Vajinal gençleştirme, siğil ve kondilom tedavileri, G noktası büyütme, klitoris duyarlılığının artırılması, genital bölge renk açma tedavileriyle birlikte orgazm aşısı ile cinsel istek artırıcı işlemler ameliyatsız yöntemlerle yapılabilir.
Beyaz Sirke: Bir banyo suyuna yarım fincan beyaz sirke ve tuz ekleyin ve birkaç dakika sonra vajinal bölgenizi bu bölgede tutun. Vajina pH seviyesi normale geri dönecek ve kokularınız olmayacaktır Daha iyi sonuç almak için, soğuk su yerine ılık su kullanın. Elma Sirkesi: Elma sirkesi doğal bir anti-bakteriyeldir.
Cinsellik konusunda 7,7b cevap paylaştı. dışı pembe olmaz. çok nadirdir. dışının pembe olması erekte halinde ve bacak açıkken olur. iç dudaklara kan dolar şişer ve rengi pembeleşir. sönük halde iken renk koyulaşır pembe olmaz.
Vulvanın temizlenmesi için yalnızca ılık su kullanılmalıdır. Sabun da dahil olmak üzere herhangi bir ürün kullanmak gereksizdir. Temizlik işleminin ardından vulva durulanmalı ve kurutulmalıdır.
Vajina sıkılaştırma için birden fazla yöntem vardır. Bunlar Kegel egzersizleri, lazer ile vajina sıkılaştırma ve ameliyat ile vajina sıkılaştırma işlemleridir.
İlgili 37 soru bulundu
Uzun süre seks yapmayan kadınların vajinaları daralır mı? Uzun süre seks yapmayan kadınların vajinaları diğerlerine kıyasla daha dar değildir. Vajinal kaslar oldukça elastik bir yapıdadır. Cinsel birleşmeden ve doğumdan sonra kasılır ve normal şekillerine yeniden dönerler.
Vajina sarkması genellikle vajinadan dışarı doğru çıkıntı veya yumru olması ile kendini belli eder. Bu çıkıntı veya yumru ıkınmayla artar. Bu durum idrar torbası veya rektumun vajinaya doğru hareket etmesiyle oluşur. Muayeneye geldiğinizde ıkındırtılırsınız.
Vajinanın kendine has bir rengi yoktur. Vajinanın çevredeki cilt rengi ile aynı renkte olması, estetik açıdan normal kabul edilir. Ancak genital bölgenin, normal cilt tonundan daha koyu olması, vajina kararması olarak adlandırılır.
Vajina kendi mukus salgısı ile kendi kendini doğal olarak temizleme yeteneğine sahiptir. Bu nedenle ilişki sonrası, tuvaletten sonra ya da yıkanırken vajina içini yıkamamaya özen gösterin. Dış bölgeleri temizlemek için ılık su ve parfümsüz beyaz sabun kullanabilirsiniz.
Vajinada kötü kokunun geçmesi için öncelikle temizliğe dikkat edilmelidir. Vajinanın hava alması ve kuru tutulması gerekmektedir. Pamuklu iç çamaşırı kullanılmalı, sentetik çamaşırlar giyilmemelidir. Vajinadaki kötü kokuyu bastırmak amacıyla deodorant gibi kozmetik ürünler kullanılmamalıdır.
En İyi Cevaplar. tam popo deliğine yakın kısmında. kızlık zarı ve etlerin yığılmasından delik olarak göremezsin. etler var orda kalın bişey girince açık kalır o zaman delik olarak görürsün anca... yere koy aynayı üzerine çömel ayır zaten şeklinden tahminen anlarsın.
Kararmayı engellemek için vajina bölgesinde jilet kullanmamak gerekir. Tüyleri almak için kullanılan jiletler, vajina bölgesinin kararmasına neden olur. Kararma sorununu tamamen ortadan kaldırmak için ise vajina beyazlatma operasyonlarına başvurulur. Bu operasyonlar sayesinde vajina bölgesi daha beyaz görünür.
Çoğu kadının rahatsız olduğu iç dudaklar ve bunun iri olması genital çeşitlilik açısında cazip olup çoğu erkek iri iç dudakları itici değil çekici bulmaktadır. Genital kıllar erkekler için sorun değildir. Makul boyda olmasının bir mahsuru da yoktur.
Vajina Kaç İlişkiden Sonra Genişler? İlişki sayısı ile vajina genişlemesi arasında ilişki yoktur.
Vajina Kokusu Erkekleri Rahatsız Eder Mi? Vajina kokusu, her erkeği farklı şekilde etkileyebilir. Bazı erkekler için vajina kokusu doğal bir şey olarak kabul edilirken, diğerleri için rahatsız edici olabilir.
Bunun için vajinal bölgede kullandığınız tampona 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 4 damla çay ağacı yağını damlatarak tamponu vajinal bölgenize takın. Günde en az 1 saatten bir haftada her gün deneyebilirsiniz. Elma Sirkesi Banyosu: Elma sirkesinin anti-bakteriyel özelliği vajinadaki kötü koku oluşumuna karşı etkilidir.
Vajinal ıslanma ya da vajinal lubrikasyon, ovülasyon döneminde veya cinsel uyarılma ve cinsel ilişki sırasında vajinal salgı bezlerinin çalışmasıyla vajinanın kaygan duruma gelmesidir. Vajinal kuruluk, ıslanmanın yetersiz olduğu durumdur ve bazen onu güçlendirmek için yapay kayganlaştırıcılar kullanılır.
Meriç Çağrı Ağır: “Sağlıklı kadınlarda görülen vajinal ıslaklık ve akıntı miktarı çok azdır. Akıntı, renksiz ve kokusuzdur. Temelde farklı şikayetlere neden olması beklenmez. Vajina, steril değildir.
Vajinanın iç ya da dış bölgesinde meydana gelen kararmalar, hastalık ya da sağlık sorunu olarak nitelendirilmemelidir. Vajina bölgesinde kararma meydana gelmesi; kokulu, iltihaplı ya da kanlı bir akıntı oluşturmadığı ve kaşıntı ortaya çıkarmadığı sürece normal bir durum olarak nitelendirilmelidir.
Vajina demişken, TikTok'ta son dönemde popüler olan bir akım var; vabbing. Vabbing kadınların vajinal akıntılarını parmaklarıyla parfüm olarak uygulamalarına verilen ad.
Lazer uygulaması ile genital bölge üzerindeki kıl köklerinde bulunan koyulaşmış melanosit hücreleri içeren dermis tabakası temizlenerek yirmi dakikalık bir işlemle gözle görülür renk değişikliği sağlanmaktadır. Tedavinin hemen sonrasında kadınlar normal yaşantılarına devam edebilirler.
Doğal yollarla vajinada sıkılaşma sağlayabilmenin tek yolu, kegel egzersizleridir. Kegel egzersizleri, pelvik tabanda bulunan kasların düzenli olarak kasılıp gevşetilmesiyle, güçlendirilmesi esasına dayanır. Düzenli uygulandığı takdirde bir miktar vajinal sıkılaşma sağlanabilir.
Vajina İç Dudak Sarkmasının Sebepleri
Hormonal Değişiklikler: Hormonal değişiklikler, özellikle ergenlik döneminde ve menopozda iç dudaklarda sarkmalara neden olabilir. Doğum ve Gebelik: Vajinal doğum ve gebelik, vajina iç dudaklarının esnekliğini etkileyebilir ve sarkmalara yol açabilir.
Dış ve iç dudaklar ergenlik çağının başlangıcında önemli ölçüde büyüyebilirken, hamilelik, vajinal doğum, yaş veya hormonal değişikliklere bağlı boyut artışları ve asimetriler yaşanabilir. Dış dudaklar, genetik yatkınlık nedeniyle, önemli bir kilo kaybından sonra veya sadece yaşlanma ile birlikte sarkabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri