Görev Çubuğunun en solunda bulunan Başlat düğmesine tıklayın. Bilgisayar'ı sağ tıklayın. Özellikler'e sol tıklayın. Menüde Aygıt Yöneticisi görüntülenecektir.
Yönetici olarak, kuruluşunuzda kullanılan cihazları yönetmek için Google Yönetici Konsolu uygulamasını kullanabilirsiniz. Cihazlarla ilgili ayrıntıları görebilir, bir cihazın iş verilerini senkronize etmesini engelleyebilir, kaybolan bir cihazdaki verileri silebilir ve daha pek çok şey yapabilirsiniz.
İlgili 16 soru bulundu
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın.
Yönetim uygulaması, kuruluşunuzun cihaz bilgilerine ve ayarlarına erişmesine olanak tanıyan bir aracıdır. Eylül 2019'da Google, Android Device Policy adlı yeni bir Android yönetim uygulamasını kullanıma sundu. Bu uygulama, artık desteklenmeyen eski Google Apps Device Policy'nin yerini aldı.
Cihaz yönetimi, herhangi bir kuruluşun güvenlik stratejisinin kritik bir bileşenidir. Kurumsal ağı ve verileri yetkisiz erişime karşı korumak amacıyla cihazların güvenli, güncel ve kuruluş ilkeleriyle uyumlu olmasını sağlamaya yardımcı olur.
Android Cihaz Yapılandırma Hizmeti, Android cihazlardan Google'a düzenli olarak veri gönderir. Bu veriler Google'ın cihazınızın güncel kalmasını ve olabildiğince iyi çalışmasını sağlamasına yardımcı olur.
Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın. Not Windows Vista çalıştırıyorsanız, Başlat'ı tıklatın ve ardından Aramaya Başla kutusunu kullanın. devmgmt.msc yazın ve Tamam'ı tıklatın. Aygıt Yöneticisi açılır.
Başlat menüsünden, [Tüm Programlar] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Yazıcı Ayarları Aracı]'nı tıklatın. Ana pencere görünür. [Yazıcı] açılır listesinden yapılandırılacak P-touch'ı seçin ve sonra [Aygıt ayarları]'nı tıklatın. [Aygıt ayarları] penceresi görünür.
Bir diğer yöntem olarak ise Windows ve R tuşlarına aynı anda basmak kullanılıyor. Bu tuşlara basıldığında “Çalıştır” isimli bir ekran açılıyor. Açılan ekrana “taskmgr” yazılarak görev yöneticisi kutucuğuna hızlı bir şekilde erişim sağlanıyor.
ESET File Security, otomatik aygıt (CD/DVD/USB/) denetimi sağlar. Bu modül genişletilmiş filtreleri/izinleri taramanıza, engellemenize veya ayarlamanıza ve bir kullanıcının belirli bir aygıta erişip erişemeyeceğini ve bu aygıtla çalışıp çalışamayacağını tanımlamanıza olanak tanır.
Mobil cihaz yönetimi, firmaların zamandan ve finansal açıdan kar etmesini sağlayan bir sistemdir. En önemlisi güvenliğin üst düzeye çıkarılmasında etkilidir. Yazılımlarla desteklenen bu sistem fiziksel müdahale olmadan cihazların kontrolünü sağlamaktadır.
Cihazın Uluslararası Mobil Cihaz Kimliği (IMEI). IMEI (GSM) bilgisi, SIM kartları destekleyen tüm cihazlarda bulunur. Bu kimlikler, üreticiler tarafından sağlanır ve benzersiz olmaları garanti edilir.
Bağlı cihazlarınızı düzenli olarak kontrol edin. Hesabınıza bağlı olan tüm cihazları gözden geçirmek için WhatsApp'ta Ayarlar > Bağlı Cihazlar'a gidin. Bağlı bir cihazdan çıkış yapmak için önce ilgili cihaza, ardından da Çıkış Yap'a dokunun.
Cihaz koruması: Akıllı telefonunuzu taramak, virüsler ve casus yazılımları aramak için bu özelliği etkinleştirin. Cihazlarınızı taramak için daha fazla seçenek de bulabilirsiniz.
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın. Değişiklikleri uygulamak ve Uygulama Yöneticisi koruma bileşenini etkinleştirmek için Uygulama Yöneticisi geçiş düğmesini çevirin.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
1. Ayarlar'a gidin ve Uygulamalar menüsünü seçin. 2. İndirilen uygulamalar listesinden yönetmek istediğiniz bir uygulamayı seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri