Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

9500 TL telefon vergi indirimi ne kadar?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 9500 TL telefon vergi indirimi ne kadar?

9.500 TL altında satın alınmış olan telefon, bilgisayar ve tablet yapılmasıyla geri ödenecektir. Alınan her bir cihaz için ayrı ayrı 5.500 TL desteği yapılmayacak; toplam destek tutarı 5.500 TL olarak yapılacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vatanbilgisayar.com

9500 TL telefon öğrenci indirimi ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine sonrasında yaptığı açıklamalarla birlikte, öğrencilere piyasa değeri 9.500 TL'yi geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için 5.500 TL destek vereceklerini açıkladı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Vergisiz telefon 9500 dahil mi?

10- Vergisiz teknolojik cihaz kampanyasında satın almak istediğim teknolojik ürünüm, kupon ve sepette indirim ile 9500 TL altında görünüyorsa bu cihazda kampanyaya dahil olacak mıdır? Evet, vergiler dahil nihai satış fiyatı 9500 TL altında olan telefon, tablet ve bilgisayarlar kapsam dahilindedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: teknosa.com

9500 TL telefon kimler alabilir?

Başvuru süreci dün başladı. 26 yaşına girmemiş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve açıköğretim programları dışında bir yükseköğretim programına kayıtlı olan öğrenciler başvuru destekten faydalanmak için başvuru gerçekleştirebiliyor. 9500 TL'yi geçmeyen cep telefonu modellerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: finans.mynet.com

Öğrencilere vergisiz telefon kaç TL?

Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile birlikte öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Çalışma, nihai satış fiyatı 9.500 TL'yi aşmayan mobil telefon cihazlarında geçerli olacak. Her öğrencinin bir defaya mahsus teknolojik desteği en fazla 5.500 TL olabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.sabah.com.tr

EN UCUZA ALINABİLECEK EN İYİ TELEFONLAR ! (ŞUBAT 2024)

İlgili 34 soru bulundu

Soru cevap kısmı

9500 TL telefon desteği ne zaman verilecek?

Desteğin ne zaman başlayacağı, şartları ve tüm detayları belli oldu. Devlet, üniversite okuyan öğrencilere destek amacıyla 9,500 TL'ye kadar olan akıllı telefon ve bilgisayarlardan vergi almayacak. Söz konusu olan bu gelişme yürürlüğe giriyor. Tarih olarak ise 1 Kasım 2023 olacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: easycep.com

Öğrencilere ÖTV'siz telefon hangileri?

İLK ÖTV VE KDV'SİZ MODELLER NETLEŞTİ

Hürriyet'in edindiği bilgilere göre, Türkiye'de üretilen telefonlar arasında yer alan General Mobile'ın GM 24 Pro, GM 23, GM 23 SE, GM 22S, GM 22 Pro, GM 22 Plus modelleri ve E-tab 20 tableti öğrenciler tarafından vergisiz satın alınabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

9500 TL telefon desteği nedir?

Öğrencilere vergisiz olarak satılacak telefonlar hakkında açıklamalar yapıldı. Fiyatı 9 bin 500 TL'yi geçmeyen cihazlarda, öğrencilere 5 bin 500 TL kadar destek sağlanacak. Bu aşamada sınırın altındaki cihaz modelleri araştırılmaya başladı. Piyasa değeri 9 bin 500 TL'yi geçmeyen cihazlar için devlet desteği verilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: easycep.com

Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman bitiyor?

Türkiye Cumhuriyeti tarafından başlatılan vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası, 2023 yılına özel öğrencilere yönelik bir devlet desteği anlamına gelir. Bu indirimli dönemden yararlanmak isteyenler, teknolojik cihazlara daha kolay ve ekonomik bir şekilde erişim sağlayabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: pasajblog.turkcell.com.tr

Öğrencilere vergisiz telefon başvurusu nasıl yapılır?

Vergisiz Cep Telefonu ve Bilgisayar Başvuru

İnternet desteği almak isteyen öğrenciler de başvurularını bakanlık sisteminden yapacak. Bu destek için de açık öğretim programları hariç yükseköğretim programlarına kayıt, 26 yaşından gün almama ve telefon hattının öğrenciye ait olması şartları aranacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: pttavm.com

Vergisiz telefon hangi model?

Vergisiz telefon iPhone geçerli mi? Vergisiz cep telefonu modelleri sadece Türkiye'de üretilen telefon markalarını kapsıyor. Türkiye'de üretilen modeller içinde Samsung ve General Mobile bulunuyor. Apple (iPhone) ise bu listede yer almıyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: pttavm.com

Vergisiz cihaz yüzde kaç?

Cep telefonlarının vergisiz fiyatı üzerinden sırasıyla yüzde 1 oranında Kültür Bakanlığı Payı, yüzde 12 oranında TRT Bandrol Ücreti, ÖTV ve yüzde 18 oranında KDV alınıyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ekonomim.com

Vergisiz telefon hangi markalar?

Vergisiz telefon markaları oldukça fazla. Birçok teknoloji markası tarafından üretimi gerçekleşen cihazlar, şık tasarımları ve performanslı donanım özellikleri ile birlikte öne çıkar. Vergisiz telefon üretimi gerçekleştiren markalar arasında, Poco, Samsung, General Mobile, Reeder, Vivo, Infinix, Honor, Realme yer alır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: cimri.com

Cep telefonu hangi öğrencilere indirimli?

UYGULAMADAN YARARLANMA ŞARTLARI NELER? Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış, açık öğretim öğrencileri hariç, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencilerinin her birine, bir defaya mahsus olmak üzere teknolojik cihaz desteği ve bir yıllık internet desteği sağlanacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Devlet destekli telefon hangileri?

Öğrencilere, 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayar alımları için toplamda 5 bin 500 lira destek sunulacak.
  • İŞTE DEVLET DESTEĞİ VERİLECEK TELEFON VE BİLGİSAYAR MODELLERİ
  • Realme. - Realme 10. ...
  • General Mobile. - Gm 24 Pro. ...
  • Casper. - Via X30 Plus. ...
  • Huawei. - Nova 9 SE. ...
  • Xiaomi. - Redmi Note 12S. ...
  • Vivo. - Vivo Y36. ...
  • Honor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sonsoz.com.tr

Vergisiz telefon taksitli alınır mı?

Vergisiz Telefon Satın Alımında Taksit Seçeneği Var mı? Vergisiz telefon satın alımlarında kredi kartıyla taksit yapma yasağı bulunmaktadır. Bu nedenle öğrenciler, nakit veya kredi kartıyla tek çekim olarak telefonlarını satın alabilecekler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mobilfon.com

Öğrencilere vergisiz telefon yaş sınırı var mı?

Öğrencilere vergisiz telefon kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 9 bin 500 TL'ye ek olarak 26 yaş sınırı getirildi. Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haber.sol.org.tr

Öğrencilere vergisiz telefon yürürlüğe ne zaman girecek?

VERGİSİZ TELEFON SATIŞI NE ZAMAN? Resmi Gazete'de yayımlanan 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar' ile vergisiz telefon düzenlemesi 1 Kasım tarihinde yürürlüğe girecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

Öğrencilere vergisiz telefon lise öğrencisi alabilir mi?

Lise öğrencileri için vergisiz telefon uygulaması geçerli değil. Bu düzenleme, sadece üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim gören öğrencileri kapsıyor. Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri de bu düzenlemeden yararlanamıyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

Öğrencilere telefon desteği hangi telefonlarda var?

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon modelleri içerisinde Galaxy A30, Redmi Note 11 ve Huawei P30 Lite gibi uluslararası markaların çok satan standart cihazları yer alırken, Reeder S19 Max Pro S gibi 2023 yılında piyasaya çıkan cep telefonları da satın alınabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: akakce.com

Telefon desteği kimleri kapsıyor?

Öğrenciler, 9 bin 500 TL'yi geçmeyen değerdeki mobil telefon ve bilgisayar alımlarında bu haktan yararlanabilecekler. Bu destekten faydalanacak öğrencilere, bir defaya mahsus olmak üzere ve elektronik ortamda düzenlenen faturalar ile teknolojik cihaz alımında kullanılabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sertifika.subu.edu.tr

Vergisiz telefon tüm öğrencilere mi?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

İkinci el cihazlar ise destek kapsamı içinde yer almıyor. Kısacası maksimum 9 bin 500 TL'ye kadar sıfır bilgisayar ve akıllı telefonlar bu destek ile vergisiz olarak satın alınabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: webrazzi.com

Öğrencilere vergisiz telefon satılıyor mu?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman başladı? 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler için kapsam dahilinde işlem yapılabilmekte olup 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar kapsam dışında kalmaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mediamarkt.com.tr

Vergisiz telefon desteği parası ne zaman yatacak?

4- NE ZAMAN HESABA GEÇECEK? Teknolojik cihaz desteği işlemleri, fatura kesim tarihini takip eden ayın yirmisi itibarıyla iptal veya iade işlemi bulunmayan cihazlara yönelik gerçekleştirilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Vergi indirimli telefon kimler alabilir?

* Başvuran kişinin, Cihaz Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olması. * Teknolojik cihaz desteği başvurusunda bulunulan bilgisayar cihazları ile mobil telefon cihazlarının vergiler dahil nihai satış bedelinin 9.500 Türk Lirasından az olması. * Satın alınan teknolojik cihazın ikinci el olmaması.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: youtube.com
Önceki makale
2024 ilk bayram ne zaman?
Sonraki makale
Kedi ısırınca neden şişer?

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT