Chrome'da ziyaret ettiğiniz sayfaların kaydedilmesini istemiyorsanız tarama geçmişinizin tamamını veya bir bölümünü silebilirsiniz. Tarama geçmişinizi silerseniz senkronizasyonu etkinleştirdiğiniz ve Chrome'da oturum açtığınız tüm cihazlarda geçerli olur. Ayrıca, hesabınızdan Google arama geçmişinizi silebilirsiniz.
Üstte belirttiğimiz gibi güvenlik soruşturmasında internet geçmişi incelenmez. İnternet geçmişi kişisel veridir. Bunun için adli soruşturması olmadı ve Sulh Ceza Hakimi tarafından karar verilmelidir. Aksi durumda kişinin internet geçmişine hiç bir şekilde ulaşılamaz.
Google'da yaptığınız aramaları sildiğinizde aslında geçmişiniz kaybolmamaktadır. http://myactivity.google.com adresinden Google hesabınızın geçmişine ulaşabilirsiniz. Üstelik bu geçmişte hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın yıllar öncesine kadar ki tüm geçmişi bulunmaktadır.
Görüldüğü gibi anılan yönetmelikle getirilen sınırlama nedeniyle erişim sağlayıcılar IP kayıtlarını da kapsayan trafik bilgilerini 1 yıl muhafaza etmekte, suç tarihinden itibaren 1 yıldan fazla süre geçmişse bu bilgileri verme yükümlülüğü bulunmamaktadır.
İlgili 42 soru bulundu
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız, telefona bağlı olan Google hesabının da yardımıyla silinen arama geçmişine erişim sağlayabilirsiniz.
Önceki sürümden silinen geçmişi şu şekilde kurtarabilirsiniz: Adım 1: Windows Gezgini'ni başlatın ve C:\Users\USERNAME\AppData\Local konumuna gidin. Adım 2: Burada, Google klasörünü arayın ve sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin. Adım 3: Önceki Sürüm sekmesinin altında, en son yedeklemenizi seçin ve Geri Yükle'ye basın.
Google hesabınıza giriş yapın. “Google Dashboard” sayfasına gidin. “Verilerim” bölümünden “Arama Geçmişi” seçeneğini bulun. Buradan, silinen arama geçmişinize erişebilirsiniz.
Yapılan yeni aramalar eskilerin silinmesine neden olmaz. Yani, kaydedilen tüm veriler, geçmişi sil emri verilmedikçe veya cihaza format atılmadıkça 90 gün boyunca saklı kalır. Tarayıcıyı, uygulamayı veya cihazı kapatmak verinin silinmesi anlamına gelmez.
Görebilirler. Tarayıcı geçmişini silerek veya gizli pencere kullanarak engellersiniz. IP kayıtlarını da gizlemek isterseniz VPN kullanınız.
Modem Geçmişi Var mı? Modem geçmişi vardır ama buna kişisel olarak bakılması mümkün değildir. Tek yolu internet servis sağlayıcısı (ISS)'ye giderek döküm çıkarılabilir. Bu şekilde modem & internet geçmişine erişilebilir.
Dr. Mehmet Yavuz, geçmişi tamamıyla silmenin günümüz teknolojisi ile mümkün olmadığını belirterek, “Eğer tıbbi olarak ön frontal lobdaki sosyal hafızanın silinmesi başarılabilirse, travmatik hatıralar hatırlansa bile acı ve üzüntü tablosu yaşanmayacaktır." dedi.
Wi-Fi ve modem geçmişine nasıl bakılmıyorsa, silme işlemi de yoktur. Modem geçmişini silmeniz mümkün değildir. Modemin tek kayıt aldığı şey eğer ki mac güvenliği aktif ise ip adreslerini kaydeder. Eğer ki IP adresi de sabit değilse de bu IP adresleri de her modemi açmanız ve kapatmanız dahilinde sıfırlanır.
Her şeyi silme: Etkinliğim sayfasını açın ve sağ üstteki üç nokta düğmesi üzerine tıklayın, ardından "Etkinlik silme ölçütü" üzerine tıklayın. Şimdi "Tarihe göre sil" altında Aşağı ok'a tıklayın ve Tüm zamanlar'ı seçin. Son olarak Sil'i seçin ve gerekirse seçiminizi onaylayın.
Google Hesabınızı yönetin'i açın. Veriler ve gizlilik seçeneğine dokunun. "Geçmiş ayarları" bölümünün altında Web ve Uygulama Etkinliği'ne dokunun. Web ve Uygulama Etkinliği'ni açın veya kapatın.
Adım 1: Android cep telefonunuzdan WhatsApp'ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Adım #2: Uygulamayı açın ve ardından "Kabul Et ve Devam Et" > "İzin Ver"e dokunun. Adım #3: Telefon numaranızı yazın ve doğrulayın. Adım 4: WhatsApp arama günlüklerini Google Drive'dan kurtarmak için "Geri Yükle"ye dokunun.
Telefon arama kaydedici özelliğini açmak için öncelikle Telefon uygulamasını açmanız gerekir. Ardından birisini arayın ya da gelen aramayı cevaplayın. Aramanızı kaydedebilmeniz için devam eden arama ekranı içerisindeki Kaydet butonuna dokunun. İşiniz bittiğinde kaydınızı durdurmak için Kaydı durdur seçeneğine dokunun.
En İyi Cevap. Bir Wi-Fi'ye bağlandığınız zaman Wi-Fi sahibi sizin girdiğiniz siteleri ya da yaptığınız işlemleri göremez. Girmiş olduğumuz tüm sayfalar modem ya da Wi-Fi geçmişinde değil, tarayıcı geçmişinde tutulur. Dolayısıyla sizin bağlandığınız bir Wi-Fi'den sonra bağlandığınız yerleri kimse göremez.
Çünkü Mobil veri geçmişi diye bir şey yok. İki ağ üzerinden de girdiğiniz siteler Chrome vs. Gibi tarayıcıların geçmişine kaydoluyor.. Yani fark eden bir şey yok. Tarayıcı geçmişinizi silerek temizleyebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri