış İletiler'e dokunun. İlişiği olan tüm e-postaları bulma: Arama alanına “ilişik” girin, aşağı kaydırın, sonra Diğer'in altındaki İlişiği Olan İletiler'e dokunun.
Kurtarma e-posta adresi ekleme veya mevcut kurtarma e-posta adresini değiştirme. Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Kişisel bilgiler'i tıklayın. Kurtarma e-postası'nı tıklayın.
E-posta veya e-mail, belirli hizmet sağlayıcıları aracılığı ile internet ağı üzerinden kişilerin haberleşmesini, iletişime geçmesini sağlayan bir hizmettir. Modern çağın olmazsa olmazlarından bu hizmet neredeyse en önemli iletişim araçlarından biri, özellikle iş dünyası için.
E-posta adresi genellikle bir kişinin telefon numarası ya da açık posta adresi gibi internet üzerinde bulunan adresini ifade eder. Bu adres kişiye ait bir kullanıcı numarası ve kullandığı e-posta servisi yani sistem üzerindeki internet adresi sayesinde elde edilir.
Kullanıcı adlarında "ve" işareti (&), eşittir (=), alt çizgi (_), apostrof ('), kısa çizgi (-), artı (+), virgül (,), köşeli ayraç (<,>) veya art arda birden fazla nokta (.) olamaz. Kullanıcı adları alfanümerik olmayan karakterlerle başlayabilir veya bitebilir [nokta işareti (.)
e-posta ya da e-mail, İnternet üzerinden gönderilen dijital mektup. Elektronik posta kavramının kısma adıdır. Görsel olarak kâğıt bir mektup ile aralarında büyük bir ayrım yoktur. e-postalara resim, müzik, video gibi her türlü dosya türü eklenebilir ve diğer alıcının bilgisayarına aktarılabilir.
Örnek bir e-posta adresi iki bölümden oluşur. Arasına @ işareti koyulur. @ işareti “et” şeklinde okunur. @ işareti bütün e-postalarda olmak zorundadır. E-posta adreslerinde tüm harfler küçük harfle yazılır.
Bilgi (kk-karbon kopya, cc-carbon copy): Bu bölümü, bir mesajı yollanırken (aynı mesajın) bilgi amaçlı olarak başkalarına da yollanması gerektiğinde kullanmak gerekir. Bu bölüme de birden fazla alıcı adresi yazılabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri