Tıpkı telefondan konuşur gibi çocuklarınızla akıllı saat üzerinden konuşabilirsiniz. Kamera, kalp ritmi ölçme, uyku takibi ve adım ölçer gibi gelişmiş özelliklerin bulunduğu modeller kişiler için ideal bir seçenektir. Pek çok fonksiyonuyla oldukça kullanışlı olan akıllı saatler çocukların da beğenisini kazanır.
Akıllı saatlerin, akıllı telefonlar ile eşleştirilmesinin pek çok faydası vardır. Araba sürerken ya da herhangi bir iş ile uğraşırken kolaylık sağlamaktadır. Bu saatler sayesinde telefon yanınızda olmasa dahi arama yapabilir ya da istediğiniz kişiye mesaj gönderebilirsiniz.
SIM kartlı saatlerde internet kullanımı, tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi internet paketi aboneliği ile gerçekleştirilir. Ayrıca SIM kartlı akıllı saatlerde telefon senkronizasyonuna ihtiyaç duymaksızın arama yapabilir ve internete bağlanabilirsiniz.
Akıllı saatler, telefonu yönetebilme, GPS ile konum izleme, çağrı kabul edebilme ve mesajları okuyabilme gibi pek özelliği içeriyor. Aynı zamanda akıllı saatler kullanıcılarına zaman tasarrufu, pratiklik ve rahatlık sağlıyor.
Çağrı Cevaplayabilmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 3 Saatıinize bir çağrı gelirse çerçeveyi saat yönünde döndürün ya da alternatif olarak yanıtlama seçeneğini büyük dairenin dışına doğru çekebilirsiniz. Mikrofon, hoparlör veya bağlanmış bir bluetooth kulaklık ile arama yapabilirsiniz.
İlgili 37 soru bulundu
Akıllı saatler, ebeveynler tarafından çocuklarının güvenliğini ön planda tutan kullanışlı bir cihaz olduğu için tercih edilir. 4 ila 16 yaş arasındaki tüm çocuklar için uygun bir akıllı saat modeli bulunduğu için küçük yaştaki çocukların tablet ya da telefon ihtiyacı azalır.
Galaxy Watch Active 2 akıllı saatin dahili Mikrofon ve Hoparlörü ile cep telefonunuza Bluetooth yoluyla bağlantı kurarak saat üzerinden görüşme yapabilirsiniz.
Akıllı saatlerin içerisinde yer alan çağrı yapabilme, GPS, mail ve diğer bildirimleri kontrol edebilme gibi birçok özellik, kullanıcıların gün boyunca akıllı telefonlarını kullanmaya gerek olmadan tüm işlemlerini akıllı saatleri üzerinden gerçekleştirmesine imkan sağlıyor.
Teknolojinin her geçen gün ilerlemesiyle birlikte akıllı saatler, son zamanların trendi haline geldi. Ayrıca bu ürünleri, sadece kolunuzdayken kullanmıyorsunuz. Çünkü akıllı saatler, telefon ile entegre hale gelebiliyor. Bu sayede cihazlarınızı, telefonlarınız üzerinden de kontrol edebiliyorsunuz.
Bluetooth'un etkin aralığı 10 metredir. Tüm Bluetooth işlemlerini, telefonunuzu diğer Bluetooth cihaz(lar)ından en fazla 10 metre yarıçapta tutarken gerçekleştirmeniz tavsiye edilir.
Ayrıca akıllı saatler fitness takibi, nabız ölçümü ve uyku izleme gibi sağlık ve fitness özellikleri sunar. Tüm bu özellikler akıllı saat telefona bağlanmadan kullanılır mı sorusunu gündeme getirmiştir. Bir akıllı saat, telefonla bağlantılı olmadan sadece zamanı gösteren bir aksesuardan öteye gidemez.
Eğer Wear OS destekli bir Android akıllı saat sahibi iseniz, siz de Whatsapp'ı en son beta sürümüne güncelleyerek bileğinizdeki saat üzerinden sevdiklerinizle mesajlaşmaya başlayabilirsiniz!
Akıllı saatlerin kendi internet bağlantıları olmadığı için tamamen bağımsız bir teknolojik cihaz olarak üretilmiyor. Saatlerin çoğu internet bağlantısı olan diğer cihazlarla, daha çok akıllı telefonlarla doğrudan bağlantı kurarak çalışıyor.
Akıllı saatler ile telefonumuzu kontrol edebiliyor ve hatta telefon üzerinden fotoğraf çekebiliyoruz.
Nabzınızı takip edebilmeniz için uygun bir aksesuar olan Huawei Watch GT2, kalp ritminizi akıllı sensörü sayesinde detaylı bir şekilde ölçer. Sesli görüşme desteği sunan Huawei akıllı saat, Bluetooth teknolojisi özelliği ile cep telefonunuza kablosuz olarak bağlanır.
Akıllı saatler ve fitness bileklikleri, elektrokardiyografi (EKG) ölçümleri yapmak için elektrotlar kullanırlar. Elektrotlar, saatin veya bileklikte bulunan kablolar aracılığıyla deriye dokunur.
Akıllı saat uygulamasını WhatsApp hesabına bağlarken saate sekiz haneli kod çıkıyor ve bu kodun cihaza girilmesi gerekiyor. Kodu girdikten sonra sohbetler cihazlar arasında senkronize ediliyor, WhatsApp'ı akıllı saate kullanıma hazır hale geliyor.
Saatler günümüzde farklı teknolojilerle gelişip yenilense de yaygın olarak sol kolda taşınır. Bu hem dijital saat çeşitleri hem de diğer modeller için geçerli olur. Özellikle telefonlarla senkronize şekilde kullanılan akıllı saat çeşitleri de sol kolda tercih edilir.
Akıllı Saatler ile Müziğin Keyfini Çıkarın
Müzik, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Akıllı saatler, müzik dinleme deneyimimizi daha keyifli hale getirmek için birçok özellik sunuyor. Bu özellikler sayesinde, müzikleri doğrudan saatimizden dinleyebilir, kablosuz olarak aktarabilir veya saatimizde saklayabiliriz.
Akıllı saatlerde Wi-Fi, Bluetooth ve GPS teknolojileri bulunur. Bunların yanı sıra harici ve yerleşik sensörler ile topladığı verileri ekranında gösterir.
Gün geçtikte daha fazla kişide gördüğümüz akıllı saatleri sağlığımıza daha fazla fayda sağlaması için kullanabiliriz. Çünkü akıllı saatler vücudunuzdaki birçok veriyi ölçebiliyor ve sağlığınız açısından tahmin yapabilmenizi sağlıyor. Böylece daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmenize yardımcı oluyor.
Araştırmacıların söylediğine göre, makine öğreniminin de yardımıyla nabız, vücut sıcaklığı ve gündelik faaliyetlere yönelik toplanan giyilebilir cihaz verileri, genelde klinik kan tahlilinde görülen sağlık ölçümlerinin tahmin edilmesinde kullanılabilir.
Galaxy Watch 4'e ilgili diğer merak edilebilecek konulardan biri de arama yapılıp yapılamadığıdır diye düşünüyoruz. Evet, saat üzerinden telefon rehberinize erişebiliyor ve sesli arama yapabiliyor, gelen aramaları saat üzerinden cevaplayabiliyorsunuz. Ses performansının da gayet başarılı olduğunun altını da çizelim.
Sesli konuşma, saatten müzik sesi vermek, ecg gibi tr de çalışmayan uygulamalara da sahip olması bir adım önde tutuyor.
LTE Bağlantısı ile Galaxy Watch 4 Classic modelinde her zaman bağlantıda kalabilirsiniz. Tıpkı Wi-Fi ile olduğu gibi arama yapabilir, metin gönderebilir, müzik akışı yapabilir ya da bildirimler alabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri