Android: > Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. iPhone: Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. KaiOS: Seçenekler > Ayarlar > Hesap > Gizlilik'e basın. Masaüstü: Menü > Ayarlar > Gizlilik'e tıklayın.
Başlangıç menüsünden Ayarlar > Gizlilik'i seçin. Bir genel gizlilik seçenekleri listesi göreceksiniz. Sayfanın sol tarafında belirli gizlilik ayarlarına bağlantılar bulunur.
İlgili 35 soru bulundu
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Güvenli Arama'ya dokunun. Filtre, Bulanıklık veya Kapalı'yı seçin. Sağ üstte bir kilit simgesi görüyorsanız Güvenli Arama ayarınız kilitlidir.
Güvenli Arama ayarım kilitli ve nedenini bilmiyorum
Güvenli Arama ayarınız; hesap, cihaz veya ağ yöneticiniz tarafından "Filtre" seçeneğine ayarlanıp kilitlenmiş olabilir. İpucu: Güvenli Arama ayarınız kilitli değilse Google Hesabınızda oturum açın. Böylece, Güvenli Arama tercihlerinizi kaydedip uygulayabilirsiniz.
Android telefonda gizlilik ayarları yapılması, verilerin üçüncü taraflarla paylaşılmasını engelleyecektir.
Kim olduğumuzu, hakkınızda ne gibi kişisel bilgileri topladığımızı, neden topladığımızı ve bu bilgilerle neler yaptığımızı anlamanıza yardım etmek amacıyla bu kolay ve anlaşılabilir Gizlilik Bildirimini (“Bildirim” olarak da atfedilmektedir) hazırladık.
Numaranızın karşı tarafta görünmemesini istiyorsanız arama yapmadan önce "#31#" tuşluyorsunuz. Daha sonra arayacağınız özel veya tüzel kişinin numarasını tuşluyorsunuz. Bu şekilde yaparsanız karşı taraf numaranızı göremeyecektir. Tekrar aranma riski yaşamamış olursunuz.
Kilit modu, Android telefonlarda bulunan ve biyometrik güvenlik seçeneklerini devre dışı bırakan bir güvenlik özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Böylece telefonunuza erişim yalnızca bir PIN veya şifre ile sağlanabiliyor.
Güvenlik ayarı, yönelticiniz tarafından kullanılan kimlik doğrulama ve şifreleme türlerinin yanı sıra, bulunduğu ağ üzerinden iletilen veriler için gizlilik koruma düzeyini de tanımlar.
Gelişmiş > Güvenlik > Güvenlik duvarı bölümüne gidin ve güvenlik duvarını etkinleştirmek için Güvenlik duvarını etkinleştir kutucuğunu işaretleyin, devre dışı bırakmak için ise Güvenlik duvarını etkinleştir kutucuğunun işaretini kaldırın.
Google Hesabınızı kendiniz yönetiyorsanız kişisel hesabınız veya tarayıcınız için Güvenli Arama'yı etkinleştirebilirsiniz. Bilgisayarınızda Güvenli Arama ayarları bölümüne gidin. Uygunsuz sonuç filtresi'ni açın veya kapatın. Güvenli Arama'yı devre dışı bırakmak için Uygunsuz sonuç filtresi'ni kapatın.
GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, Güvenli İnternet Hizmetini kullanmaktan vazgeçebilirsiniz. Hangi profilde olduğunuzu öğrenmek için SMS göndermeniz yeterli. GUVENLI SORGU yazıp 2500'a kısa mesaj gönderek, hangi profilde olduğunuzu sorgulayabilirsiniz.
Vodafone Hatlarınızdan 542'yi; diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00'ı arayarak, Güvenli İnternet Hizmeti tercihinizi değiştirebilirsiniz. Size en yakın Vodafone mağazasından işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Chrome'un gizlilik denetimleri sayesinde tarama geçmişinizi temizleyebilir, çerezleri yönetebilir ve konum bilginize veya kameranıza erişim gibi web sitesi izinlerini kontrol edebilirsiniz.
Başlat simgesine tıklayın, Ayarlar yazın ve uygulamayı listeden seçin. Başlat simgesine sağ tıklayın ve menüden Ayarlar öğesini seçin. Windows ve I tuşlarına aynı anda basın. Bir çalıştır kutusu açmak için Windows ve R tuşlarına aynı anda basın ve tamam ms-settings: düğmesine basın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri