Bir uygulama veya programın Windows 10'da yüklü olup olmadığı nasıl kontrol edilir. Önce Başlat > Ayarlar > Uygulamalar'ı seçin. Uygulamalar Başlangıç menüsünde de bulunabilir. En sık kullanılan uygulamalar en üsttedir; diğer uygulamalar alfabetik olarak listelenir.
Başlat 'ı seçin, Tüm uygulamalaröğesini seçin ve ardından sol tarafta alfabetik liste boyunca kaydırın.
Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
İlgili 29 soru bulundu
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın. Değişiklikleri uygulamak ve Uygulama Yöneticisi koruma bileşenini etkinleştirmek için Uygulama Yöneticisi geçiş düğmesini çevirin.
Bilgisayarınızda indirilenleri bulmak için: Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın. Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin.
Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın. Uygulamalar'a veya Uygulama Yöneticisi'ne gidin. (Bu seçenek, cihazınıza bağlı olarak farklı olabilir.) Listeyi Tüm uygulamalar'a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.
Merhaba, Play Store güncellendi. Menü tuşu kaldırıldı. Menüye artık Google Play Store girdikten sonra sağ üstte bulunan profil resminize tıklayıp erişebilirsiniz.
Uygulama Arşivi, uygulamalarınızı kategoriler (Sosyal, Eğlence, Üretkenlik ve Finans gibi) şeklinde düzenlenmiş olarak gösterir. En çok kullandığınız uygulamalar ekranın üst tarafında ve kendi kategorisinin en üst düzeyindedir, böylece bunları kolayca bulup açabilirsiniz.
Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir. Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
Google Play'deki ücretsiz ve ücretli uygulamaları Android telefonunuza veya tabletinize indirebilirsiniz. Uygulamaları Google Play'den indirmenizi öneririz ancak başka kaynaklardan da edinebilirsiniz.
Google Play Store uygulamasını açın ve sol üst köşedeki menü düğmesine dokunun. Açılan menüde "Uygulamalarım ve Oyunlarım" seçeneğine tıklayın. Tüm yüklediğiniz uygulamalar listelenecektir.
Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir. Dosya yöneticisi kurulduktan sonra SD kartın içindeki dosyalara ulaşın ve Download klasörünü bulun.
Asistan'daki verileriniz veya Arama'daki verileriniz'e gidin. "Google genelinde kontroller" altındaki Cihazlarınızdaki uygulama bilgileri'ne dokunun. Cihazlarınızdaki uygulama bilgileri'ni açın.
Telefonunuzun Ayarlar kısmından “Geliştirici Seçenekleri”ne girin. 2. Açılan pencerede “Çalışan Servisler” kısmına girin. 3. Açılan yeni menü ve listede arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz.
CTRL + Shift + ESC
Görev Yöneticisi başlatılır.
Ayarlar düğmesini açmak için
Ekranın sağ köşesinden çekin ve ardından Ayarlar'a dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine işaret edin, fare işaretçisini yukarıya hareket ettirin ve ardından Ayarlar'a tıklayın.) Aradığınız ayarı bulamıyorsanız ayar Denetim Masası'nda olabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri