Fabrika verilerine sıfırlama işlemi verilerinizi telefondan siler. Google Hesabınızda saklanan veriler geri yüklenebilirken, tüm uygulamaların yüklemesi ve bu uygulamalara ait veriler kaldırılır.
Fabrika ayarlarına sıfırlama Bulut'ta depoladığım verileri siler mi? Hayır, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi Bulut'ta depoladığınız verileri etkilemez.
3. Telefonu sıfırla butonuna dokunun. 4. Onaylamak için Her şeyi sil öğesini seçin. Not 1: Fabrika Ayarları uygulandığında, cihaza yeni sistemin kurulması esnasında mevcut tüm veriler, ayarlar ve kişisel bilgiler silinecektir.
Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlarsanız ne olur? Android'de fabrika ayarlarına sıfırlama, cihazda depolanan tüm bilgileri siliyor ve onu varsayılan veya üretici kurulumuna geri yüklüyor.
Sistem uygulama ve ayarlarınız silinecek. Ayrıca telefonu aldığınızdan beri yüklediğiniz apk dosyalar ve Play Store'dan indirdiğiniz oyun ve uygulamalarda silinecektir. Cep telefonunuzun kendi hafızasına yüklediğiniz Fotoğraf, Müzik, Rehber gibi önemli bilgileriniz silinecektir.
İlgili 15 soru bulundu
Önemli: Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi telefonunuzdaki tüm verilerinizi siler. Sıfırlama işlemini bir sorunu çözmek amacıyla yapacaksanız önce diğer çözümleri denemenizi öneririz.
Profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz, bireysel sohbetleriniz, grup sohbetleriniz ve ayarlarınız gibi hesap bilgileriniz korunur.
Android İçin: (Format öncesinde sim ve hafıza kartınızı çıkarmayı kesinlikle unutmayınız!)
Gruplar gitmez ama yedeklemediysen gruptaki mesajlar gider.
Android telefonlara format attıktan sonra verileri kurtarmak için bazı uygulamaları kullanabilirsiniz. Bazı uygulamalar, verileri SD kart üzerinden kurtarır. Bazıları ise ücretsiz olarak silinen dosyaları gösterir. Ancak silinen dosyaları cihaza yeniden yüklemek için ücret ödemek gerekir.
Format atma işlemi genel olarak cihazın kullanılmayan verilerinin daha az detaylı ve genel şekilde silinmesini kapsamaktadır. Ancak hard reset işlemi, cihazın tüm verilerinin tamamen silinmesini ve cihazın fabrika çıkışındaki işlemcisine geri döndürülmesini kapsar.
Telefonu sıfırlarken hücresel plan silinsin mi diye soruyor, silme derseniz sıfırlandıktan sonra esim planı tanımlı olarak gelmektedir. DFU modda da yükleme yaptığınızda hücresel plan geliyor, ayarlardan siz sil demedikten sonra hücresel plan silinmiyor.
Hayır. Ayarlar üzerinden sıfırlarsanız eğer aynı sistemin kişisel dosyalarını silersiniz.
Fotoğraflar uygulaması bulut depolama kullanır. Yani sıfırlansa da bir şey olmaz.
Hesabın silinmez, hesabın o telefondan kaldırılır sen giriş yapana kadar. Telefonu sıfırladıktan sonra tekrar hesap bilgilerinle giriş yapabilirsin.
WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın. En son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görebiliyorsanız WhatsApp'ı silin ve yeniden yükleyin. Telefon numaranızı doğruladıktan sonra talimatları takip ederek sohbet geçmişinizi geri yükleyin.
İlk olarak WhatsApp uygulamasına girilmelidir. Diğer seçenekler kısmına tıklanarak sırasıyla ayarlar, sohbetler ve sohbet yedeği kısmı seçilmelidir. Yedekle seçeneği seçilerek yedeklenmenin kaydedilmesi beklenmektedir.
Telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların sizdeki kopyalarını silebilirsiniz. Mesajları kendinizden silmeniz, alıcılarınızın sohbetlerini hiçbir şekilde etkilemez. Alıcılar kendinizden sildiğiniz mesajları kendi sohbet ekranlarında görmeye devam eder.
Tabiki telefonda kalır foto ve videoların.
Android telefonunuza format işlemi yaptığınız takdirde, telefonunuzdaki tüm bilgilerin sıfırlandığı ve telefonun ilk satın alındığı hali gibi olacağını unutmayın. Bu sebeple, telefonda sizin için önemli olan fotoğraf, video ve çeşitli dosyaları mutlaka format atmadan önce başka bir cihaza yedekleyin.
Hafıza kartında bir şey silinir mi? Zaten sıfırlama menüsünde sd kartı sil diye bir seçenek var onu işaretlersen sd kartı siler. Sıfırlama sonrası, smsler telefona kayıtlı rehber, oyun ve uygulamalar kısacası telefon hafızasına kayıtlı herşey silinir. Sim karttaki kayıtlar silinmez.
WhatsApp, Android kullanıcılarının mesaj bilgilerini hem bulut sunuculara hem de yerel dosyalara kayıt ediyor. Bu sayede kullanıcılar, yedekleme özelliği kapalı olsa dahi silinen mesajlarını kurtarabiliyor.
Hem Drive yedeklemesi hem yerel yedekleme alacaktır. Biz burada yerel yedeklemeyi kullanacağız. Eski telefonda WhatsApp uygulamasına giriş yapmanız gerekecek bunları yapmadan önce. Yedeğide aldığınız zaman WhatsApp, databases kısmındaki dosyaları yeni telefonunuzdaki WhatsApp, databases klasörüne atmak kalıyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri