Bingöl - Erzurum arası yaklaşık olarak 193 km'dir.
Bingöl-Diyarbakır arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? Bingöl-Diyarbakır arası uçuş mesafesi toplam 109 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 30 dakika sürüyor.
Bingöl-İstanbul arası uçuş mesafesi toplam 1022 kilometre.
Doğu Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Fırat bölümünde yer alan Bingöl ili, 38 27' ve 40°27'doğu boylamlarıyla, 41°20' ve 39°54' kuzey enlemleri arasında bulunmaktadır. Bingöl, doğuda Muş, kuzeyde Erzincan ve Erzurum, batıda Tunceli ve Elazığ, güneyde ise Diyarbakır ili ile komşudur.
İlgili 31 soru bulundu
İlimiz Doğuda Erzurum, Batıda Sivas, Güneyde Tunceli, Güneydoğuda Bingöl, Güneybatıda Elazığ, Malatya, Kuzeyde Gümüşhane, Bayburt ve Kuzeybatıda Giresun illeri ile çevrilidir. Yüzölçümü 11.903 km2 olup il merkezinin denizden yüksekliği 1.185 metredir.
Bingöl ile Malatya arasındaki mesafe 247 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat 45 dakika kadar sürmektedir.
Muş - Bingöl arası mesafe kaç km? Muş - Bingöl arası yaklaşık olarak 121 km'dir.
Bingöl - Kayseri Arası Otobüs
Bingöl ile Kayseri arasındaki mesafe 820 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 8 saat 30 dakika kadar sürmektedir.
Bingöl - Kayseri arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 9 saat 3 dakika sürmektedir.
Bingöl - Konya arası yaklaşık olarak 1129 km'dir. Kamil Koç ile Bingöl - Konya seyahatiniz tahmini olarak en az 13 saat saat sürer.
Bingöl - Kars arası toplam 387 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürüyor.
Bingöl - Ankara arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun
İki şehir arasındaki mesafe 1163 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 13 saat 15 dakika saat kadar sürer.
İnegöl - Bitlis arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? İnegöl - Bitlis arası toplam 1572 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 22 saat 30 dakika sürüyor.
Zazaca konuşulduğu bölgede coğrafi bir bütünlük gösterir ve özellikle İç- Dersim (Tunceli), Bingöl, Elazığ, Doğu-Erzincan ve Kuzey-Diyarbakır Zazaca- nın en yoğun konuşulduğu bölgelerdir.
Bingöl-merkezde yerleşik olan halk, belli kabilelerden (aşiret) meydana gelmektedir. Azlılar, Malanlılar, Yamaçlılar ve Gövdereliler Bingöl merkezde yerleşik olan en meşhur kabilelerdir.
Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü Aksakal göl mezrasındaki Yüzen Ada, o yörede yaşayan halk tarafından keşfedilmiştir. Bingöl-Solhan karayolunda 4.5 km uzaklıktadır. Yüzen Ada tamamen doğal bir oluşumdur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri