İlk olarak, cihazın açık olduğunu (düğmeyi basılı tut) gösteren bir ışık yanıp söner ve birkaç saniye sonra kulaklıktaki LED, değişen renklerde yanıp söner. Bu renkler genellikle kırmızı-mavidir ama bunlar dışında herhangi bir renk de olabilir. Yanıp sönen ışıklar kulaklığın eşleştirme modunda olduğunu gösterir.
Kulaklığınızın gösterge ışığı mavi yanıp sönmeye başladığında eşleştirme başarıyla tamamlanmış demektir. Kulaklığınız artık telefona bağlı ve kullanıma hazırdır.
Bu ürünlerde iki ucu birbirine bağlayan ufak bir kablo bulunur. Tamamen kablosuz çeşitlerde tuşlar doğrudan kulaklığın üzerindeyken bu modellerde açma/kapama ve ses tuşları kabloda yer alır.
Hectopat. Kırmızı ışık sürekli yanınca şarj oluyor demek yanıp sönüyorsa şarj olmuyor ve şarjı bitmek üzere demek.
İlgili 24 soru bulundu
AirPods'unuz şarj kutusunun içindeyse ve kapak açıksa ışık, AirPods'unuzun şarj durumunu gösterir. AirPods'unuz şarj kutunuzda değilken ışık, şarj kutunuzun durumunu gösterir. Yeşil renk, pilin tamamen dolu olduğunu; sarı renk ise ünitede AirPods'unuzu bir kez tam şarj edebilecek düzeyden az şarj olduğunu belirtir.
Bu kablo genellikle kulaklıkların kutusunda bulunur. Bir USB prizine veya bilgisayarınızın USB portuna bağlayın. Kulaklıkları USB kablosuyla bağlayın. Kulaklıkların şarj edildiğini gösteren bir ışık yada LED yanabilir. • Şarj etmek için birkaç saat bekleyin.
Güç/Bluetooth tuşu, sol kulak kısmının arka tarafında bulunur. Kulaklığı açmak için Güç/Bluetooth tuşunu yukarı kaydırın. Kulaklığı kapatmak için Güç/Bluetooth tuşunu aşağı kaydırın.
Kulaklık üzerindeki düğmeye (İşlev düğmesi) basarak ve gösterge açıklamasını takip ederek kulaklığı cihazınızla eşleştirin. Düğme, şarj kutusunun alt kısmında bulunur, aşınma ve yıpranma olasılığını azaltmak için yüzeyden alçakta olacak şekilde tasarlanmıştır.
Android cihazınızda "Ayarlar" uygulamasını açın ve "Bağlantılar" veya "Connected devices" seçeneğini bulun. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve eğer kapalı ise, Bluetooth'u açın. Cihazlar listesinde "AirPods" adını arayın ve bulduğunuzda üzerine tıklayın.
Kulaklıklar bir bilgisayara bağlandıktan sonra Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Ses adımlarını takip ederek kulaklıkların pil seviyesini görüntüleyebilirsiniz.
Bluetooth kulaklıkların şarj olduğunu anlamanız için kulaklık yuvasının üzerinde ikaz lambaları bulunur. Her modelde bu özellik olmayabilir. Kulaklığın şarj olup olmadığını bu ikaz lambalarından anlayabilirsiniz. Kulaklık şarj olduktan sonra bu ikaz lambaları sönecektir.
Bu sorunun cevabı çok açık, herhangi bir sorun olmaz. Bu yalnızca eski zamanlar için evet zararlıdır diyebileceğimiz bir konu. Ancak günümüz teknolojinde bu tarz bir konunun geçerliliği bulunmuyor.
Günümüzde kulaklık, telefonların vazgeçilmezi haline geldi. Kulaklığı telefona taktığınız zaman telefonun bildirim çubuğunda bir kulaklık sembolü yer alır. Bu da kulaklığın aktifliğini koruduğunu gösteriyor.
Mavi Işık Filtresi, cihazınızın ekranının yaydığı mavi ışığın miktarını sınırlandırıp cihaz kullanımında oluşabilecek göz yorgunluğunu azaltmayı sağlayan bir özelliktir.
2-2,5 saat aralığında tam şarj olmaktadır.
Dokunmatik kontrollerle donatılmış bu kulaklık, piyasadaki benzerleri arasında en yüksek etkileşimi sunma vaadi veriyor. Bluetooth bağlantısı ve yüksek ses kalitesi ile hareket halindeyken bile kulaklığınızı ve sesi istediğiniz gibi kontrol edebilmenize izin veriyor.
Kulaklıktaki bluetooth arama seçeneğini açık duruma getirin, yani kulaklıkları, tanıma moduna alın. Ardından kulaklıkları bağlayacağınız cihazın bluetooth özelliğini aktifleştirin. Cihazın bluetooth ayarlarında, "kullanılabilir cihazlar” kısmında kulaklığınızın ismini seçerek eşleştirmeyi yapın.
Eğer telefonunuzun Bluetooth bağlantısını sürekli açık tutuyorsanız, güvenliğiniz tehlikede olabilir. Armis adlı bir güvenlik şirketinin fark ettiği BlueBorne adlı güvenlik açığı, Samsung Galaxy, Google Pixel, LG Sports Watch ve hatta otomobil ses sistemlerini bile etkiliyor.
Tabikide yer sürekli wifi açık gezdiğinizde nasıl şarj tüketiyorsa aynı şekilde bluetooth'da şarj yer.
Ana parçalar mıknatıs, ses bobini ve konidir. Kaynaktan gelen sinyal doğrudan ses bobinine ulaşır. Akım ses bobininden geçtiğinde, küçük bir elektromanyetik alan yaratır. Elektromanyetik alan, bobini çevreleyen mıknatısla etkileşime girer ve alanların etkileşimi bobinin hareket etmesine yani titreşmesine neden olur.
Sürekli Kırmızı Yanması: Şarj oluyor. Sürekli Yeşil Yanması: Tamamen dolu. Yüksek Hızda Kırmızı Yanıp Sönmesi: Anormal sıcaklıklar nedeniyle şarjın durması. Orta Hızda Kırmızı Yanıp Sönmesi: Şarj kontakları ile bağlantı hatası nedeniyle şarjın durması.
Üretici firma, genellikle kulaklığın ilk kullanıma başlamadan önce kaç saat şarj edilmesi gerektiğini belirtir. Bu süreye dikkat ederek kulaklığı doğru şekilde şarj edebilirsiniz. İlk şarjı tamamladıktan sonra, kulaklıkları kutusunda şarj ederek yaklaşık 4-5 kez tam doluluk oranına ulaşabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri