Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Kaydedilenler'e dokunun. Üstte bir koleksiyona dokunun veya görüntülemek istediğiniz kaydedilmiş öğeye dokunun.
Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir.
Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın. Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin.
İlgili 35 soru bulundu
İndirilen dosyaları bulma
My Files uygulamasını başlatın. 2. Kategoriler'e girip İndirilenler'e dokunun. Bunun ardından indirilen dosyaları göreceksiniz.
Genellikle uygulama çekmecesinde yer alan bu uygulama, çoğunlukla Dosya Yöneticisi, Dosyalarım ya da Dosyalar olarak adlandırılır. Asıl adı, cihaza göre değişiklik gösterir. Uygulama çekmecesinde İndirilenler ya da İndirme Yöneticisi adlı bir uygulama varsa indirdiğin dosyalara daha çabuk erişebilirsin.
Bilgisayardaki bütün veriler hard diskte saklanır.
Varsayılan olarak taranan veriler Belgelerim klasörüne kaydedilir. Tarama tarihiyle adlandırılan bir alt klasör oluşturulur ve veriler bu klasöre kaydedilir.
Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Ana ekranınızda Dosya Yöneticisine gidin ve üzerine dokunun. Şimdi sadece İndirilenler'e tıklayın. İndirilen Dosyalarınız burada olacak, gördüğünüz gibi henüz hiçbir şey indirmedim. Size yardımcı olmak güzeldi, diğer rehberlerimize bakın.
Kaydettiğiniz tüm içerikleri görmek için ise, profil sayfanız açıkken üst bölümde yer alan yer imi ikonuna basmanız gerekiyor. Bu bölümde, tüm kaydettiğiniz içerikleri görebiliyorsunuz. Ayrıca Kaydedilenler bölümünde bir de “Koleksiyonlar” özelliği yer alıyor.
1 Ana sayfa ekranından, Uygulamalar ekranına erişmek için yukarı veya aşağı hızlıca kaydırın. 2 Samsung klasörüne dokunun. 3 Dosyalarım öğesine dokunun. 4 Adımları başarıyla tamamladınız.
Google Hesabınızda oturum açın. myactivity.google.com'a gidin. YouTube Geçmişi'ni tıklayın. İzlediğiniz videoları görmek için Geçmişi yönet'i tıklayın.
Başlat'ı tıklatın, Denetim Masası'nı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni çift tıklatın. Genel sekmesinde, istediğiniz seçenekleri tıklatın. Görünüm sekmesinde, istediğiniz seçenekleri tıklatın. Tamam'ı tıklatın.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
Tarayıcınızın indirilen dosyaları kaydettiği konumu öğrenmek için tarayıcınızın ayarlarına bakın. Örneğin yeni Microsoft Edge'de Ayarlar ve daha fazlası > Ayarlar > İndirilenler seçeneğini belirleyin. İndirilen dosyalarınızın dosya yolu (örneğin, C:\ Kullanıcılar\[adınız]\İndirilenler), Konum altında listelenir.
Bu noktada uygulayabileceğiniz en hızlı yöntem ise 'Dosyalarım' uygulamasından geçiyor. Uygulamaya girdikten sona ayarlar kısmına gelin ve 'Gizli Dosyaları Göster' kutucuğunu aktif hale getirin. Böylelikle tüm gizli dosyalar size dosya yöneticisinde ulaşılabilir olacak.
İşte Android cihazlarda uygulamaları devre dışı bırakmadan nasıl gizleyebileceğiniz adımlar: Adım 1: Ana ekrandan yukarı kaydırarak başlatıcıyı açın. Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Ayarlar'a ve ardından "Uygulamaları Gizle" seçeneğine dokunun.
Depolama alanı, müzik ve fotoğraflar gibi verileri tuttuğunuz yerdir. Bellek, uygulamalar ve Android sistemi gibi programları çalıştırdığınız yerdir.
Uygulamalar menüsü açılınca parmağınızı ekranda sola doğru sürükleyin ve üstteki Tümü' sekmesine geçiş yapın. Tümü sekmesinin altında telefonunuzda yüklü olan bütün uygulamalar listelenecektir. Bu uygulamalar arasından İndirme Yöneticisi'ni bulun ve üzerine dokunun.
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri