Android'de uygulamalar nasıl gizlenir? Adım 1: Uygulamalarınızın listelendiği ekrana gelin ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Önce Ayarlar'a ve ardından Uygulamaları gizle seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlenecek uygulamayı seçin.
Bir uygulamayı tamamen silmediğiniz sürece, ana ekranınızın en sağ sayfasındaki Uygulama Arşivi'nden her zaman erişebilirsiniz. Gizlenen uygulamalara yalnızca Uygulama Arşivi'nden değil, Spotlight aramasıyla da ulaşabilirsiniz.
İlgili 16 soru bulundu
Adım 1: Ana ekrandan yukarı kaydırarak başlatıcıyı açın. Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Ayarlar'a ve ardından "Uygulamaları Gizle" seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlemek istediğiniz uygulamaları seçin veya arama yapın.
Ayarlar'a gidin ve daha fazlasını seçin. Bu işlem, sizi 'Ana ekran' ayarlarına götürür. Şimdi 'Ana ekran'a dokunun. 'Uygulama Kasası ile' ana ekran düzenini seçin.
Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi'ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz. Bir uygulamayı açmak istiyorsanız ona dokunun.
Samsung uygulama gizleme
Öncelikle uygulamalarınızın bir liste halinde sunulduğu ekrana gelin. Bu ekrandan sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. İlk olarak Ayarlar seçeneğine dokunun ve sonra Uygulamaları gizle kısmına dokunun. Son olarak gizlenecek uygulamayı seçin ve Tamam seçeneğine basın.
Ayarlar, Ana Ekrana Simge Ekle butonu aktif değildir. Bu uygulamayı aktif hale getirin. Ana ekranınıza uygulama simgeleri gelecektir. Tüm uygulamaları aktif edip tekrar kontrol edin.
Uygulamanızı tekrar aktifleştimek için android telefonunuzda ayarlara girin. Ayarlar sekmesinden uygulamaları seçin. Devre dışı bırakılan uygulamalardan istediğiniz uygulamanın ismini bulup tıklayın. Buradan etkinleştire tıklayarak uygulamanızı etkinleştirebilirsiniz.
Bu listeye erişmek için şu adımları izleyebilirsiniz: App Store uygulamasını açın. Profilinizi seçin ve ardından "Satın Alınanlar" seçeneğini seçin. Silinen uygulamayı bulun ve yanındaki "İndir" butonuna tıklayın.
iPhone veya iPad'inizde dosyaları silme
Son Silinenler'den silinen dosyalar, hemen silinir ve kurtarılamaz.
İkonlar titreyince, telefonla gelen uygulamalar dışında yani silebileceğiniz uygulamaların sağ üst köşesinde çarpı işareti çıkacaktır. Bu işarete tıkladığınızda, uygulama cihazınızdan kalkar.
Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir. Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
Recovery mode ses tuşları ve power tuşuna aynı anda bastığımızda aktif olur. Açılmayan telefon ve tabletlerde çok sık kullanılan kurtarma yöntemidir. Aynı zamanda unutulan ekran kilidi için de recovery mod aktif hale getirilerek resetleme işlemi sağlanır.
Ayarlar'da, Uygulamalar seçeneğini bulun ve seçin. Ardından, Uygulamaları yönet ayarlarını seçin. Ardından, ek seçenekleri açmak için sağ üst köşede bulunan üç noktayı tıklayın. Ek listeden Varsayılan uygulamalar'ı seçin .
Kurtarma moduna girmek için ses açma ve güç tuşlarını aynı anda basılı tutun . Fastboot moduna girmek için ses kısma ve güç tuşlarını aynı anda basılı tutun .
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri