Başlat >Ayarlar öğesini seçin. Cihazlar > Yazıcılar ve tarayıcılar > bir yazıcı seç > Yönet'e gidin. Ardından Varsayılan olarak ayarla'yı seçin. Varsayılan olarak ayarla seçeneğini görmüyorsanız, Varsayılan yazıcımı Windows yönetmesine izin ver seçeneği belirlenebilir.
Ana ekrandan, Ayarlar > Cihaz > Fabrika Ayarlarına Geri Yükle > Ayarları Geri Yükle > Tüm Ayarları Geri Yükle > GERİ YÜKLE > Başla yoluna dokunun. Daha fazla bilgi için bkz. Yazıcı belleğinin silinmesi.
Yazıcınızın fişini çıkarın ve yazıcınızı yeniden başlatın. Bazen yazıcınızı kapatıp açmak sorunu çözebilir. Yazıcınızı kapatın ve fişini çekin, 30 saniye bekleyin, yazıcınızı tekrar prize takın ve ardından yazıcıyı tekrar açın.
Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Cihazlar > Yazıcılar & tarayıcılar'ı seçin. Yazıcı ve tarayıcı ekle altından Yazıcı veya tarayıcı ekle'yi seçin. İstediğiniz yazıcıyı seçtikten sonra Cihaz Ekle'yi seçin. İstediğiniz yazıcıyı görmüyorsanız İstediğim yazıcı listelenmiyor'u seçin.
İlgili 29 soru bulundu
Windows Update, yazıcı sürücünüzün güncelleştirilmiş bir sürümünü bulabilir. Bunu kullanmak için: Başlat'ı ve ardından Ayarlar > Güvenlik > Windows Update & Güncelleştir'i seçin.
Temel bilgileri kontrol edin. Söylendiği gibi, bir yazıcı PC ile iletişim kurmadığında çevrimdışı olur. Bunun iki olası nedeni vardır: kapalıdır veya (kablosuz ise) kullandığı ağ bilgisayarın kullandığından farklıdır. Bununla, yazıcının takılı olduğundan ve PC'nizle aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun.
Yazıcınızın çalışır durumda olduğunu kontrol etmek için; Başlangıç – Ayarlar – Cihazlar – Yazıcı ve tarayıcıları seçin. Bunun ardından, Sırayı aç seçeneğini tıklayın. Bu kısımda, yazıcıyı çevrimdışı olarak kullan seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edin.
Yazıcı hiç yazdırmıyorsa aşağıdaki çözümleri deneyin. Yazıcının açık olduğundan ve kontrol panelinin yazıcının hazır olduğunu gösterdiğinden emin olun. Kontrol paneli yazıcının hazır olduğunu göstermiyorsa yazıcıyı kapatıp tekrar açın. Kontrol paneli yazıcının hazır olduğunu gösteriyorsa işi yeniden göndermeyi deneyin.
Bu işlem için telefonun ayarlar menüsüne giriş yapılır ardından yazıcı bluetooth özelliği olan yazıcılar için telefon üzerinden bluetooth ayarları açılarak birbiriyle eşleştirilir. Yazıcıya aktarılması gereken belge açılarak yazdır seçeneği tıklanarak yazdırma işlemi başlatılır.
Toner parçacıklarının tamamını üzerinde barındıran baskı kağıdı ısıtıcı birimine geçirilir. Bu noktada toner parçacıkları eritilerek kağıda yapışır. Yani artık yazıcıya iletilen içerik kağıda basılmış haldedir. Baskı kağıdı yazıcının çıkış noktasına iletilir ve işlem tamamlanır.
Yazıcı ürün yazılımını HP Web sitesinden indirin (Windows)
Sürücü listesinden Ürün Yazılımı öğesini seçin, güncelleme seçeneğinin yanındaki İndir seçeneğine tıklayın ve ardından talimatları izleyin. Not: Bir ürün yazılımı seçeneği görmüyorsanız yazıcınız için ürün yazılımı güncellemesi bulunmamaktadır.
Yazıcı Reset Ne İşe Yarar ? 1. Yazıcınızın kırmızı ışık hatası , toner boş , toner değiştir ve görüntü birimini (drum) değiştir hatasını ortadan kaldırır.
Yazıcınız ve yönlendiricinizdeki WPS düğmesine tıklayarak kablosuz yazıcınızı ev ağınıza bağlayın. Yeni aygıtları keşfetmek için yönlendiricinizdeki WPS düğmesine basmanız ve ardından yazıcının üzerindeki WPS düğmesine basmanız gerekecektir. Bu, kablosuz ağınızı otomatik olarak algılar ve bağlanır.
Çevrimdışı durumu, bilgisayarın herhangi bir ağa (genellikle internet) veri alıp göndermeye hazır olmadığını belirtir.
Yazıcı Araç Kutusu açılır. Aygıt Hizmetleri sekmesine tıklayın ve Baskı Kafalarını Temizle'ye tıklayın. Temizleme işlemini başlatmak için Temizle öğesine tıklayın ve ardından işlemi tamamlamak için ekranda görüntülenen talimatları uygulayın. Temizleme işlemi tamamlandıktan sonra bir sınama sayfası yazdırılır.
EPSON Software Updater uygulamasını, masaüstünde bulunan görev çubuğundaki yazıcı simgesine tıklayıp Yazılım Güncelleme öğesini seçerek de başlatabilirsiniz. Git > Uygulamalar > Epson Software > EPSON Software Updater öğesini seçin.
Bir Wi-Fi ağı, Wi-Fi yazıcılara erişim imkânı sunar. Wi-Fi genellikle Bluetooth'tan daha güçlü bir radyo spektrumu kullanır. Wi-Fi bağlantısı kullanan bir cihazla bir merkezi kablosuz erişim noktası arasındaki maksimum uzaklık 100 metre civarındadır, fakat yineleyiciler bu uzaklığı önemli oranda artırabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri