"Ağda kayıtlı değil" hata mesajı, SIM kartın operatör ile bağlantı kuramaması hâlinde ortaya çıkan bir problemdir.
Ağda kayıtlı değil hatası çözüm yöntemleri
Yöntem #1: Telefonu yeniden başlatın. Yöntem #2: SIM kartınızın aktif edildiğinden emin olun. Yöntem #3: SIM kartı yeniden takın. Yöntem #4: Telefon güncellemelerini yükleyin.
Ağda kayıtlı değil ne demek 🧐
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom, herhangi bir operatörde ağda kayıtlı değil sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Ağda kayıtlı değil hatası neden olur maddelemek gerekirse; Telefonunuzun yazılımı veya işletim sisteminiz güncel değildir. SIM kartın bağlantısı kesilmiş veya hasar görmüş olabilir.
Tarayıcınızı kullanırken "Ağ bağlantısı yok - Sayfa bağlantı yeniden kurulduktan sonra yüklenmeye devam edecek." hatası alabilirsiniz. Bu sorun tipik olarak etkin veri veya Wi-Fi bağlantınız olmadığında meydana gelir. Wi-Fi ve veri bağlantısı ayarlarınızı kontrol edin.
Ağda kayıtlı değil hatasının sebebi telefonun belli olmayan bir nedenden dolayı baz istasyonu bağlantısının kopmasından ya da anlık olarak çıkmasından dolayı kaynaklanmaktadır. Bu hata özellikle Android yapılı telefonlarda ortaya çıkmaktadır.
İlgili 17 soru bulundu
BİLİNMEYEN BİR AĞ HATASI OLUŞTU NE DEMEK? Karşınıza çıkan Bilinmeyen Bir Ağ Hatası Oluştu ibaresi internet bağlantınız ile alakalıdır. Bu hata internet bağlantısının yavaş olduğu yerlerde ya da kurum tarafından güncelleme, ya da erişim sıfırlama anlamına da gelmektedir.
Otomatik: Baz istasyonunuzun e-posta, anında mesaj veya web uygulaması gibi İnternet bağlantısı gerektiren bir uygulama kullandığınızda modeminize ve İnternet'e bağlanmasını istiyorsanız Otomatik'i seçin. Elle: Modeminizin ne zaman İnternet'e bağlanacağını kontrol etmek istiyorsanız Elle'yi seçin.
Genellikle ağda kayıtlı değil hatası kullanıcının sim kartı yanlış takmasından kaynaklıdır. Sim kart yanlış takıldığı için cihazda algılayamaz. Sonuç olarak; cihaz sim kartı algılayamadığından ağda kayıtlı değil hatası oluşur.
"Ağda kayıtlı değil" hatası, cihazınızın belirli bir ağa bağlanamadığını gösterir.
Servis yok uyarısı, SIM kartınız hasar aldıysa veya SIM tepsisine sığmıyorsa meydana gelebilir. Bu yüzden, SIM kartınızı çıkarıp geri takmak sizi çözüme ulaştırabilir. Eğer, işe yaramıyorsa -ve sorun SIM kartı ile ilgiliyse- operatörünüzden yeni bir SIM kartı isteyin.
SIM kartın takılı olarak Smartphone'unu kapat ve tekrar aç. Böylelikle SIM kartın şebekeye giriş yapacak ve aktive olacaktır.
Kısıtlı hattımı nasıl aktive ederim? Hattınıza ait ödenmemiş fatura borcunuzu ödediğiniz takdirde, kısıtlı hattınız aktive olacaktır.
Mobil internet, akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi bir mobil cihazdan geniş bant hızında internete erişmenizi sağlar. Tipik olarak, evinizdeki internete güç veren bir yönlendiriciye benzeyen pille çalışan ve daha küçük cihazlar aracılığıyla sunulur. Bu nedenle taşınabilirdir.
Mobil cihazlarımızın vazgeçilmez bir parçası olan mobil ağ, çoğu zaman sorunsuz çalışır. Ancak, bazı durumlarda “mobil ağ kullanılamıyor” hatası ile karşılaşabilirsiniz. Bu hata mesajı, telefonunuzun internet bağlantısının kesildiği anlamına gelir ve web sitelerine erişemeyeceğiniz anlamına gelir.
SIM kart takılı servis yok hatası nasıl düzelir ✅
Android telefonunuz veya iPhone'da SIM kart takılı servis yok mesajını alıyorsanız bu, telefonunuzun operatörün sinyalini bulamadığı anlamına gelir. Arama yapamaz veya mesaj gönderemezsiniz.
Ağda kayıtlı hatası android mobil cihazlarında telefonun baz istasyonuna bağlı olmaması durumunda oluşmaktadır. Kısacası telefonunuzun bas istasyonuna olan erişimin kopması ya da farklı bir sebep sonucunda bağlantının kopması durumunda ortaya çıkan bir hata olarak görülmektedir.
Network hatası, pos cihazının internet bağlantısı ile ilgili bir sorundur. Bu sorun genellikle ağ bağlantısı veya güç kaynağı gibi dış etkenlerden kaynaklanır. Pos cihazının bağlı olduğu internet ağındaki sorunlar, yetersiz sinyal gücü veya internet kesintileri de network hatası nedeni olabilir.
Windows'ta, sistem tepsisinde Ağ bağlantısı simgesine sağ tıklayın. Ağ listesinde bağlanmak istediğiniz kablosuz ağı seçin ve Bağlan'a tıklayın. Seçilen kablosuz ağın ağ parolasını (ya da güvenlik anahtarını) girin, ardından İleri'ye tıklayın. Bilgisayar ağa bağlanır.
Masaüstü > Ayarlar > Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir. Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin.
Ağ sıfırlama, yüklediğiniz tüm ağ bağdaştırıcılarını ve bunlara ilişkin ayarları kaldırır. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra, tüm ağ bağdaştırıcıları yeniden yüklenir ve bunlara ilişkin ayarlar varsayılana geri döndürülür. Başlat > Ayarları > Ağ & internet > Ağ sıfırlama> Gelişmiş ağ ayarları'nı seçin.
İnternet ayarlarını manuel olarak girme
Ana ekrandan, Uygulamalar ekran simgesine dokunun. Ayarlar > Diğer > İnternet ayarları seçeneklerini sırasıyla bulup dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri