Google Yönetici konsolu hesabınızda oturum açın. Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın. Ağlar'a gidin. Sertifikalar'a gidin.
Başlat menüsünde Çalıştır'ı seçin ve certmgr.msc girin. Geçerli kullanıcının Sertifika Yöneticisi aracı görüntülenir. Sertifikalarınızı görüntülemek için, sol bölmedeki Sertifikalar - Geçerli Kullanıcı'nın altında, görüntülemek istediğiniz sertifika türünün dizinini genişletin.
Ana bölümde, üstteki SSL Certificates (SSL Sertifikaları) menüsüne tıklayın. Mavi renkli Upload a new certificate (Yeni bir sertifika yükleyin) düğmesine tıklayın. Yeni penceredeki Name (Ad) alanına SSL sertifikanızı daha sonra kolayca tanımanızı sağlayacak basit bir ad girin.
İnternet Seçenekleri panelinde, "İçerik" sekmesini seçin ve ardından Sertifikalar düğmesine basın. Sertifikalar panelinde, "Güvenilen Kök Sertifika Yetkilileri" sekmesine tıklayın ve kaldırmak istediğiniz sertifikayı seçin. Vurgulanan sertifikayı gerçekten silmek için, Kaldır düğmesine basın.
İlgili 16 soru bulundu
Google Ads sertifikaları, Google'ın SkillShop'ta gereken eğitimi alıp sınavı geçen kişilere verdiği, dijital reklamcılık uzmanlığını sergileyen belgelerdir. Google'dan aldığınız sertifikalar, Google Ads'e gerçekten de hâkim olduğunuzu göstererek dijital pazarlama kariyerinizde öne çıkmanızı sağlar.
Adım #1: Buradaki bağlantı üzerinden e-Devlet internet sitesini açın. Adım #2: e-Devlet hesap bilgilerinizle giriş yapın. Adım #3: Arama çubuğuna 'sertifika sorgulama' yazın ve aratın. Adım #4: Milli Eğitim Bakanlığı / Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama seçeneğine tıklayın.
Düzenlenen kursların tüm süreçleri Bakanlık tarafından hazırlanan e-Yaygın sistemi ile yürütülüyor. Bu kapsamda Ekim 2021' e kadar geçen sürede 37 milyon 821 bin 524 vatandaş, 44 milyon 619 bin 327 sertifika almış bulunuyor. Artık bu sertifikaların tamamı e-Devlet üzerinden alınabilecek.
Sertifika bireylerin kendilerini geliştirdikleri alanları ispatlamak için kullandıkları bir referans belgesidir. Genellikle iş hayatında alınan kurslar veya meslek edinmek için alınan eğitimlerin belgelenmesi için kullanılır.
Bilgisayar işletmeni sertifikası, KPSS 6225 nitelik kodu için gereklidir. KPSS tercih sürecinden önce bilgisayar bilginizi kanıtlamanız gerekir. MEB onaylı sertifika da kamudaki bilgisayar işleri için yeterliğinizi kanıtlar. Sertifikayı almak için ise bilgisayar işletmenliği kursları almak gerekir.
Arama çubuğuna mmc.exe yazarak ve Yönetici Olarak Çalıştır'a sağ tıklatarak Microsoft Yönetim Konsolu'nu başlatın. Dosya'yı ve ardından Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklayın. Ek Bileşenler listesinden Sertifikalar'ı seçin ve Ekle'ye tıklayın.
Her meslekte ve her alanda sertifika almak mümkündür. Sertifika almak için eğitim veren kurslara ya da kurumlara kayıt olmak ve o eğitimleri başarı ile tamamlamak gerekir. Başarı ile tamamlanan her eğitimden sonra kurum tarafından öğrencilere imzalı bir sertifika belgesi verilir.
Sitenin SSL sertifikasına sahip olup olmadığını anlamanın en kolay yolu tarayıcınızdaki adres çubuğuna bakmaktır: URL'nin HTTP yerine HTTPS ile başlaması, sitenin bir SSL sertifikasıyla güvenli hale getirilmiş olduğunu gösterir.
Sertifika, İnternet'te ticari faaliyet gösterilmesi durumunda çevrimiçi kurumun bilgilerini belirleyen elektronik bir "şifre" görevi görür. İnternet kullanıcıları Web sunucularına gizli bilgilerini göndermeye çalıştığında kullanıcının tarayıcısı, sunucunun dijital sertifikasına erişir ve güvenli bir bağlantı kurar.
Ads sertifikasyonları, Google Ads'in temel ve ileri düzey kavramlarında yetkinlik gösteren kullanıcılara Google tarafından verilen profesyonel onay belgeleridir. Google Ads sertifikasyonu, Google'ın sizi dijital reklamcılık uzmanı olarak onayladığını gösterir.
Vatandaşlar devlete bağlı kurumlardan aldığı sertifikaları ise e-Devlet sistemi üzerinden sorgulayabiliyor. Özellikle devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerden almaya hak kazanılan sertifikalar ve halk eğitim merkezlerinin verdiği sertifikalar e-Devlet'te görülebiliyor.
Genellikle birkaç hafta içinde sertifika hazırlık süreci tamamlanır ve sertifika E-Devlete düşer. Ancak, bu süre değişkenlik gösterebilir. Başvurunuzun durumunu E-Devlet üzerinden takip edebilir ve sertifikanızın hazır olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama' ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.
T.C. kimlik numara ve E Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra “Sorgulama ve Başvuru” bölümüne tıklayın. “İş Güvenliği Uzmanlığı İşlemleri” sekmesini seçip “Kayıtlı Kullanıcı Giriş” butonuna tıklayın. Bu işlemin sonunda ana ekranda sertifikanıza ait tüm bilgileri görebileceksiniz.
Bir sertifikanın doğruluğunu kontrol etmek için, genellikle sertifika üzerinde yer alan sertifika kodu kullanılır ve bu kod, sertifika düzenleyen kurumun web sitesinde veya veritabanında aratılır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri