Sıfır faizli kredi olarak da bilinen faizsiz kredi, alınan kredinin daha önceden belirlenmiş vade süresi içerisinde herhangi bir masraf veya faiz olmaksızın geri ödendiği bir kredi türüdür. Girdiğiniz tutara uygun vade bulunmamaktadır.
Bu tür krediler genellikle sosyal yardım kuruluşları, kâr amacı gütmeyen organizasyonlar veya bazı devlet programları tarafından sunulur. Faizsiz kredi imkanları, genellikle gelir düzeyi düşük olan veya finansal zorluklar yaşayan bireyler veya toplum kesimleri için tasarlanmıştır.
Faizsiz ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin bu fırsatı sunan bankalara müracaat etmeleri gerekir. Bankalar, kredi almak isteyen kişilerin maddi durumlarını ve kredi kullanım amaçlarını inceler. Eğer kişinin maddi durumu ve kredi kullanım amaçları uygun görülürse, banka faizsiz ihtiyaç kredisi vermeye hazırdır.
Hangi bankalar faizsiz kredi verir? Türkiye'de faizsiz kredi veren bankalar arasında Vakıf Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası Katılım Bankası, DenizBank Katılım Bankası gibi bankalar bulunmaktadır.
"Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz" Buna göre, yeni evlenen çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay (4 yıl) vadeli 150 bin TL devlet destekli evlilik kredisi sağlanacak.
İlgili 27 soru bulundu
7500 TL'lik yüzde sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor.
%0 Faizli Hoş Geldin Kredisi başvurunuzu tüm Şubelerimizden yapabilirsiniz. Faizsiz esnaf kredisi kimlere verilir? İnaktif müşteri kimdir?
Program, deprem bölgesindeki 11 ilde bulunan ve afetten etkilenen yaklaşık 30 bin KOBİ'yi kapsıyor. Acil Destek Kredisi Programı'ndan faydalanacak işletmeler ilk 12 ay geri ödeme yapmayacak, ardından gelen 24 ayda ödemeler, 3'er aylık taksitler halinde gerçekleştirilecek.
Kampanya Koşulları
Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.
Türkiye'de Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Ziraat Katılım, Emlak Katılım ve Vakıf Katılım bankaları İslami esaslarda faizsiz kredi desteği veren bankalardır. Bu bankalar ihtiyaç, konut, taşıt gibi finansman türlerinde tüketicilerin ihtiyaçlarına İslami usullerde destek sunmaktadır.
İşCep'ten İş Bankalı olanlara 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığı!
10.000TL'ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan! Kampanyadan 17.10.2022 – 05.02.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
Siz Hayallerinizi de İhtiyaçlarınızı da Ertelemeyin Diye Kuveyt Türk İhtiyaç Kart'la Yanınızda! İhtiyaç kart faizsiz bankacılık ilkesiyle tüm bireysel ihtiyaçlarınıza finansman sağlayan, kart formunda bir alışveriş finansmanıdır.
Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil'den kredi kartı limitinin % 50'sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL ' ye kadar (5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.
Akbank: 10 bin TL nakit avans için 6 ay vade, 10 bin TL faizsiz kredi için 12 ay vade yapmaktadır. Yapı Kredi: 10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay vade yapmaktadır. İş Bankası: 10 bin TL faizsiz kredi için 5 ay vade yapmaktadır. QNB Finansbank: 10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay vade uygulamaktadır.
Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir. %0 faizli hoş geldin kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.
İhtiyaç finansmanı ile şubelerimiz üzerinden eşya, sağlık, seyahat, düğün organizasyonu, tatil, tadilat, cep telefonu, bilgisayar vb. teknolojik aletler gibi birçok harcamanız için avantajlı kâr oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle* faizsiz ihtiyaç kredisi kullanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Kampanyadan faydalanabilmek için mobil uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuruda bulunan müşterilere 0 faiz oranıyla 15 bin TL avans vereceğini açıkladı.
Covid 19 salgını nedeniyle gelir kaybına uğramış ya da nakit akışı bozulmuş ama istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere KOSGEB tarafından tamamı faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi verilecek.
Genç Çiftçi Kredisi ile 1.000.000 TL'ye Kadar Kredi
Faizsiz ve 2 yıl anapara ödemesiz olan Genç Çiftçi Kredisi, gençlerin 1.000.000 TL'ye kadar kredi kullanabilmelerine olanak tanıyor. Bu çerçevede kredi için gerekli harcama kalemlerini de bilmek gerekiyor.
Halkbank'tan 300 bin TL faizsiz kredinin 22 Ekim 2022 tarihi itibariyle yasalaştığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halk Bankası'na sunan 35 yaşından küçük vatandaşlara 300 bin TL faizsiz kredi verilecek.
Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisinde sıfır faiz uygulaması başladı. Siz de başvurunuzu yaparak gelen sonucunuza göre kredi imkanından yararlanabilirsiniz.
Türkiye İş Bankası, bu yıl yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı sağlıyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50.000 TL'ye kadar, 12 ay vadeli, %0 faizli kredi imkanı tanınacağı belirtildi.
Değerli kardeşimiz, Faizsiz borç alıp faizli borcu kapatmak caiz, hatta haramdan kurulmayı amaçladığı için farzdır. Hayat sigortası katılım sigortacılığına göre yapılmazsa caiz değildir. Sigortalı olmadığınız hâlde “faizsiz” diye borç veriyor ve buna karşı sigorta ücreti diye bir para alıyorlarsa bu faiz olur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri