Son 1 yıl içerisinde yapmış olduğunuz tüm işlemlere ait dekontları Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan görüntüleyebilir, isterseniz e-posta adresinize iletilmesini sağlayabilirsiniz.
Bankaların verdiği dekontu sorgulamak için o bankaya ait olan hesabınıza giriş yapmanız gerekir. İnternet bankacılığı şifreniz ile hesabınıza girdikten sonra son işlemler menüsünden dekontu görebilirsiniz. Yaptığınız işleme tıkladıktan sonra dekontu görüntüle seçeneği çıkacaktır. Bu sayede dekontunuza ulaşabilirsiniz.
Garanti BBVA Mobil'den “Hesap ve Kart” bölümünü açıp “Kartlar” sekmesine tıklayın. Kartlar sekmesinden tüm kartlarınızı görebilir, hareketlerini görmek istediğiniz kartınızı seçebilirsiniz. Seçtiğiniz kredi kartının, kredi kartı işlemleri sayfasında yer alan “Kart Hareketleri / Ekstre” butonuna basın.
Hesabımdan yaptığım EFT, Havale işlemleri ve Fatura/Vergi ödemeleri için nasıl dekont alabilirim? Garanti BBVA İnternet Bankacılığı > Hesap Ürün > Hesap > Dekont > Gişeden Nakit ve Karttan Yapılan İşlemler adımından dekont görüntüleyebilir ve mail adresinize gönderebilirsiniz.
Tüm asıl ve ek kartlarınızın ekstrelerini Dijital Ekstre ile almak için DIJITAL yazıp doğum yılınızla birlikte 3340'a göndererek (Örneğin: DIJITAL 1970) başvuru yapabilirsiniz. Garanti BBVA Şubeleri'ne kimliğiniz ile başvurarak Dijital Ekstre veya E-Ekstre talebinizi iletebilirsiniz.
İlgili 29 soru bulundu
Banka hesap özetine ulaşmak oldukça kolaydır. Bu içeriğe ulaşmak isteyen bireyler akıllı telefonlarına indirecekleri bankacılık mobil uygulamaları sayesinde banka hesap özetine erişebiliyor. Banka hesap özetine mobil uygulama üzerinden erişemeyen kişiler hesap kesim tarihinde banka ile iletişime geçebiliyor.
Dekont almak istiyorum. Ne yapmam gerekir? İnternet ve mobil bankacılıkta işleminiz gerçekleştirildikten sonra mail adresinizi yazarak dekontun mail adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Dekont numarası genellikle dekontun üst kısmında bulunan tarih saat kısmının hemen ardından gelen ve genel olarak bir harf ile başlayan numaradır.
içerisinde yer alan “BELGELERİM” menüsünden ulaşabilirsiniz. Kredi kartı ve üye işyeri işlemlerine ilişkin hesap özetlerine ise, İşCep ve İnternet Şubesinin yanı sıra, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarında yer alan Hesap Özetlerim menüsünden ulaşabilmektedir.
Banka kayıtları, bir kişinin sahip olduğu banka hesaplarının bilgisi, kredi kartı ekstreleri, vadeli/vadesiz altın, döviz, tl vb. tüm hesap dökümlerini ifade etmektedir.
Evet, tüm ATM'lerimizden Hesap IBAN bilgilerine ulaşabilirsiniz.
EFT, havale ve virman işlemleri azami 1 gün içinde, (Hafta içi 16:00 sonrası, hafta sonu veya resmi tatil günlerinde verilen EFT talimatları ise işlemi izleyen ilk iş gününde gerçekleştirilecektir.)
Banka dekontu
Marka Başvuru ücretinin ödendiğini gösterir banka dekont aslı.
e-Dekont Nedir? E-dekont, Gelir İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttüğümüz çalışma sonucunda fiziki dekontların, yasal geçerliliği olacak şekilde elektronik ortama taşınmasıdır. Bütün fiziki ve dijital dekontların ismi e-dekont olarak değiştirilmiştir.
Banka hesabından fatura, alışveriş, para transferleri gibi ödeme işlemleri yapıldıktan sonra müşteriye verilen fişe "Dekont" denir.
Genellikle bankalar tarafından kullanılan ve işletmelerin cari hesaplarındaki değişiklikleri bildiren belgelerdir.
Genel Dekont Kaydı; Finans Bölümü'nde, "Kayıt/Dekont" menüsünün altında yer alır. Genel Dekont Kaydı; masraf faturalarının kayıtları, hesaplar arası virman işlemleri veya ithalat/ihracat işlemleri ile ilgili mal bedel ve masraflarının kaydedildiği bölümdür.
IBAN (Uluslararası Banka Hesap Numarası) nedir? IBAN, bankalardaki mevcut müşteri hesap numaralarının yerine kullanılacak olan ve para transferlerinin hızlı, hatasız ve az maliyetle gerçekleştirilmesi amacıyla belirli bir standarda göre oluşturulan uluslararası banka hesap numarasıdır.
Dekont almak istiyorum. Ne yapmam gerekir? İnternet ve mobil bankacılıkta işleminiz gerçekleştirildikten sonra mail adresinizi yazarak dekontun mail adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
EFT ve havale işlemlerinden sonra müşterilerimize e-posta ile otomatik olarak e-dekont gönderiyoruz. Ayrıca İnternet Şubesi içerisinde sayfanın en altında yer alan Dekontlarım menüsünü kullanarak dekontlarına ulaşabilir.
Başlangıç ve bitiş tarihlerini belirleyerek seçtiğiniz hesaba ait hareketleri, 2 yıl öncesine kadar görüntüleyebilirsiniz. 2 yıldan öncesine ait hesap hareketlerinizi şubenizden talep edebilirsiniz.
Kullanılmayan banka hesaplarının faal dışı olarak etiketlenmesi için belirli bir sürenin geçmesi gerekir. Bu süre 10 yıldır. 10 yılın ardından bankalar hesaplarla ilgili işlem başlatırlar.
E-Devlet Kapısı'nda, "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" hizmeti ile hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu hesabının bulunduğu bilgisi sorgulanabilecek. E-Devlet Kapısı'na özel geliştirilen "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" adlı hizmet kullanıma açıldı.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri