En İyi Cevap. Bir Wi-Fi'ye bağlandığınız zaman Wi-Fi sahibi sizin girdiğiniz siteleri ya da yaptığınız işlemleri göremez. Girmiş olduğumuz tüm sayfalar modem ya da Wi-Fi geçmişinde değil, tarayıcı geçmişinde tutulur.
Hangi sitelere girdiğini DNS adresi değiştirmediysen ve modem DNS kayıtlarını kaydediyorsa görebilir. Hangi IP adreslerine ve portlara bağlandığını modem kaydediyorsa görebilir. HTTPS kullanan sitelerdeki içeriği göremezler.
Dolayısıyla sizin bağlandığınız bir Wi-Fi'den sonra bağlandığınız yerleri kimse göremez. Wifi geçmişi bakma diye bir şey yoktur.
Tüm web sitesi ziyaretlerinde kayıt tutan modemler, verilerin hepsini depolar. Yalnızca arama motoru geçmişinde oluşmayan kayıtlar, bilgisayar dışında bağlı olduğunuz modemde bir geçmişiniz oluşabilir.
Modem Geçmişi Var mı? Modem geçmişi vardır ama buna kişisel olarak bakılması mümkün değildir. Tek yolu internet servis sağlayıcısı (ISS)'ye giderek döküm çıkarılabilir. Bu şekilde modem & internet geçmişine erişilebilir.
İlgili 16 soru bulundu
Üstte belirttiğimiz gibi güvenlik soruşturmasında internet geçmişi incelenmez. İnternet geçmişi kişisel veridir. Bunun için adli soruşturması olmadı ve Sulh Ceza Hakimi tarafından karar verilmelidir. Aksi durumda kişinin internet geçmişine hiç bir şekilde ulaşılamaz.
Modemin tek kayıt aldığı şey eğer ki mac güvenliği aktif ise ip adreslerini kaydeder. Eğer ki IP adresi de sabit değilse de bu IP adresleri de her modemi açmanız ve kapatmanız dahilinde sıfırlanır. Ancak kullandığınız tarayıcıda geçmişi, yani girdiğiniz siteleri ve şifreleri silebilirsiniz.
Merhabalar^^
Modem geçmişinde girdiğimiz siteler,izlediğimiz videolar veya google de arattığımız şeyler görülmktedir. Aynı zamanda bunlar google geçmişe de kaydedilmektedir. Peki ya gizli sekmede iken olur mu? Evet gizli sekmede iken de modem geçmişine kaydedilir.
Eğer modeminizi resetlerseniz, işlem bittiğinde bütün ayarlar tekrar yapılandırıldığından bağlantınızı problemsiz bir duruma getirebilir ve yüksek oranda hata ve sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Yine bu Kanuna dayanarak hazırlanan İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.
Hayır. Sadece girdiğin alan adlarını ve açtığın linkleri görebilirler içerikleri değil.
Esnek cevap: Evet çoğu zaman bırakır.
Chrome Geçmişi maddesi ise siz silseniz dahi burada kayıt altında tutulan girdileri gösteriyor. Geçmişi Göster bağlantısına tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üstünde bulunan 3 noktaya tıklayarak tümünü sil seçeneğini seçebilir ve tüm Chrome verilerinizin Google'dan silinmesini sağlayabilirsiniz.
Hectopat. Modem geçmişini silemezsiniz ve göremezsiniz. Sadece Savcılık izni ile, siber suçlarda falan polis alabilir modem geçmişini.
Çünkü Mobil veri geçmişi diye bir şey yok. İki ağ üzerinden de girdiğiniz siteler Chrome vs. Gibi tarayıcıların geçmişine kaydoluyor.. Yani fark eden bir şey yok. Tarayıcı geçmişinizi silerek temizleyebilirsiniz.
WiFi araması, kullanıcıların kablosuz internet bağlantısı üzerinden arama yapmasına ve arama almasına olanak tanıyan bir ses hizmetidir. WiFi arama servisi, telefonun çekmediği yerlerde (konumlarda) konuşmanıza izin verir. Çoğu Android ve iOS (iPhone) telefonda Wi-Fi arama özelliği vardır.
Yapılan yeni aramalar eskilerin silinmesine neden olmaz. Yani, kaydedilen tüm veriler, geçmişi sil emri verilmedikçe veya cihaza format atılmadıkça 90 gün boyunca saklı kalır. Tarayıcıyı, uygulamayı veya cihazı kapatmak verinin silinmesi anlamına gelmez.
Yani devlet, bu kararlarla, telefon görüşmelerinin, elektronik postaların, SMS mesajlarının içeriğini değil, sadece arama bilgilerini görebiliyor. Dinleme için ya da elektronik haberleşmenin içeriğinin de gözlenebilmesi için her hedef kişi için hakim kararı çıkartmak gerekiyor.
Google hesabınıza giriş yapın. “Google Dashboard” sayfasına gidin. “Verilerim” bölümünden “Arama Geçmişi” seçeneğini bulun. Buradan, silinen arama geçmişinize erişebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri