(4) Öğrencinin bir dersten başarılı sayılabilmesi için o dersin başarı notunun YT, CC veya bunun üstünde olması gerekir. (5) Bu Yönetmeliğin 18 inci maddesine göre hesaplanan YANO değeri 2.25 ve üzerinde olan öğrenciler, DC harf notu aldıkları yarıyıl/yıl derslerinden başarılı sayılır ve bu durum DC+ ile gösterilir.
(7) Sınıf Geçme Notu: Ders kurul sonu sınav notları ortalamasının %60'ı ve yılsonu genel sınavı (veya yılsonu bütünleme sınavı) nın %40'nın toplamından oluşur ve sınıf geçme notu 60'dır.
Üniversitemiz, ülkemizdeki Göz Bankası olan 28 devlet üniversitesinden biri oldu.
(Soru) 6-Fakültenizde yaz okulu var mı? Fakültemizde yaz okulu programı bulunmamaktadır.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), dört fakülte, üç meslek yüksekokulu ve lisansüstü eğitim enstitüsü ile geleceğin hekim, diş hekimi, uzman hekim, uzman diş hekimi ve diğer sağlık profesyonellerinin yetiştirildiği sağlık temalı bir üniversitedir.
İlgili 36 soru bulundu
(6) Yaz okulunda DC ve daha düşük harf notu alan öğrenciler, o dersten başarısız sayılır.
Kimler Yaz Okuluna Başvurmalıdır? Geçmiş dönemlerden kaldığı dersler olanlar, not ortalamasını yükseltmek isteyenler veya üst dönemlerden ders alarak daha hızlı bir şekilde okulu bitirme hedefi olanlar yaz okuluna başvurabilirler.
AÖF Yaz okulundan ders almak isteyen öğrenci, ilgili mevzuat hükümlerine göre yaz okulu öğretim ücreti ödemekle yükümlüdür. AÖF Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam ₺375,00 öder.
AFSÜ Tıp, akreditasyon belgesine sahip değildir.
Girişimsel Radyoloji Birimi ise D blok -1 katta olup USG ve Skopi cihazı ile işlem öncesi ayrıntılı hasta değerlendirme, girişimsel işlem ve sonrasında hasta kontrol ve takipleri yapılmaktadır.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi (AFSÜ Hastanesi)
CC: 60 - 69 / Başarılı DC: 50 - 59 / Koşullu Başarılı - Başarısız. DD: 40 - 49 / Başarısız. FD: 30 - 39 / Başarısız.
1) Bir dersten AA, BA, BB, CB ve CC notlarından birisini alan öğrenci, o dersi başarmış sayılır. 2) İlgili yarıyıl/yılsonu itibarıyla GANO 2,00 ve üzeri olduğunda, bitirdiği yarıyıl ve bir önceki yarıyıla ait DC ve DD başarı notu aldığı derslerin şartlı olarak başarıldığını belirtir.
Ayrıca genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 3,00 ve üzerinde olan öğrenciler Yaz Okulunda üst yarıyıllardan derslerin açılması kaydıyla ders alabilirler.
AÖF'de ders geçme notu 35 puan olarak belirtilmiştir. 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir. AA ile CC arası "Geçer" notudur. CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur; Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
Yaz okulu sonunda tek dersi kalan öğrenciler, devam şartını yerine getirmiş olmak koşuluyla yararlanabilir. 13. Yaz Okulunda alınan dersler %10 başarı sıralamasını etkiler mi? Hayır etkilemez.
Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Mezuniyette koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekir, öğrenciler ilgili derslerin sınavına tekrar girerek notlarını yükseltebilir.
Harf puanlama sistemine göre CD, DC veya DD alan öğrenciler dersi sorumlu geçmiş olur. Bu not ortalamasına ise sorumlu geçme ya da koşullu geçme denmektedir. Üniversiteden mezun olmak isteyen öğrencilerin belirli bir Not ortalamasını tamamlaması gerekmektedir. Bu not ortalaması Üniversitede 2.00 olarak kabul edilir.
Yaz okulunda vize ve final mi var yoksa tek sınav yapılıp final yerine mi geçiyor? Vize notu normal dönemdeki olarak mı alınıyor? Sonuç olarak normal dönemde aldığımız vize puanının önemi yok yaz okulunda. Vize de final de yaz okulunda yapılıyor.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, üniversiteler, Dörtyol Mah., 2078. Sok., No:3, Merkez, Afyonkarahisar, Türkiye - Yandex Haritalar.
öğrencileri ile ikinci üniversite kapsamında Üniversitemize yerleşen öğrencilerin yatırması gereken öğrenim ücretlerini öğrenci numaraları ile Vakıfbank şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden yatırmaları gerekmektedir.
4 yıllık eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrenciler “Fizyoterapist” ünvanı alarak mezun olurlar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri