Aynı WhatsApp hesabınızı maksimum 4 cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Bunu 2 telefon 1 tablet ve 1 PC olarak bölebilir, ya da dileğinize göre ayarlayabilirsiniz.
WhatsApp hesabınız, yalnızca tek bir kayıtlı telefon numarasıyla doğrulanabilir. Çift SIM kartlı bir telefon kullansanız bile WhatsApp hesabınızı doğrularken numaralardan birini seçmeniz gerekir. Doğrulanmış bir WhatsApp hesabını iki farklı telefon numarasıyla kullanmanız mümkün değildir.
4 FARKLI TELEFONDA TEK BİR HESAP KULLANILABİLECEK
Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yaklaşmakta olan yeni bir Android beta sürümü özelliğini kullanıcılarına ulaştırdı. Şu anda beta sürümünde olan özellik ile bir WharsApp hesabı 4 farklı akıllı telefondan aynı anda kullanılabiliyor.
WhatsApp 2.22.25.8 Beta sürümüyle gelen Android tablet uygulaması özelliğiyle tek WhatsApp hesabını iki farklı Android cihazda çalıştırabiliyorsunuz. Mesajlar aynı WhatsApp web uygulamasında olduğu gibi eş zamanlı olarak geliyor ve sohbet geçmişine de ulaşabiliyorsunuz.
WhatsApp, şu anda yalnızca bilgisayarları ikincil cihaz olarak kullanmayı destekleyen Bağlantılı Cihazlar özelliği aracılığıyla hesabınızın birden fazla cihazda kullanılmasını teknik olarak destekliyor. Yani bu özelliğin hem iOS hem de Android'de kullanılmasını engelleyecek bir sorunun olmaması lazım.
İlgili 22 soru bulundu
Aynı WhatsApp hesabınızı maksimum 4 cihazda aynı anda kullanabilirsiniz.
WhatsApp'ın uçtan uca şifrelenmiş olduğunu ve mesajların sadece cihazınızda depolandığını; bu sebeple başka bir cihazdan hesabınıza erişen kişilerin geçmiş sohbetlerinizi okuyamayacağını lütfen unutmayın.
-Google Play'den WhatsApp uygulamasını indirin. Telefon numaranızı girerek yeni bir WhatsApp hesabı oluşturun. -İşlem bu kadar! Misafir ve ana hesap arasında geçiş yaparak iki WhatsApp hesabınızı da kullanabilirsiniz.
WhatsApp çoklu cihaz sayesinde kullanıcılar uygulamayı yine bilgisayara bağlayacaklar. Ancak artık ana cihazda internet erişimi mecburi olmayacak. Yani siz telefonunuzu tamamen kapatsanız veya veri bağlantısını kesseniz dahi, WhatsApp'ı bağladığınız bilgisayarda kullanmaya devam edeceksiniz.
Ayarlar > Uygulamalar > İkiz Uygulama bölümüne gidin ve özelliği uygulamak istediğiniz uygulamanın düğmesini açın veya kapatın. İkiz uygulama başlangıç ekranında görüntülenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.
Bağlamak istediğiniz ikincil Android telefona WhatsApp uygulamasını indirin. WhatsApp'ı açın ve KABUL ET VE DEVAM ET'e dokunun. > İkincil cihaz olarak bağlayın'a dokunun.
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.
Yeni nesil Android cihazlarda “Dual Messenger” özelliği bulunur, bu özellik whatsApp, Facebook ve diğer çift uygulama desteği bulunan uygulamaları klonlamaya yarar. Çok basit bir işlemle, ayarlar sekmesindeki dual messenger özelliğini aktifleştirebilirsiniz. Uygulamalar ekranında iki tane whatsApp simgesi gözükür.
SIM1 hattı meşgulken, diğer hatta gelen çağrı, meşgul olan hatta yönlendirilebilir. Bu özelliğe DUAL SIM ulaşılabilirliği denir. DSDS telefonları, içine yerleştirilen bir veya iki kartla çalışır. Her iki SIM kartına da arama ve mesaj gelebiliyor.
Ancak, 2022'deki son güncellemeden sonra, WhatsApp Business Uygulamasını dört bağlantılı cihaz ve her numara için aynı anda bir telefon dahil olmak üzere beş cihaza kadar kullanabilirsiniz.
WhatsApp çoklu cihaz testlerine ilk olarak 2021 yılında başlamıştı. Aradan geçen yaklaşık iki yılın ardından ise 'eşlik modu' sonunda kullanıma sunuluyor. Haberleşme platformunun en büyük iki rakibi konumunda olan Telegram ve Messenger ise bu özelliği uzun zamandır bünyesinde barındırıyor.
Evet ilk girdiğinizde bildirim gidiyor.
WhatsApp'ı seçin ve “Klonla” düğmesine tıklayın. Telefonunuza ikinci bir WhatsApp simgesi eklenir ve bu ikinci simge ile yeni bir hesap açabilirsiniz. Bu yöntem, Android cihazlarda kullanılabilen ve WhatsApp'ı iki ayrı uygulama olarak çalıştırmanıza olanak tanıyan bir özelliktir.
Popüler mesajlaşma programı WhatsApp'ı cihazınızı sabit hattınız üzerinden Sim Kartsız olarak da kullanabilirsiniz.
Whatsapp Plus, Whatsapp'ın resmi sürümünde yer almayan özellikleri kullanıcılara sunan üçüncü taraf bir uygulamadır. Whatsapp Plus'ı Whataspp'tan ayıran en temel fark, sınırlandırmaları kaldırmasıdır. Farklı türdeki emoji çeşitliliği, gönderilen dosya boyutları, sohbetlerinize şifre koyma buna örnek verilebilir.
Son görülme ve çevrimiçi bilgisi, kişilerinizin WhatsApp'ı en son ne zaman kullandığını ve çevrimiçi olup olmadığını gösterir. Bir kişinin çevrimiçi olması, bu kişinin cihazında WhatsApp'ın ön planda açık ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu durum her zaman kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez.
Bunun için kimin mesajlarına bakmak istiyorsanız onun telefonunu alıp Ayarlar kısmından WhatsApp Web'e girerek QR kodunu kendi bilgisayarınızda okutmanız lâzımdır. Bu sayede onun tüm WhatsApp hareketleri izlenebilir.
> Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > Yedekle'ye dokunun. Bireysel veya grup sohbetlerinizden sohbet geçmişinizin bir kopyasını dışa aktarmak için sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın. > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri