Arabanızı park edeceğiniz toprak bir alan da var. Çok nezih olmasa da ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bir işletmede yer alıyor. Bu işletme duş tuvalet şemsiye, şezlong ve kafe hizmeti veriyor. Güzel kumsalı çok büyük değil.
ayrıyeten artık araç girişi yok hazırlıklı gidin. sessiz sakin bir zamanda gitmeyi planlıyorsanız hafta içini tercih edin, tuvalet ve diğer şeyler yok.
Koya girişler ücretsizdir. Yakınlarda otel olsa da kampçılar çadırı tercih etmektedir. Tamamen doğal olması nedeniyle tuvalet veya duş gibi yerler bulunmamaktadır. Göltürkbükü'ne giderek tuvalet ihtiyacı ve duş ihtiyacı karşılanabilir.
Cennet Koyu Plajı, adı gibi huzur veren cennetten bir köşedir. Tertemiz kumsalı, turkuaz mavisi berrak denizi, eşsiz doğası ve göz alıcı güzelliği ile Cennet Koyu, harika bir deneyim yaşayabileceğiniz yerlerden biridir. Doğa tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek Bodrum'un en güzel koylarından biridir.
Cennet Koyu, Bodrum'a oldukça yakın bir mesafede fakat havaalanından bu bölgeye direkt bir araç bulunmuyor. Şehir merkezinden de toplu taşıma aracı ile gidilemeyen bölge için, belirli bir noktaya kadar toplu taşıma ile ulaşım sağlayarak sonrasında taksi ile kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşabiliyorsunuz.
İlgili 44 soru bulundu
Cennet koyu plajı Akdeniz ve Ege bölgelerinin tam kesim noktasında yer alır. Bu koy, Bodrum'a giden hemen herkesin mutlaka uğradığı bir tatil bölgesidir. Bu güzel koyda denize girebilir, tekne turuna katılabilir, aile ve arkadaşlarınızla unutulmayacak anlar yaşayabilirsiniz.
Polis moral ve dinlenme tesisi içindeki 7.koy cennet koyu diye geçiyor ve gayet güzel bir koy. Girişte kişi başı 25₺ ücret alıyorlar saat 11:00 da girişler açılıyor daha erken giremiyorsunuz. İçeride ufak bir işletme var ve fiyatları son derece uygun (misal ızgara köfte 15₺).
Cennet Koyu'na araçla ulaşım mümkün değil, ya denizden ulaşacaksınız ya da yaya olarak karadan. İlk seçenek; Kabak Koyu'ndan tekne kiralayıp yaklaşık 20 dakika sonra koya varmak ikinci seçenek ise yine Kabak Koyu'ndan 2-3 saatlik yürüyüş. Cennet'e giden yol Kabak Koyu'ndan geçer.
Koya ulaşmak için iki seçeneğiniz bulunuyor. Bunlardan ilki Cennet Koyu'na gelen küçük teknelere binmek. İkincisi de Selimiye Köyündeki Sığliman Plajı'na aracınızla ya da diğer ulaşım araçlarıyla gelmek buradan da 10 dakikalık çam ağaçları arasındaki patikayı takip ederek koya ulaşmak.
Cennet koyu Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan koylardan biri olarak ifade edilmektedir. Bu koy ılık ve berrak suyu ile iyi bir deniz deneyimi sunmaktadır. Birbirinden farklı güzelliklerin bir arada olduğu doğada yer alan Cennet koyu ormanlık alanların bulunduğu bir alan olmaktadır.
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yer alan Sardala Koyu ve Cennet Havuzu, çevre illerden doğa tutkunlarını bölgeye çekiyor.
Cennet Ada Koyu'na Ulaşım: Cunda Adası'na ulaştıktan sonra Cennet Ada Koyu'na ulaşım için çeşitli seçenekleriniz bulunur: a. Kiralık Araçlar: Cunda Adası'nda kiralayabileceğiniz bisikletler, motosikletler veya arabalar ile Cennet Ada Koyu'na rahatça ulaşabilirsiniz.
Deniz çok berrak ve kum zemine sahip.
Tuvaletler sahil tertemiz. Sık aralıklarla wc, duş, kabin var.
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi'nde mavi deniz, yemyeşil asırlık ormanları ile ünlü, mavi yolculuğun az kalan koylarından biri olan Cennet Koyu'nun iki seçim arasında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve MUÇEV (Muğla Çevre Vakfı) tarafından özel bir şirkete kiralanması Bodrumluların ...
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi'nde Cennet Koy'daki Gökburun Yarımadası'nda 673 bin metrekarelik arsada Cengiz Holding'e Bodrum Belediyesi tarafından inşaat ruhsatı verildi. Ruhsatın verilmesiyle birlikte de söz konusu arazide inşaata başlandı.
Denizi gerçekten ılık ve temiz. Teknelerle bu kadar içiçe olup da temiz kalabilmesi şaşırtıcı. Sığ bir deniz olduğu için çocuklu tatilciler de çok tercih ediyor Selimiye'yi.
Çocuklu aileler için Bozburun iyi bir tatil rotası değil. Çünkü burada birkaç metrelik minicik bir halk plajı dışında sığ denizi olan bir sahil bulunmuyor. Platformdan girilen deniz ise teknelerin yanaşabileceği kadar derin.
Selimiye'nin çok uzun plajları yok, ancak berrak ve tertemiz denizi ve harika bir doğası var. Özellikle mavi tur tutkunlarının ve yatçıların en çok uğradığı mekânların başında yer alıyor.
Ayrıca bu ücrete dahil olabilecek WC ve duş da yok. Son derece ilkel şartlarda kuma veya çakıl taşlarının üzerine oturuyorsunuz. Kendi şemsiyeniz ve sandalyeleriniz varsa rahat rahat istediğiniz yerde denize girebilir ve oturabilirsiniz.
Ölüdeniz'den kalkan Faralya dolmuşları ile Faralya'ya geldikten sonra Kabak Koyuna doğru giden dolmuşlarla koya kadar yürümeden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Faralya Dolmuşları Fethiye merkezden 07.00-19.00 saatleri arasında her saat başı Ölüdeniz'den Faralya'ya doğru hareket ediyor.
Soğuksu Koyu Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan bir koydur. Türkiye'nin güneybatı bölgesinde olan koy tekne turları ile gidilen bir yerdir. Yerleşim yerine uzak olduğundan ve araç ile ulaşımın olmamasından bu koy korunmuştur ve güzelliğini kaybetmemiştir.
Bodruma 14 km uzaklıkta olan Bağla Koyu, Bodrum Yarımadası'nın en bilinen, en sevilen koylarından ve yüzmeye en elverişli plajlarından biri. Denize doğru incecik uzanan Bağla Burnu 15. yüzyıldan kalma Piri Reis haritasında da gösterilmiş.
Cennet adası Marmaris koyunun girişinde, şehir merkezinin de tam karşısında bulunur. Şehir merkezine yaklaşık 8 km uzaklıktadır. Burada Yalancı Boğazı ismi verilmiş bir set ile yarımada karaya bağlıdır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri