iPhone'u silmek için Ayarlar'ı kullanma İşiniz bittiğinde, Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla'ya dönün ve sonra Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. iPhone'daki tüm verilerinizi silme: Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.
iPhone cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamadan önceki tüm adımları uyguladıysanız, sıfırlama işlemine hazırsınız demektir. Bunun için, Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Daha sonra karşınıza “ Tüm Ayarları Sıfırla ” ve ” Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil ” seçenekleri çıkacaktır.
Telefonunuzun ses kısma tuşuna basın. Parmağınızı ses kısma düğmesine basılı halde tutmaya devam edin. Bu esnada ana ekran tuşu olan güç tuşuna aynı zamanda basın. Güç tuşuna basmaya başladıktan sonra bir süre bekleyin.
iPhone 6s veya iPhone SE 1. nesil Apple telefonunuzu zorla başlatmak için hem telefonun sağ tarafındaki Uyut/Uyandır düğmesine hem de telefonunuzun ön tarafındaki dairesel “Ana Ekran” düğmesine aynı anda basılı tutmanız gerekir. iPhone'unuz kapanıp Apple logosunu gösterecek şekilde yeniden başlayana kadar basılı ...
İlgili 32 soru bulundu
Gerekirse Apple Destek uygulamasını App Store'dan indirebilirsiniz. Aşağı kaydırarak Destek Araçları'na gidin, ardından Parolayı Sıfırla'ya dokunun. "Farklı Bir Apple Kimliği" seçeneğine dokunun. Apple Kimliğinizi girin, İleri'ye dokunun ve ekrandaki yönergeleri izleyerek parolanızı sıfırlayın.
Android 9 / 10 /11 için: Ayarlar altında Sistem > Sıfırlama seçenekleri yolunu izleyin Tüm verileri sil (fabrika ayarlarına sıfırla) seçeneğiyle devam edin. *Ekran kilidiniz varsa, ekran desenini, PIN kodunuzu veya şifrenizi girmeniz gerecektir. 3. Telefonu sıfırla butonuna dokunun.
Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunduğunuzda, Apple Pay için eklediğiniz kredi veya banka kartlarının yanı sıra tüm fotoğraflar, kişiler, müzikler ya da diğer uygulamalar da dahil olmak üzere aygıtınız tamamen silinir. Ayrıca iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center servisleri ve diğer servisler de kapatılır.
Tüm Ayarları Sıfırla: Tüm tercihleriniz ve ayarlarınız sıfırlanır. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil: Bilgileriniz ve ayarlarınız silinir. iPhone yeniden ayarlanıncaya dek kullanılamaz.
Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür.
"E-posta kimlik doğrulama" öğesini seçtikten sonra İleri'yi seçin. Apple e-postayı birincil e-posta adresinize ve kurtarma e-posta adresinize gönderir. E-postayı açın ve parolanızı sıfırlama bağlantısını seçin. Apple Kimliğim sayfası açıldığında yeni bir parola belirleyin ve Parolayı Sıfırla'yı seçin.
iPhone SE (1. nesil) dahil olmak üzere iPhone 6s veya önceki modelleri ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modelleri: Ana Ekran düğmesini ve üst (ya da yan) düğmeyi aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
Android Telefonları Sıfırlama Yöntemleri
Telefonunuzu kapattıktan sonra ise, home, güç ve ses açma tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra açılan Recovery ekranı üzerinden “wipe data factory” seçeneğini seçerek karşınıza çıkan seçeneklerden “wipe cache partition” basmanız gerekiyor.
Android İçin: (Format öncesinde sim ve hafıza kartınızı çıkarmayı kesinlikle unutmayınız!)
Alternatif olarak, Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika veri sıfırlaması > Telefonu sıfırla > Her şeyi sil'e dokunarak da donanım sıfırlaması gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli: Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi telefonunuzdaki tüm verilerinizi siler.
Fabrika ayarlarına geri yükleme işlemiyle iPhone, iPad veya iPod'unuzdaki bilgiler ve ayarlar silinip iOS, iPadOS veya iPod yazılımının en son sürümü yüklenir.
Sorunuzun cevabına gelirsek hayır verilerinizi normal bir insan geri getiremez.
Eh, sıfırlama süresi çok fazla sürmüyor veya en azından 15 dakikayı geçiyor. iPhone'unuzu silmekle ilgili sorun yaşıyorsanız, yapabileceğiniz en iyi alternatife göz atın! Ve eğer istersen iPhone'unuzu şifre olmadan silin, başka bir gönderiye başvurabilirsiniz.
Telefona format atıldığında içerisindeki tüm bilgiler sıfırlanır. Telefon ilk satın alındığı haline döner. Bu nedenle içerisindeki verileri mutlaka yedeklemek gerekir.
Telefonu fabrika ayarlarına döndürme ve telefonu sıfırlama şu durumlarda yapılabilir: Virüslü dosyaları silme, kaldırılması zor uygulamaları kaldırmak için. Yazılımsal sorunları gidermek istediğinizde. Akıllı telefonu ilk günkü ayarlarına geri getirmek amacıyla.
Android telefonunuza format işlemi yaptığınız takdirde, telefonunuzdaki tüm bilgilerin sıfırlandığı ve telefonun ilk satın alındığı hali gibi olacağını unutmayın. Bu sebeple, telefonda sizin için önemli olan fotoğraf, video ve çeşitli dosyaları mutlaka format atmadan önce başka bir cihaza yedekleyin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri