8 Kasım 2022 tarihi itibariyle Mobil İmza servisinin aylık sınırsız kullanım bedeli KDV ve ÖİV dahil 13 TL olacaktır. Mobil imza servisinden faturalı Türk Telekom aboneleri yararlanabilmektedir. Servisin aylık sınırsız kullanım bedeli KDV ve ÖİV dahil 4,95 TL'dir.
Mobil imza telekom şirketleri üzerinden alınabilir.
e-Devlet Kapısında mobil imza kullanmak için herhangi bir ücret talep edilmez.
Mobil İmza ile ıslak imza gerektiren işlemleri ve başvuruları yerinizden kalkmadan anlaşmalı kurumlar üzerinden yapabilirsiniz. Mobil imza servisi için ne kadar öderim? Mobil imza servisi faturalı müşterilerimiz için satışa açıktır ve ücreti vergiler dahil aylık 17 TL'dir.
Mobil imza hizmetini şu an için internet sitesinden alamıyorsunuz. Mutlaka nüfus cüzdanınızla beraber GSM operatörünün şubesine gitmelisiniz. Böyle olması çok daha iyi çünkü mobil imzanın hukuki geçerliliği ıslak imza ile aynı olduğu için yüz yüze görüşme yapmak çok daha güvenli olacaktır.
Evraklarınız Türk Telekom arşiv merkezine geldikten sonra 48 Saat içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (444 1 500) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır.
İlgili 16 soru bulundu
e-İmza Fiyatları
PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 499,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 699,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 899,00 TL.
Yanımızdan ayırmadığımız, düzenli olarak kontrol ettiğimiz ve bankacılıktan sınav başvurularına kadar hemen hemen her türlü işlemi yapabildiğimiz mobil cihazlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olunca elektronik imzanın yanı sıra SIM kartı aracılığıyla kullanılabilen mobil imza da bir gereklilik haline geldi.
Mobil imza, kullanıcıların hareket halindeyken de belgeleri ve sözleşmeleri tamamlamasına izin verir. Bilgisayarınızın yanı sıra akıllı telefon veya tablet gibi bir mobil cihazda da oturum açmanızı sağlar. Bu noktada birçok işletme de, sözleşmeleri elektronik olarak kapatmak için mobil e-imza çözümlerine yönelmektedir.
Mobil elektronik imza, mobil bir cihaz kullanılarak oluşturulan elektronik imza olarak tanımlanabilir. Mobil elektronik imzanın, elektronik imzadan tek farkı elektronik imza oluşturma aracı olarak mobil bir cihaz içerisine konulan SIM kartın kullanılmasıdır.
Ön başvurunuzun ardından, Turkcell Mağazalarına resmi kimliğiniz ile (ehliyet, nüfus cüzdanı veya pasaport) başvurarak servis taahhütnamesini imzalamanız gerekmektedir. Turkcell Mobil İmza'yı kullanabilmeniz için sim kartınızın 128K 4G LTE olması gereklidir.
E-GÜVEN e-imza başvurunuz için kimlik doğrulama işlemini e-devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.
Elektronik ortamda kimliğinizi doğrulayarak, ıslak imzaya eşdeğer işlem yapılabilmesini sağlayan bir servistir.
Türk Telekom GSM Operatöründen kaynaklı nedenlerden dolayı Mobil İmza talep alım süreci şimdilik durdurulmuştur. Bu başvuruların Proje Sorumlularında bekletilmesi gerekmektedir.
“Faizleri Sıfırlıyoruz” kampanyası, 31.12.2017 ve öncesi abonelikleri iptal edilmiş borç tutarı Yasal Takip sisteminde yer alan Türk Telekom, TTNET ve TTMOBİL müşterilerini kapsamaktadır. Anlaşmalı banka kredi kartlarına taksit imkanı sunulmaktadır.
Mobil İmza'yı 18 yaşını doldurmuş tüm Vodafone aboneleri kullanabilir. Bireysel hat sahipleri, kurumsal hat sahipleri, faturalı ve faturasız hat sahipleri Vodafone Mobil İmza hizmetinden yararlanabilmektedir.
Mobil imza nerelerde kullanılır? Mobil imzanızı e-Devlet ve e-Belediye işlemleriniz için e-ticaret, internet bankacılığı, sosyal güvenlik uygulamalarında ve finansla ilgili bireysel ve kurumsal işlerinizde kullanabilirsiniz.
Mobil İmza Servisi için yeni şifre oluşturma işlemini nasıl yapabilirim? Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yeni şifre oluşturma talebinizi iletebilirsiniz. Müşteri Hizmetleri üzerinden güvenlik teyidini geçtikten sonra; cep telefonunuza yeni şifre belirlemeniz için SMS gönderilecektir.
T.C. Kimlik Kartına e-İmza yükleme işlemi Nüfusmatikler aracılığıyla yapılmakta olup Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü vatandaşlardan herhangi bir ad altında ücret talep etmemektedir.
PTT Üzerinden e-İmza Başvurusu Nasıl Yapılır? - https://eimzaonbasvuru.ptt.gov.tr/ adresinden Elektronik Bilgi Güvenliği Anonim Şirketi'ni seçerek e-imza başvurunuzu gerçekleştiriniz.
İmza sirküleri belgesi alabilmek için notere başvurmak gerekir. Başvuruda gerekli olan evraklar; tüzel kişiliğin kimliği ve kimlik fotokopisi, kurumun vergi levhası ve kayıtlı olduğu yerin sicil gazetesidir. 2023 yılı için imza sirküleri alma ücreti ise bir nüsha için 147 TL'dir.
Mobil İmza Turk Telekom'dan Nasıl Alınır? Türk Telekom Mobil İmza'ya başvurmak için üzerinde T.C. Kimlik Numarası yazan nüfus cüzdanı veya ehliyetiniz ile birlikte size en yakın mobil imza vermeye yetkili Türk Telekom Bayisine uğramanız yeterli olacak.
Mobil İmza aboneliğimi nasıl iptal ederim? Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak kimlik teyidinden geçtikten sonra ya da Turkcell Mağazasına kimliğinizle giderek aboneliğinizi tamamen iptal edebilirsiniz.
E-devlet mobil imza için https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Mobil-Imza sitesinden başvuru yapabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri