Başlat düğmesini sağ tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin. Masaüstü > Ayarlar > Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir.
Windows'ta, sistem tepsisinde Ağ bağlantısı simgesine sağ tıklayın. Ağ listesinde bağlanmak istediğiniz kablosuz ağı seçin ve Bağlan'a tıklayın. Seçilen kablosuz ağın ağ parolasını (ya da güvenlik anahtarını) girin, ardından İleri'ye tıklayın. Bilgisayar ağa bağlanır.
Ağ sıfırlama, yüklediğiniz tüm ağ bağdaştırıcılarını ve bunlara ilişkin ayarları kaldırır. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra, tüm ağ bağdaştırıcıları yeniden yüklenir ve bunlara ilişkin ayarlar varsayılana geri döndürülür.
İlgili 45 soru bulundu
Ağ ayarlarını sıfırladığınızda daha önce kullanılan ağlar ve bir konfigürasyon profili veya Mobil aygıt yönetimi (MDM) tarafından yüklenmemiş VPN ayarları silinir. Wi-Fi kapatılıp yeniden açılır ve bağlı olduğunuz ağlarla bağlantınız kesilir. Wi-Fi ve Ağlara Katılmadan Sor ayarları açık kalır.
Başlat'a sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Ağ ve İnternet'i seçin. Wi-Fi/Durum'u seçin ve Adaptör seçeneklerini değiştir'e tıklayın. Kablosuz Ağ Bağlantısı'na sağ tıklayın ve Etkinleştir'i seçin.
Ayarlar penceresinde, Güvenlik Duvarı 'na tıklayın. Program Kontrolü sekmesinde, İnternet'e erişmesine izin vermek istediğiniz programı seçin. Program girişine ait Erişim açılır listesinde, İzin Ver 'e tıklayın. Uygula seçeneğine tıklayın.
Windows 10'da Başlat> Ayarlar> Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Adaptör ayarlarını değiştir'i tıklayın. Açılan ağ bağlantıları listesinde, ISS'nize (kablosuz veya yerel alan ağı) bağlanmak için kullandığınız bağlantıyı seçin.
İki ya da daha fazla bilgisayarın birbirlerine bağlanmasına ağ bağlantısı(bilgisayar ağı) denir. Bilgisayar ağ bağlantısı sayesinde bilgi alışverişinde bulunabilirler.
Başlat Windows 10 ve ardından Ağ ve Paylaşım Merkezi'Ayarlar> Ağ & İnternet > Durumu'>seçin. 11 Windows'de Başlat'ı seçin, denetim masası yazın ve ardından Denetim Masası 'nı > Ağ ve İnternet > Merkezi'ni seçin.
Ağ bağlantısı sorunları çeşitli nedenlerle oluşur; ancak genellikle yanlış ağ bağdaştırıcıları, yanlış anahtar ayarları, hatalı donanım veya sürücü sorunları nedeniyle ortaya çıkar. Bazı bağlantı belirtileri sürekli değildir ve bu nedenlerden herhangi birine açıkça işaret etmez.
Görev çubuğundaki arama kutucuğuna "CMD" yazın, Komut İstemi simgesine sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın. Yönetici: Komut İstemi penceresine net user administrator /active:yes yazın ve Enter tuşuna basın. "administrator" ile "/active:yes" arasında boşluk olması gerektiğini unutmayın.
[Denetim Masası] > [Ağ ve Internet] > [Ağ ve Paylaşım Merkezi] öğelerini tıklatın. (2) [Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin] öğesini tıklatın. (3) Adım (1)'de kontrol edilen ağ profilinde [Ağ bulma] > [Ağ bulmayı kapat] öğesi seçilmişse, [Ağ bulmayı aç] seçimini yapın.
Sistem ayarlarını değiştirme izni, bir uygulamanın yalnızca genel ayarları değiştirmesine olanak verir. Global ayarlarda bir değişikliğe izin vermez. Neden tehlikelidir: Kulağa riskli gibi gelse de, aslında oldukça zararsız bir izindir. Bu izin verildiği takdirde ayarlarda kayda değer bir tehlike yaratmaz.
Bu kapsamda en iyi bilinen ve en büyük bilgisayar ağı, İnternet olmaktadır. Network ağ kurulumu, birçok bilgisayar ve cihazın bir araya getirilmesi ve internet erişimi sağlamak için yapılan işlemdir. Ağ kurulumu, cihazların bağlantı noktalarını, ağ kartlarını ve ağ yazılımını yapılandırarak gerçekleştirilir.
Ayarlar > Ağ ve internet'i açın. Ekranın üst kısmındaki Ethernet bağlantısı durumunuzu kontrol edin. Ağ bağlantısı adının altında Bağlandı yazdığından emin olun. Eylem gerekli gibi bir hata varsa, Ethernet bağlantı ayarlarınızı görüntülemek için Ethernet'i seçin.
Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Ağ bağlantılarını yönet öğesini seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri