Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Normalde bu liste içinde dolaşırken kaybolmanız mümkün ancak Google, sayfayı yenileyerek dolaşması çok daha kolay bir hale getirdi. Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın ve indirdiğiniz her şeyi görmek için Uygulamalarım ve Oyunlarım üzerine dokunun.
SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Başlangıç'ı ve ardından Ayarlar > Gizlilik > Etkinlik geçmişi'ni seçin.
İlgili 18 soru bulundu
Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Bir oyun ile ilgili verileri silerseniz geliştiricinin oyunu oluşturma şekline bağlı olarak oyun içi başarıları veya ilerlemenizi de silmiş olabilirsiniz. Play Oyunlar verilerini hesabınızdan sildiğinizde Google'daki Play Oyunlar verileriniz de silinir. Bu işlem, oyun geliştiricisindeki verileri silmez.
İpucu: Bir Play uygulamasını silerseniz satın alma işlemleriniz silinmez. Uygulamayı daha sonra telefonunuza yeniden ekleyebilirsiniz.
Uygulama Arşivi'nde bir uygulamayı bulup açma
Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi'ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz.
Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır. Sildiğinizi düşündüğünüz bir fotoğraf veya videoyu Google Fotoğraflar'da görürseniz bu öğe, çıkarılabilir bir bellek kartında yer alıyor olabilir.
Google Hesabınızı yönetin'i açın. Veriler ve gizlilik seçeneğine dokunun. "Geçmiş ayarları" bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği'ne dokunun. Web ve Uygulama Etkinliği'ni açın veya kapatın.
Dosya Geçmişi ile dosyaları geri yükleme
Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuç listesinden seçin. Denetim Masası arama kutusuna Dosya Geçmişi yazın. Sonuç listesinden Dosya Geçmişi ile dosyalarınızın yedek kopyalarını kaydet'i seçin. Dosyalarınızı geri yüklemek için yönergeleri izleyin.
Bunun için de Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store > Verileri Temizle adımlarını izleyebilirsiniz.
Android cihazınızın ana ekranından Ayarlar'ı açın. Uygulamalar veya Uygulama Yöneticisi'ne dokunun. Temizlemek için istediğiniz uygulamaları seçin. Android'iniz Marshmallow veya sonraki bir sürümde çalışıyorsa, Depolama'ya gidin ve ardından Önbelleği Temizle'ye dokunun.
Uygulama verilerini silme aslında tam olarak uygulamayı sıfırlamaktır uygulamadan bütün kullanıcı verilerini kaldırır ve cihaza yeni indirilmiş gibi yapar uygulama verilerini silerseniz, uygulamadaki hesabınız ve ayarlarınız gitcektir ancak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptığınızda bu veriler tekrar cihaza ...
Denetim Masası'den kaldırma
Görev çubuğundaki arama alanına Denetim Masası girin ve sonuçlardan seçin. Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin. Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı veya Kaldır/Değiştir'i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.
Cihaz yöneticileri menüsünde normalde 'Android cihaz yöneticisi' uygulamasının bulunması gerekiyor ve eğer burada silmek istediğiniz uygulamayı bulursanız başındaki tıkı kaldırabilir, daha sonra yeniden uygulamalar menüsüne dönerek artık başarıyla kaldırabilirsiniz.
Android telefonlarda internet geçmişi gibi tarayıcı ile ilgili bilgileri /data/data/com. android.browser/databases/browser.db dosyasında saklarlar. Maalesef bu dosya içinden silinen internet geçmişini geri alamazsınız.
Google'da yaptığınız aramaları sildiğinizde aslında geçmişiniz kaybolmamaktadır. http://myactivity.google.com adresinden Google hesabınızın geçmişine ulaşabilirsiniz. Üstelik bu geçmişte hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın yıllar öncesine kadar ki tüm geçmişi bulunmaktadır.
Website geçmişini öğrenme Wayback Machine
web.archive.org internet sitesini kullanarak internetteki tüm sitelerin geçmiş tasarımlarını görebilirsiniz. Buna Türkiye'deki internet siteleri de dahil.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri