Google sürücü: saklanan dosyalar için Google Drive, silinen öğeler "Çöp Kutusu" klasörüne taşınır. Bu klasörü açarak bulabilirsiniz. Google Drive uygulaması, dokunarak menü simgesi (üç yatay çizgi) ve "Çöp". Google Fotoğraflar'a benzer şekilde, Çöp Kutusu klasöründeki öğeler 30 gün sonra otomatik olarak silinir.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun.
1 Galeri uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede bulunan Üç Nokta simgesine dokunun. 3 Çöp Kutusu sekmesine dokunun. 4 Bu alanda sildiğiniz fotoğraf ve videoları görüntüleyebilirsiniz.
Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır. Sildiğinizi düşündüğünüz bir fotoğraf veya videoyu Google Fotoğraflar'da görürseniz bu öğe, çıkarılabilir bir bellek kartında yer alıyor olabilir.
İlgili 24 soru bulundu
Windows Geri Dönüşüm Kutusuna atılarak silinen dosyalar, Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe “Geri Yükle”ye sağ tıklayıp onaylayarak hemen geri getirilebilir. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklenen dosyalar, orijinal klasöründe içeriği, tarih ve saat vb. ile aynen tekrar görünecektir.
Modern işletim sistemlerinin çoğunda bir dosyayı ilk defa sildiğinizde, dosya “Geri Dönüşüm Kutusu” ya da “Çöp Kutusu” olarak adlandırılan bir klasöre gönderiliyor.
Son Silinenler albümünüzü kontrol etme
Fotoğrafınızı veya videonuzu yanlışlıkla sildiyseniz Son Silinenler albümünde bulabilirsiniz. Fotoğraflar > Albümler'e gidin ve Diğer bölümünde Son Silinenler'e dokunun.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > En son > Hızlı erişim > Tarayıcı bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN ALO 181'İ ARAYABİLİRSİNİZ.
Silinen dosyaları ve klasörleri geri yükleyin veya bir dosyayı ya da klasörü önceki bir durumuna geri yükleyin. Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Bu cihazlarda silinen mesajları kurtarmak için recovery programlarının iki tanesi kullanılabilir. Bu programlar Android Data Recovery ve Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery olmaktadır. Bu iki uygulama Android telefonlardan silinen mesajları geri yüklemektedir.
Android cihazlarda bu işlemi yapmak için şu adımlar izlenmelidir: 1.Android telefonda bulunan "Google Files" uygulaması açılmalıdır. 2.Sol üstte yer alan "Menü"ye ve ardından "Çöp Kutusu" seçeneğine dokunulmalıdır. 3.Hangi dosyalar silinecek ise yanlarındaki kutucuklar işaretlenmelidir.
Google sürücü: saklanan dosyalar için Google Drive, silinen öğeler "Çöp Kutusu" klasörüne taşınır. Bu klasörü açarak bulabilirsiniz. Google Drive uygulaması, dokunarak menü simgesi (üç yatay çizgi) ve "Çöp".
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.
2- Google Play Store'dan WhatsApp'ı tekrar cihazınıza yükleyin. 3- WhatsApp'i açıp telefon numaranızı girin. 4- WhatsApp yedeğini geri yüklemeyi isteyip istemediğinizi soracaktır. Sohbet yedeğini geri yükleyerek silinen mesajları görebilirsiniz.
Uygulamanın adı Notification History. Bu uygulama Android cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmakta ve WhatsApp'ta silinen mesajları görebilirsiniz. Uygulamayı kullanması ve uygulamanın çalışma biçimi de oldukça basit.
DroidKit'i indirin ve yükleyin. Programı başlatın ve Data Recovery menüsü altında Quick Recovery from device'ı seçin. Fotoğrafları kurtaracağınız için, Photos'u seçin. Android cihazınızın bilgisayara bağlı olduğundan emin olun ve Start butonuna tıklayın.
Son silinenlere gönderilmiş bir gönderinin bu kısımdan da silinmesi ile birlikte bu verilere ulaşmanın herhangi bir yolu bulunmuyor. Özellikle Android cihazlarda fotoğrafları depoladığınız veya yedeklediğiniz herhangi bir yer yoksa ve kalıcı olarak sildiyseniz tekrar ulaşma gibi bir şansınız kesinlikle yoktur.
Google Drive dosyalarınızı silmek için çöp kutusuna taşıyın. Çöp kutusundaki dosyalar 30 gün sonra otomatik olarak silinir. 30 günlük süre dolmadan önce çöp kutunuzdaki dosyaları geri yükleyebilirsiniz. Çöp kutunuzu boşaltmak için ilgili dosyaları kalıcı olarak da silebilirsiniz.
Bilinenin aksine kalıcı olarak silinen dosyayı geri getirmek mümkündür. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı, Windows 10'da Shift Delete ile kalıcı olarak silinen dosyaları geri getirmenizi veya geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları geri getirmenizi, kurtarmanızı sağlar.
Android veri kurtarma uygulamaları bazen gerçekten kaybolan verileri geri alabilir. Bu, Android tarafından silinmiş olarak işaretlenmiş olsa bile verilerin nerede depolandığına bakarak çalışır. Veri kurtarma uygulamaları bazen gerçekten kaybolan verileri geri alabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri