Apple Watch Series 8, IP6X toza dayanıklılık derecesine sahiptir. Apple Watch Series 8, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabileceği anlamına gelir.
Apple Watch Series 1 ve Apple Watch (1. nesil) suya ve sıçramalara dayanıklıdır ancak bu modellerin suya daldırılması önerilmez. Bazı Apple Watch kayışları suyla temas edilen kullanıma uygun değildir. Örneğin, paslanmaz çelik ve deri kayışlar suya dayanıklı değildir ve sıvılara maruz bırakılmamalıdır.
Apple Watch'unuzu suda takarken ekrana yanlışlıkla dokunulmasını önlemek için Su Kilidi'ni açın. Sudan çıktığınızda saatinizin hoparlöründeki suyu temizlemek için Digital Crown'u basılı tutun.
Apple Watch Series 8 ile Neler Yapılır? Apple Watch Series 8, kullanıcılara bir dizi harika işlev sunar. Bu akıllı saat, spor ve sağlık takibi yapmak, mesajları yanıtlamak, müzik dinlemek, hava durumu bilgilerini kontrol etmek ve daha fazlasını yapmanızı sağlar.
Apple Watch Series 9, Apple Watch SE ve Apple Watch Ultra 2'nin Cellular modelleri, aktif bir servis tarifesiyle birlikte kullanıldığında iPhone'unuz yanınızda olmasa bile arama yapabilmenizi, mesaj gönderebilmenizi ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.
İlgili 34 soru bulundu
40 metreye kadar eğlence amaçlı su altı dalışlarında (App Store'dan edinilmiş uyumlu bir üçüncü taraf uygulamayla birlikte) ve yüksek hızlı su sporlarında kullanılabilir. Apple Watch Ultra, 40 metreden daha derine dalınan aktivitelerde kullanılmamalıdır.
Apple Watch aygıtınızda Telefon uygulamasını açın. Bir sesli FaceTime araması başlatın. Aramaya başka kişileri davet etmek için aşağıdakilerden birini yapın: simgesine dokunun, Kişi Ekle'ye dokunun, sonra bir kişi seçin.
Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Ultra modellerinde, biri arka kristalde, cildinizin yakınında ve diğeri ekranın hemen altında olmak üzere 2 sıcaklık sensörü bulunur. Siz uyurken Apple Watch her beş saniyede bir sıcaklık ölçümü yapar.
Yeni rapora göre ise Apple Watch, yüzde 90 doğruluk oranı ise yüksek tansiyonu ve yüzde 82 doğruluk oranı ile uyku apnesini tespit edebiliyor.
iPhone'unuzda Sağlık uygulamasını açın, sonra Göz At'a dokunun. Vücut Ölçümleri'ne dokunun, sonra Bilekten Sıcaklık'a dokunun.
Apple Watch SE ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabilecekleri anlamına gelir.
Apple Watch üzerindeki Uyku uygulaması ile uyku hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan uyku planları yaratabilirsiniz. Saatinizi yatarken takarsanız Apple Watch (REM, Yüzeyel ve Derin uyku gibi) her uyku evresinde ne kadar zaman harcadığınızı ve ne zaman uyanmış olabileceğinizi tahmin edebilir.
Saat kadranınızın en üst kısmındaki kırmızı nokta okunmamış bir bildiriminiz olduğu gösterir. Görüntülemek için şu adımları izleyin: Saat kadranından aşağı kaydırarak Bildirim Merkezi'ni açın. Diğer ekranlardan ekranın en üstüne dokunup basılı tutun, sonra aşağı kaydırın.
Apple Watch Series 7, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 3, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabilecekleri anlamına gelir.
Saatinizin içi su aldıysa ya da saatinizin ekranı buhar olduysa bu durumda sizin yapacağınız işlemlerin hiçbiri fayda sağlamayacağı gibi aksine zarar oluşturmaktadır. Bu gibi durumlarda kullanıcılar genellikle fön makinesi ile saati kurutmayı yada güneş altında bekletmeyi denemektedir.
Yeni Apple Watch'lar ne zaman çıkacak? Çift dokunma, Apple Watch Ultra 2 ve Watch Series 9'un birkaç yeni özelliğinden biri. Yeni Apple Watch modelleri Türkiye'de 22 Eylül'de ön siparişe açılacak, 29 Eylül'de de satışa çıkacak.
Kontrol etmek için Apple Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine dokunun, ardından Genel > Saat Yönü'ne gidin. Apple Watch'unuzda EKG uygulamasını açın. Kollarınızı masaya veya kucağınıza koyun. Elinizi saatin takılı olduğu kolunuza götürüp parmağınızı Digital Crown'un üzerinde tutun.
Genel olarak, tam şarj ile Apple Watch'un birkaç gün boyunca kullanılabildiği söylenebilir. Örneğin, günlük kullanımda kalp atış hızı takibi, adım sayısı ve bildirimler gibi özellikler aktifken Apple Watch'un şarjı yaklaşık 18 saate kadar dayanabilir.
Yeni bir araştırma, Apple Watch akıllı saatin, EKG ve diğer ölçümleri kullanarak stres seviyesini doğru bir şekilde ölçebildiğini ortaya çıkardı. Apple Watch, sağlıkla ilgili çeşitli semptomları tespit edebilen yetenekli bir cihaz.
Apple'ın şeker ölçümü için geleneksek şeker ölçüm cihazlarında olduğu gibi parmak ucunu veya vücudun herhangi bir yerini delip kan örneği almaya gerek yok. Apple'ın geliştirdiği teknoloji ile kan ölçümü yapılmadan direkt Apple Watch ile kan şekeri ölçümü yapılabilecek.
Kanda oksijen düzeyinizi ölçme
Apple Watch ekranı yukarı bakacak şekilde kolunuzu bir masaya veya kucağınıza koyun, bileğinizin düz olduğundan emin olun. Başlat'a dokunun, ardından 15 saniyelik geri sayım sırasında kolunuzu olabildiğince sabit tutun. Ölçüm bittikten sonra sonuçları alırsınız. Bitti'ye dokunun.
Boyunuzu ve kilonuzu güncelleme
Apple Watch aygıtınız boyunuz, ağırlığınız, cinsiyetiniz, yaşınız ve tekerlekli sandalye kullanım durumunuzla ilgili verdiğiniz bilgileri kullanarak ne kadar kalori yaktığınızı, ne kadar mesafe gittiğinizi ve diğer verileri hesaplar.
Apple Watch Series 8, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir.
Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı varken, iPhone'unuz yanınızda olmasa bile Apple Watch'unuz aşağıdakileri yapabilir. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama. Mesaj gönderip alma. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma.
Apple Watch'taki hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuzdan uzaktayken bile arama yapabilir, mesajları yanıtlayabilir, bildirim alabilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri